Animáció és programok

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Programok

Animációs programok 2024. június 27-től augusztus 24-ig

Folyó hó

Animáció a kempingben

Egyedi animációs programokkal várjuk kedves vendégeinket 2024. június 27-től augusztus 24-ig fergeteges hangulatban. Az Animacik csapata gondoskodik a kemping közönségének programjairól. Nálunk minden korosztály garantáltan megtalálja a neki való szórakozást, melyről kiválóan kommunikáló animátoraink gondoskodnak.

Logikai asztalok, társasjáték központ

Ahol minden megtalálható, ami egy jókedvű játékra buzdít, gyerekek és felnőttek részére egyaránt: ördöglakatok, kártyajátékok, memória játékok, különböző társas és logikai játékok.

Sportos játékos animáció

A legnagyobb élmény, ha a család, a kis barátok közösen tudják összemérni erejüket, persze mindezt játékos formában: ügyességi sportos játékokkal, sorversenyekkel, akadálypályákkal, egy perc és nyersz kihívásokkal, sportos közösségi versenyekkel, kincsvadászattal, rókavadászattal, ismerkedős játékokkal várunk Titeket.

Kézműves
Sátor

Különleges, igényes kézművességek, melyek minden napra más meglepetést tartogatnak.

Animációs plázs buli
minden este 19.00-20.00 között

A legnépszerűbb program, ahonnan egy apróság sem hiányozhat az maga az esti Plázs Buli: minden este megnyitja kapuit és kezdődhet az ének, tánc és az önfeledt mulatság a kemping főterén.