Szabadidő és sport

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Lendülj mozgásba a Mirabellában!

A Mirabella Campingben garantáltan új értelmet nyer a szabadidő eltöltés, hiszen nálunk a pihenés és teljes ellazulás mellett számtalan aktív kikapcsolódási lehetőséget is találsz. Ha a szabadság számodra is egyet jelent a mozgással, játékkal és szórakozással, akkor a Mirabellában könnyedén kibontakoztathatod magad.

Többek között sportpályákkal, pingponggal, saját stranddal, élménymedencével, masszázs szolgáltatással várunk Zamárdiban. A vízi sportok rajongói pedig közvetlenül a kempingben élvezhetik a SUP és szörf kalandokat. A legkisebbeket játszótér és animációs programok szórakoztatják. Ha pedig felkerekednél, hogy megismerd a környék különleges kirándulóhelyeit és látnivalóit, a kempingben akár kerékpárt is bérelhetsz. Egy eseménydús nap után pedig fellobbanhat a láng és jöhet a közös főzés, vagy a nagy beszélgetések a tábortűz körül.

Aktív szabadidő és közösségi élmények

A Mirabellában a sport-és szabadidős szolgáltatási palettát úgy állítottuk össze, hogy lehetőséget teremtsen az együttlétre, a közös kikapcsolódásra és a felhőtlen szórakozásra egyaránt. A kempinges játékok közepette és a sportpályáinkon töltött idő alatt nemcsak jól érezheted magad, de a közelebb kerülhetsz a veled utazókhoz és részévé válhatsz a Mirabellás közösségnek is.

Vízi sportok és kikapcsolódás

A Mirabella Camping közvetlenül a Balaton parton fekszik, ahol minden nap gyönyörködhetsz a Tihanyi félszigetre nyíló panorámában. Az itt tapasztalható igazi vízparti életérzéshez nemcsak a kilátás, de a számos vizes szabadidős lehetőség is hozzájárul. Ha előszezonban kempingeznél, akkor is élvezheted a fürdőzést a fűtött élménymedencének köszönhetően. A szezon során pedig közvetlenül a Mirabellában bérelhet eszközöket a legnépszerűbb vízi sportokhoz, mindemellett pedig szörf és SUP oktatásban is részesülhet.

Élménymedence

Nálunk egy valódi meleg vizes élménymedence is a rendelkezésedre áll a nyaralás alatt. Nem kell többé az időjárás miatt aggódnod, a Mirabellában bikini nem marad szárazon! További infók a recepción.

Saját strand

A kemping saját partszakasszal rendelkezik, ahol hamisítatlan balatoni strand élményekben lehet részed. A kutyás vendégeknek pedig egy elkerített részen kutyás strandot is biztosítunk.

SUP és szörf

Bérlés és oktatás. A Windsurfcenter csapatának köszönhetően a nyaralásod igazi kihívásokkal is megfűszerezheted. Szerezz szörfigazolványt, vagy csak próbáld ki magad a deszkán. Eszközöket kölcsönözni, vagy részt venni az oktatáson közvetlenül a kempingben tudsz. További információkat a recepción kaphatsz.

Masszázs

Egy professzionális masszázs csapata várja, hogy időpontot foglalj egy vízparti masszázs élményre. A szolgáltatást közvetlenül a Mirabella Camping területén veheted igénybe. 

A sportpályák mozgásra csábítanak

Az aktív szabadidő nemcsak a testmozgásról, de az élményszerű kikapcsolódásról is szól. A kemping sportpályáin mindig zajlik az élet, hiszen a játék összehozza az embereket. Nem csoda, hogy a Mirabellában egy szuper kempinges közösséggel büszkélkedhetünk. Ha mozdulnál, a kempingben pingpong asztal röplabda- és focipálya is van, ahol a baráti társaságok összemérhetik az erejüket egy-egy spontán szerveződő mérkőzésen.

Röplabdapálya

A röplabda a vízparti szabadidő eltöltés egyik legnépszerűbb formája. A pálya adott, csak a labdát kell magaddal hoznod és máris indulhat a játék.

Focipálya

Futball nélkül nem is volna teljes a szabadidős repertoár. Jöhetnek a játékos bajnokságok, hiszen a kempingben biztosan akad kihívója is a csapatodnak.

Ping pong

A pingpong igazi kedvenc, amit kicsiktől a nagyokig mindenki előszeretettel gyakorol. Ha kedved támadt egy kis adogatásra, ütőket és labdákat a recepción tudsz kérni.

Töltődj fel élményekkel!

A Mirabella Campingben közvetlenül bérelhetsz kerékpárt, amellyel bejárhatod a környező bicikli utakat, vagy meglátogathatod a legizgalmasabb zamárdi látnivalókat. Ha erőnléted engedi, nagyobb túrákra is vállalkozhatsz, hiszen a Balaton környéke számtalan felfedezésre váló csodás helyszínnel csábít új kalandokra.

A sok-sok élmény után pedig loboghat a tábortűz a Mirabella hangulatos tűzrakóhelyein, hiszen a kempinges szabadidő eltöltés legnagyobb klasszikusa a természetben való főzőcskézés. Miközben a társaság jól szórakozik észrevétlenül még a vacsora is elkészülhet.

A kempingben a kisebbeknek is nagyszerű szórakozásban lehet részük. Egy szuper játszótérrel várjuk az energiával teli gyerkőcöket, a szezonban pedig nap, mint nap remek animációs programok teszik teljessé a nyaralást.

Biciklikölcsönzés

Kerékpár kölcsönzésre a recepción van lehetőséged. Próbáld ki a BalatonBike 365 App-ot, amely tökéletes társad lesz a bringatúrák során.

Tűzrakóhely

Nincs más dolgod, mint élvezni a tűz körüli hangulatot, hiszen minden adott, amire csak szükséges lehet. A recepción bográcsot is bérelhetsz és tűzifát is tudsz vásárolni.

Játszótér

A kemping saját játszóterén a leginkább életre való csemete is levezetheti az energiáit.  Amíg a gyerekek mozognak és barátkoznak a szülők is hátradőlhetnek egy kicsit.