Sátorhelyek

Érkezés 14 órától, távozás 13 óráig

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

A Mirabella Camping a Balaton egyik legkedveltebb településén Zamárdiban található. A környék egy igazi nyaralóhely, kiváló strandokkal, éttermekkel, színes programokkal és népszerű zenei fesztiválokkal várja az idelátogatókat. A kempingben különböző szállástípusokat kínálunk, amelyek közül mindenki a megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt, ráadásul a Balaton is egy karnyújtásnyira van, hiszen saját stranddal büszkélkedhetünk.
Legyen szó akár családi, baráti nyaralásról, közösségi programokról, osztálykirándulásról, vagy ha a nyári fesztiválok idején szeretnél a Balaton parton pihenni, saját elképzeléseidnek megfelelően tudsz választani az elérhető szállásaink közül. A Mirabella Campingnél sátorhelyek, fűthető mobilházak és lakókocsi parcellák is a szerepelnek a kínálatban.

Milyen sátorhelyeket találsz nálunk?

A Mirabella Camping a szórakozni és pihenni vágyóknak egyaránt megfelelő szálláshely, hiszen központi elhelyezkedése mellett, nagy zöld terület,  árnyékot adó fák, kellemes sátorhelyek fogadják a vendégeket.

Sátorhelyek: a kemping területén található egybefüggő, fákkal tarkított, füves terület, ahol a rendelkezésre álló szabad helyek tekintetében lehet területet választani.

Figyelem! Amennyiben fix helyet szeretnétek, akkor parcellát szükséges foglalni.

A foglalás során fontos tudni, hogy két különböző méret közül lehet választani a sátratok méretének és a lakók számának megfelelően.

Sokan kedvelitek, ezért pavilon (minden olyan sátor, ami nem szálláshoz kapcsolódik) felállítására is van lehetőség. Ha ilyet szeretnétek, ezt külön napidíj ellenében megtehetitek. A foglalás során a kiegészítő szolgáltatások között tudjátok a pavilon felállítását hozzáadni a foglaláshoz.

Normál sátorhely

4 személyes sátor esetén 1-4 fő között

A foglalás esetében az alapár  1 db sátorhelyre vonatkozik. Egy normál sátorhelyre maximum 4 fő (3 felnőtt és 1 gyermek) jelentkezhet be. Ha ennél többen érkeznétek, további sátorhelyeket kell foglalni.

Az alapár 1 darab max. 4 személyes sátorra vonatkozik

A normál sátorhelyet max. 4 fő, 3 felnőtt és 1 gyerek veheti igénybe

Plusz pavilon
külön díj ellenében állítható fel
a sátorhelyre

10 A
áramcsatlakozási
lehetőség

Vendégeinknek a kemping egész területén ingyenes WIFI áll rendelkezésére

Nagy sátorhely

6 személyes sátornál

Az ár 1 db nagy méretű sátorra értendő. Egy ilyen típusú sátorhelyre maximum 6 fő bejelentkezését tudjuk fogadni.

Az alapár 1 darab 6 személyes sátorra vonatkozik

A normál sátorhelyet max. 6 fő veheti igénybe

Plusz pavilon
külön díj ellenében állítható fel
a sátorhelyre

10 A
áramcsatlakozási
lehetőség

Vendégeinknek a kemping egész területén ingyenes WIFI áll rendelkezésére

Online foglalás

Már online is, SZÉP kártyával vagy bankkártyával

Legyen szó akár néhány vendégről, vagy nagyobb létszámú csoportról, ha megvan a tervezett üdülés időpontja, érdemes a szállást online lefoglalni, hogy biztosan legyen elegendő férőhely.

Nálunk már sátorhelyet is foglalhatsz online, amit érdemes idejében megtenned, hogy biztosan ne maradj le a szabad helyekről, így az érkezést követően azonnal kezdődhet a kikapcsolódás. Egy foglalásban maximum 3 sátorhelyet lehet egyidejűleg foglalni. Amennyiben ennél több sátorral érkeztek, úgy azt egy újabb foglalás indításával tudjátok megtenni.

Ajánlatkérésre, online foglalásra is van lehetőséged, amelyet bármikor, egyszerűen elvégezhetsz, csupán néhány percet kell rászánnod. Ha biztosra mennél a nyaralásodat illetően, foglalásodat az előleg fizetésével véglegesítheted, amit pillanatok alatt megtehetsz bankkártyával, vagy SZÉP kártya használatával is.

A Mirabella Camping SZÉP kártya elfogadóhely, ahol az összes szolgáltató (OTP, K&H, MBH) által kibocsájtott kártyát használhatod. 2023 januárjától pedig megszűnnek a zsebek, így még egyszerűbbé válik a SZÉP kártyás fizetés, akár online is.

Árajánlat kérés

Ha az Árajánlat kérés menüpontot választod, akkor az űrlap kitöltése után tudod elküldeni nekünk és mi az ajánlatunkat 24 órán belül visszaküldjük számodra. Ez után véglegesítheted foglalásod.

Árkalkuláció vagy foglalás

Ha az Árkalkuláció/Foglalás gombot választod, akkor a foglalás vége előtt, azonnal láthatod az árat. Amennyiben elfogadod, úgy véglegesítheted foglalásod.

Háziállatok

A Mirabella Camping nem csak kutyabarát szálláshely, itt a háziállatok valódi vendégnek számítanak. A négylábú családtagokat külön díj ellenében magatokkal hozhatjátok a nyaralásra.

Amellett, hogy a kutyusok is veletek tarthatnak, az igazi nyári élményekből sem maradnak ki,

Fontos, hogy az állattartás szabályait messzemenőkig betartsátok és, hogy magatokkal hozzátok házi kedvenceitek oltási könyvét is. Mindez a gondtalan nyaralás és a kutyusok biztonsága érdekében is fontos. Bővebben a házirendben tájékozódhattok a témával kapcsolatban.

Tisztaság és takarítás

A kellemes kikapcsolódás egyik alapvető feltétele, hogy tiszta, rendezett környezetben töltsük a szabadságunkat. Éppen ezért kiemelt figyelmet fordítunk a kemping egész területének tisztaságára és a közös használatú helyiségek rendszeres takarítására.

A nyaralás során keletkező hulladékot a kijelölt gyűjtőhelyekre tehetitek, ahol szelektív hulladékgyűjtőket is találhattok. Óvjuk együtt ezt a szép környezetet, így kérünk benneteket, hogy figyeljetek a tisztaságra!