Kutyás strand a kempingben!

2023.04.25.

Kutyás strand a kempingben!

2023.04.25.

kutyás strand Mirabella Camping Zamárdi

Kutyás strand a Mirabella Campingben

 

A kutyák a legtöbb helyen családtagnak számítanak, természetes, hogy akkor sem  szeretnénk lemondani a társaságukról, ha nyaralni megyünk. A tapasztalat azt mutatja, hogy ma már elvétve, de akadnak olyan szálláshelyek, ahova háziállatot is lehet vinni, de a legtöbb esetben strandolni már nem jöhetnek velünk a kutyusok. Zamárdi csodás túra útvonalai hívogatják a természetkedvelő állattartókat, de eddig hiába volt olyan csalogató a Balaton vize, a kutyusokat sajnos távol kellett tartani tőle. Pedig a házi kedvenceink társaságában eltöltött önfeledt nyaraláshoz az is hozzá tartozik, hogy ők is szabadon részt vehessenek azokban a nyári tevékenységekben, amiket mi is szeretünk, legyen szó kirándulásról, vagy akár a fürdőzésről.

A Mirabella szeretettel látja a házi kedvenceket a sátorhelyeken, lakókocsi parcellákon és a kényelmes mobilházakban egyaránt. A Balaton parti kempingezés szuper élmény, nem csoda, ha a kutyusokat is vonzza a víz. A strandolás nagyszerű módja a velük való közös nyári kikapcsolódásnak és mostantól erre is lehetőségetek van a kempingezés során. Ha kutyával jöttök nyaralni, ne hagyjátok ki Zamárdi egyetlen kutyás strandját!

 

Nyaralás amit a kutyusok is élveznek

A kutyás strand tökéletes helyszín egy kis nyári lazításhoz, ami bármilyen korú, fajtájú és méretű kutyusnak kedvez. Amellett, hogy a közös időt a természetben tölthetitek a vízpart közelében, ti is kikapcsolódhattok, miközben a házi kedvencek is élményekhez jutnak. A kutyusok szeretnek a vízben játszani, nekik is jólesik, ha le tudják hűteni magukat a nyári hőségben. A mozgásigényük szempontjából is kiváló program a fürdőzéssel töltött idő, hiszen egy kis strandolás után általában kimerülnek és boldogan alszanak.

 

kutyás strand Mirabella Camping Zamárdi

Kutyás strand a Mirabella Campingben

 

Hasznos tudnivalók mielőtt strandolni indultok

 

  •  A kutyás strand közvetlenül a kempingben található, ahol egy kijelölt szakaszon bemehetnek a vízbe és kedvükre pancsolhatnak az ebek. Az elkerített területen a házi kedvencek is maximálisan kiélvezhetik a nyaralást miközben a gazdik is sütkérezhetnek a balatoni napsütésben.

 

  • A kutyusokkal való strandolás nagyon jó móka, de fontos, hogy betartsátok a biztonsági előírásokat. Ne hagyjátok a kutyust felügyelet nélkül a strandon és figyeljetek a tisztaságra.

 

  • A strandolás során akárcsak mi, úgy a kutyák is megszomjazhatnak, vihettek magatokkal vizet és itatótálakat a kutyák számára, valamint zacskókat a kutyapiszkok összegyűjtéséhez. Szerencsére nem kell messzire cipekednetek, hiszen a kutyás strand közvetlenül a kempingben található.

 

  • Hasznos lehet az is, ha még a strandolás előtt megtanítjátok a kutyáknak, hogyan viselkedjenek a vízben. Nem kell bonyolult dolgokra gondolni, elegendő, ha az alapvető utasításokat képesek követni. Az egyszerű „Állj”, vagy „Vissza!” felszólításokat általában kiválóan meg tudják tanulni. Ha a kutyusok ismerik ezeket a hívószavakat egy kis odafigyeléssel teljesen biztonságossá tehetitek számukra a fürdőzést.

 

  •  Mielőtt a kutya a vízbe merészkedik őt is érdemes egy kicsit lepancsolni. Ha fokozatosan szoktatjátok őket a vízhez, garantáltan imádják majd a strandolást.  Ha a kutyátok még sosem fürdött tóban vagy más természetes vízben, akkor érdemes először csak a sekélyebb részeket kipróbálni, majd lépésről-lépésre haladjatok a mélyebb részek felé.

 

Ha ezt a néhány tanácsot megfogadjátok, minden bizonnyal egy kellemes és biztonságos időtöltés vár rátok a vízparton, ami mindenkinek jó élmény lesz majd.

 

Szállás kutyával a Balaton parton

A Mirabella Camping kutyabarát szálláshely, éppen ezért ideális a háziállatokkal való közös nyaralásra. A kempingben csodás zöld övezetben élvezhetitek a pihenést, miközben a kutyusok is jól érzik magukat. Bármely szállástípusra is essen a választásotok, akár három házi állatot is hozhattok, akik külön díj ellenében veletek üdülhetnek. Ha szeretnél az állattartás szabályairól bővebben tájékozódni, további információkat a házirendben találsz.

A házi állattal való nyaralás nem csupán arról szól, hogy magatokkal hozzátok a kutyusokat, sokkal több ennél! A közös élmények, a kikapcsolódás része kell, hogy legyen a kutyás nyaralásnak és erre ad egyedülálló lehetőséget a kutyás strand, közvetlenül a kempingben. Ha szeretnétek tájékozódni a szállás lehetőségekről kérhettek egyénre szabott ajánlatot is.

Ha nem akartok lemaradni erről a szuper lehetőségről, akkor foglaljatok szállást a Mirabella Campingben és próbáljátok ki a kutyás strandot az elsők között. Az árkalkulációt és a foglalást, online, gyorsan el lehet intézni, szállásotokat pedig fizethetitek bankkártyával, vagy SZÉP kártyával is.