Tréningek és csapatépítő programok a legjobb helyen

2023.03.28.

Tréningek és csapatépítő programok a legjobb helyen

2023.03.28.

tréning csapatépítő csapatépítőtréning - Mirabella Camping Zamárdi

Zamárdi ahol még a munka is nyaralás

Csoportos programot, tréningeket, csapatépítőt szervezni nagy felelősség és sokszor kemény munka is egyben, hiszen minden igényre oda kell figyelni. Ráadásul, ha valami nem úgy alakul, ahogy elterveztük netán a csoport nem érzi jól magát a rendezvényen, az könnyen az egész program kudarcához vezethet.

Nem szükségszerű azonban, hogy nagyobb létszámú utazás szervezése túl sok stresszt jelentsen számunkra, sőt, megfelelő helyszín választással nem csak a felesleges idegeskedéstől és energiapazarlástól kímélhetjük meg magunkat, de akár még a szervezői, tréneri szerepben is lazíthatunk egy kicsit.

 

Jó kemping egy jó helyen

A Mirabella Camping Zamárdiban, a Balaton egyik legszebb részén található.  Nem csak a város, de a kemping maga is praktikus célpont lehet tréningek, csoportos programok, csapatépítők és a közösségépítő céges utazások számára, hiszen itt mindent megtaláltok, ami egy nagyobb létszámú csoport kikapcsolódásához, ellátásához és kényelméhez szükséges lehet. Így a munka és a csoportos út megszervezése nem csak sikeres lehet, de könnyed is akár egy nyaralás.

 

A csoportos programok és tréningek sikerének kulcsa

Kényelem, mindenek felett

Ha kisebb-nagyobb létszámú csoport számára szervezünk közös utazást, legyen szó néhány napos kiruccanásról, vagy akár egy komolyabb egész hetes programról, az egyik legfontosabb dolog a kényelem.

A Mirabella Camping szálláskínálatában a sátorhelyeken és lakókocsi parcellákon kívül, komfortos, fűthető mobilházakat is találhattok, amelyek, skandináv hangulattal, modern jól felszerelt konyhával várják a vendégeket. Ha mobilházakat választotok, az egyes szállásegységek 4 fő befogadására alkalmasak, ami éppen ideális, ahhoz, hogy az alkalmi lakótársak jobban megismerjék egymást.

A kényelem azonban nem csak azt jelenti, hogy kellemes környezetben hajthatjuk álomra a fejünket. A kemping különféle szolgáltatásait közvetlenül a helyszínen igénybe lehet venni, így ki sem kell mozdulnotok ahhoz, hogy jól érezzétek magatokat. Étel-ital és szabadidős programok egyaránt a kemping területén várnak benneteket.

 

tréning csapatépítő csapatépítőtréning - Mirabella Camping Zamárdi

Fűthető mobilházak – Mirabella Camping Zamárdi

 

Kiváló elhelyezkedés

A Mirabella Camping Zamárdiban az egyik legszebb partszakasszal rendelkező déli parti településen helyezkedik el. Számtalan kirándulóhely és kikapcsolódási lehetőség akad a környéken, amit érdemes is kihasználni, hiszen a tréningprogramunkat tökéletessé tehetjük egy-egy közös élménnyel. Bérelhetünk kerékpárokat közvetlenül a kempingben és elindulhatunk felfedezni a környéket.

A Szántódi RÉV sincs messze innen, így egy arra alkalmas időpontban, akár kompra is szállhatunk, hogy egy hangulatos kirándulást tegyünk a szemközti Tihanyi félszigeten. Az üres órákat és a pihenőidőt pedig a kemping kiváló szolgáltatásai és szabadidős lehetőségei teszik teljessé.

 

Aktív kikapcsolódás közvetlenül a kempingben

A sport nem csak a tréningen részt vevők koncentrációs képességét javítja, de csapatépítő hatása is van. A Mirabella Camping vendégei számára adott többek között a röplabdapálya, ping-pong, csocsó, focipálya használata is. Az esték sem telnek majd unalmasan, hiszen tűzrakásra, szabadtéri bográcsozásra is van lehetőség, amelyhez a kempingben tudtok eszközöket és tűzifát beszerezni.

 

Étel-ital, ellátás

Talán csak a balatoni friss levegő teszi, hogy itt olyan jókat lehet enni, de akár csoporttal, akár egyéniben jövünk nyaralni, az étkezés megszervezése mindig a legfontosabb kérdések közé tartozik. A Mirabella Campingben található étterem is, ahol nagyon jól főznek és előzetes egyeztetés alapján akár félpanziót, vagy teljes ellátást is lehet kérni a csoport számára. Ráadásul mindez az előszezonban még olcsóbb is lehet.

 

Érdemes előszezonra időzíteni a csoportos utakat

Legyen szó csapatépítésről, tréningekről, formális, vagy kötetlenebb együttlétről, a költségek minimalizálásának mindenki örül. Érdemes a csoportos utakat az előszezonra szervezni, hiszen ilyenkor a szálláshelyetek olcsóbb lehet, mintha főszezonban jönnétek. Ráadásul ilyenkor még nincsenek sokan, így nem csak a Balaton partot élvezhetitek zavartalanabbul, de a kisebb-nagyobb kiruccanások alkalmával sem kell sorbanállástól tartanotok.

 

Ajánlatkérés és foglalás

Ajánlatkérés

Ha tréning, vagy csapatépítő program szervezése előtt állsz és szeretnél mindent megtenni a siker érdekében, akkor a Mirabella Campinben jó helyen jársz. Ha szeretnél egy személyre szabott ajánlatot kérni a szállással kapcsolatban, ezt könnyen gyorsan, online elintézheted, az ajánlat pedig rövidesen az e-mail fiókodba érkezik majd.

Egyedi árajánlatot lehet kérni a csoportok részére az alábbi email címen: reservation@mirabellacamping.hu

 

Foglalás

Ha szeretnétek, hogy a szállás biztosan a tiétek legyen a kiválasztott napokon, akkor az árkalkuláció és foglalás során az előleg befizetésével tudjátok bebiztosítani a helyeteket. A szállás kifizetését is gyorsan lehet rendezni, bankkártyával, vagy akár SZÉP kártyával is.