Kutyabarát kemping

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Senki ne maradjon otthon!

Nyaralás házi kedvenceinkkel

Egy kutyás utazás az egész családot megmozgatja, hiszen a négylábú társaink élettel töltik meg a nyaralásunkat és különlegesebbé teszik az élményeket. Ahhoz azonban, hogy a vakáció mindenki számára igazi öröm legyen, fontos, hogy kiválasztott a szálláshely messzemenőkig kutyabarát környezetet biztosítson. Egy kutyabarát kemping a legideálisabb választás lehet egy ilyen különleges nyaraláshoz. A Mirabella Camping ebben a tekintetben is kiemelkedő lehetőséget kínál számotokra, ahol nemcsak a kikapcsolódás és a csodás Balaton part vár benneteket, hanem a kutyáitok számára is ideálisak a feltételek.

Kutyával a Mirabella Campingben

Nemcsak kutyabarát kemping vagyunk, de tudjuk, hogy a legtöbbeteknél a kutyusok igazi családtagnak számítanak, így nálunk ők is megkapják azt a kiemelt figyelmet, ami a felhőtlen kikapcsolódáshoz szükséges. A zamárdi Mirabella Campingben az összes szállástípusunkban szeretettel várjuk a házi kedvenceket, legyen szó sátrazásról, lakókocsis nyaralásról, de választhatjátok akár a kényelmes mobilházainkat is.

Ha kutyával érkeztek a mobilházak esetében, napidíjon felül, végtakarítási díj is felszámításra kerül.

Kutyás strand

A Mirabella Camping közvetlenül a Balaton parton helyezkedik el, nem csoda, hogy festői panorámájával, szuper strandjával vonzza a vendégeket. Egy kellemes nyári napon a négylábú kedvencek is sóvárognak a vizes kalandok után, éppen ezért a kutyások számára nyújtott egyedi szolgáltatásaink között egy saját kutyás strand is található.

Kutyabarát környezet

Ha házi kedvenceitekkel vakációztok, akkor egy kutyabarát kemping lehet a legideálisabb célpont a közös nyaraláshoz. A Mirabella gyönyörű zöld övezetben található, ahol a nagy területen, bőven van hely mindenki számára. Ha a kutyusokat elegendő tér veszi körül, akkor könnyebben is alkalmazkodnak majd az idegen környezethez, és jobban is érzik magukat.

Kutyabarát vendéglátás

A kempingben szuper vendéglátóhelyeket is találtok, ahol finom falatokkal és hűsítő italokkal kényeztethetitek magatokat. A tökéletes kutyás nyaralás során pedig mindezt a házi kedvenceitek társaságában tehetitek, akik a lábatoknál pihenhetnek, miközben ti élvezitek a kempinges életérzést.

Fontos tudnivalók

Mielőtt belevágnátok a közös kalandba, jó, ha szem előtt tartotok pár olyan dolgot a zavartalan nyaralás érdekében. A kutyabarát kempingbe olyan állatot hozzatok magatokkal, aki szelíd, barátságos, sokat volt már emberek között. Az mindenképpen előny, ha a kutya vagy más háziállat nyugodt természetű, de mindenképpen vedd figyelembe az állat egyedi igényeit is. Például, ha idegen helyen rosszul tűri, ha magára hagyod, semmiképp ne hagyd a mobilházban felügyelet nélkül.

Fontos az is, hogy más kutyákkal szemben se legyen agresszív, vagy ingerlékeny, mert egy valódi kutyabarát kempingben előfordulhat, hogy több kutyus is tartózkodik. A Mirabellában kizárólag pórázon való vezetés engedélyezett, egy elfogadó természetű állattal békésebb lesz a nyaralás. Fokozottan vigyázz kis kedvencedre, kiváltképp, ha szökős, nehogy elcsatangoljon a nyaralás során.

A kutyás nyaralás legfontosabb szabályai

Kutya a kempingben

A Mirabella Campingbe csak békés természetű, félelmet nem keltő állatok hozhatók be, fizetési kötelezettség mellett.

 

Oltási könyv

Fontos, hogy az állat egészséges és oltott legyen. Indulás előtt mindenképp rakjátok be az oltási könyvet is, mert ezt ellenőrizhetik!

Biztonsági előírások

A kemping területén a póráz használata kötelező! Az állatok csak a piktogrammal megjelölt helyen fürdethetők. Ne hagyd kutyádat egyedül a mobilházban olyan hosszú időre, ami alatt szeparációs szorongást mutathat. (pl. ugatás, ajtó kaparás).

Kártérítési kötelezettség

Kérjük, hogy az ágyakra, bútorokra, ne engedd fel kedvencedet. Az állat által okozott kárért a gazdi teljes anyagi, jogi és erkölcsi felelősséggel tartozik.

Higiénia

A Mirabella Campingben fokozottan figyelünk a higiéniára, kérjük, őrizd meg a tisztaságot és mindig takaríts fel kutyusod után!

Házirend

Mindenkit arra biztatunk, ha a kutyus barátságos, és ti mint gazdik betartotok pár szabályt, próbáljátok ki a kutyás nyaralást, hiszen nálunk szuper élményekben lesz részetek!

Bővebben itt tájékozódhatsz
a kutyás nyaralásról »