Sátorral nyaralni? Igen!

2022.06.21.

Sátorral nyaralni? Igen!

2022.06.21.

sátor kemping Mirabella Camping Zamárdi Balaton

Kíméld a pénztárcádat és élvezd a nyaralást sátorban!

Mindenkit meghökkent az hirtelen és ugrásszerű áremelkedés, amit az utóbbi egy évben tapasztalatunk az élet minden területén.

Az is biztos, hogy ez kihatással lehet mindannyiunk  nyaralására is, ami  szó szerint azt is jelentheti, hogy a jelenlegi árak mellett, sokan újratervezhetik a nyaralásukat. Hogy ügyeskedjünk hát, hogy mégse kelljen lemondani a nyaralásról?

 

sátor kemping Mirabella Camping Zamárdi Balaton

 

Hogyan tudjuk csökkenteni a kiadásokat?

Amikor egy nyaralást megszervezünk, akkor azt is figyeljük, hogy miért mennyit fogunk majd fizetni. Azt is át szoktuk gondolni, hogy egy-egy tételért valóban megéri e bizonyos összeget kifizetni. Az útiköltség mindig egy jelentős összeget jelent a költségvetésben, pláne a mai üzemanyag árak mellett.

Nem mondunk újdonságot, ha azt állítjuk, hogy ezen úgy tudunk csökkenteni, ha belföldön maradunk, és nem utazunk túlságosan messzire. Külföldön ugyanis még a hazainál is magasabb benzinárral kell kalkulálnunk, ezért érdemes kiszámolni, hogy mennyiért fogjuk út közben megtankolni a kocsit.

 

Szállás – a sátrazás az egyik legolcsóbb megoldás

Az üzemanyag mellett a szállás jelenti a nyaralás leghúzósabb részét, azaz a nyaralásra fordított összeg tekintélyes részét a szállás díja teszi ki.

Az elmúlt egy évben 15-30% közötti áremelkedéssel számolhatunk az előző évekhez képest, ami igencsak meg tudja dobni a nyaralásunk költségét. Ha azonban a sátrazást választjuk, jelentős összeget tudunk megspórolni.

A balatoni szállodák árai jelentősen megdrágultak az idén. Nem kell túl sokat matekozni, hogy kiszámoljuk, mennyibe fog akkor kerülni egy hét szállodai tartózkodás a magyar tengernél. Ha kicsit igényesebb hotelben szeretnénk megszállni, akkor ez az ár akár a duplájára is nőhet.

Az apartmanoknál is hasonló a helyzet. Egy-egy apartman ára a szállodáéval vetekedik, egy rövid áttekintés után azt kell, hogy mondjuk, hogy a sátor a legolcsóbb szállástípus!

Nálunk szintén spórolhatsz a sátrazással, mert eleve 2 fő szállásdíja benne van sátorhely árában! A sátrazás így mondjunk egy 4 fős család esetén töredékébe kerül, mint ha egy szállodában szállnátok meg.

Sátorhelyek árai a Mirabella Campingben »

 

A sátrazás előnyei

A Mirabella Camping talán a legjobban felszerelt kemping a Balaton parton. A kemping összes szolgáltatása érvényes a sátorral érkezőkre is: Azaz bérelhetsz asztalt, széket, kerékpárt, a gyerekeket animációs programokkal várjuk.

A kemping programjairól itt olvashatsz bővebben »

 

Online is lefoglalhatod sátorhelyed!

A Mirabella Campingben online sátorhely foglalásra is van lehetőség, így a főszezonban is biztosíthatod a tuti szálláshelyet. Kempingünkben a sátorhely a legolcsóbb szállásforma, de léteznek lakókocsi parcellák is, amiken sátorral is táborozhatsz. Itt találsz áramcsatlakozást is.

Online sátorhely foglalás »

 

sátor kemping Mirabella Camping Zamárdi Balaton

 

A sátorral a nyaralás jó buli!

Ugyan nem mindenki nyitott a kempingezésre, mondván, hogy kényelmetlen, néha ezek adják a legjobb élményeket. Még gyerekkorunkból is emlékezhetünk arra, milyen izgatottan vártuk, hogy felállítsuk a sátrat, és milyen jó volt a langyos nyári estéken a szabadban aludni. Ráadásul ma már olyan spéci sátrakat lehet kapni, ami sokkal kényelmesebb, mint ami gyerekkori emlékként él bennünk.

 

Milyen a jó sátor?

Fontos, hogy olyan sátrat válasszunk, ami megfelel az igényeinknek. Ma már kaphatók felfújható sátrak is, így ezek esetén már a felállítással sem kell sokat vacakolnunk.

Egy megfelelő pumpa segítségével ugyanis 10 perc alatt felfújhatók, és kényelmes helyet biztosítanak az egész családnak. A gyerekekkel biztos, hogy jó móka lesz!

2 másodperces sátrakkal a táborverés egy pillanat. Hogy ne foglaljon sok helyet, használhatsz önfelfújó matracot, amelynek a komfortja, annak ellenére, hogy vékony, meglepően jó és kényelmes fekvőhely lesz belőle. Ha bicajjal érkezel, akkor ezek a sátrak kínálják  a legjobb megoldást.

Könnyű és magaddal tudod vinni, így bárhol talál rád az este, lesz szállásod!

Ha autóval érkezel, akkor csak a képzelet szabhat határt a sátornak! Elképesztő méretek és komoly luxusfokozatok is léteznek. Olyan tágas sátrak is léteznek, amelyekben ágyon is alhatsz.

 

Extra szolgáltatások a Mirabella Campingben

A jól választott kemping is hozzá tud tenni a kényelmünkhöz. A Zamárdiban található Mirabella Campingben például egy csomó olyan extra szolgáltatást nyújt, ami biztosan hozzájárul ahhoz, hogy jól érezzétek magatokat. Több büfé, étterem, bár is található itt, így nem kell messzire menni, ha bekapnátok valamit vagy épp felfrissülnétek.

Sportolási és szórakozási lehetőségből is jó pár van. Mivel  a Mirabella Camping saját stranddal rendelkezik, SUP és szörfbérlésre, sőt tanulásra is van lehetőség. Emellett bicajokat tudtok bérelni, vagy használhatjátok focira és röplabdára a benti pályákat.

A kemping területén élménymedence is található, de aki igazán kényeztetné magát, kipróbálhatja a mobilszaunát is.

A kempingben »