Szolgáltatások a kempingben

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

A Mirabella Camping komfort szolgáltatásai

A kempingezés ma már szinte szállodai komforttal ér fel kényelmi szolgáltatásainknak köszönhetően. A mobilházaink fűtöttek, a komfort lakókocsi parcelláink esetében víz és szenyvíz csatlakozási lehetőség is van, sátorhelyeinket online is le tudjátok foglalni, ingyenes a wifi a kemping egész területén és még sorolhatnánk. Összefoglaltuk egy cikkben számotokra, hogy milyen szolgáltatások érhetőek el kempingünkben.

Mobilházban és lakókocsi parcellán nyaralóknak

Fix lakókocsi parcella vagy mobilház foglalási díj

A tavalyi nyaraláson megtetszett a mobilház vagy a lakókocsi parcella, ahol megszálltatok? Lehetőségetek van rá, hogy fix foglalási díj ellenében, ugyanazt a mobilházat vagy parcellát bérelhessétek ki. Fontos, hogy amennyiben egymás melletti parcellákat vagy házakat szeretnétek foglalni, abban az esetben mindegyik parcellára/házra szükséges a fix helyfoglalási díj megfizetése.

Kemping térkép »

Az online rendelési felületen keresztül egyszerűen a fix foglalási díjat is ki tudjátok fizetni a szállással együtt.

Árajánlat és foglalás »

A lakókocsi parcellákon igénybe vehető szolgáltatások

Komfort parcella

A kempingben 100 és 130 négyzetméteres komfortparcelláink is vannak, amelyeken az áramcsatlakozáson kívül szennyvíz és víz csatlakozási lehetőséget is találtok. Így nem kell használnotok a közös fürdő helyiségeket sem.

Strand parcella

Szeretnétek minél közelebb a vízhez tábort verni? Szinte a strandon is tudtok parcellát bérelni. Így semmi sem zavarja meg a naplementét, amit egy pohár bor iszogatása közben tudtok megcsodálni.

Plusz sátor a lakókocsi parcellán

Egy lakókocsi, parkolóhely egy gépjármű számára és egy sátorhely benne van a parcella alap bérleti díjában Akkor sincs gond, ha többen érkeztek, mint ahogy azt elterveztétek. Extra sátor felverésére is van lehetőség külön díj ellenében. A részleteket a recepción tudjátok megérdeklődni.

Kiemelt szolgáltatásaink

Babával érkeztek?

Minél kisebb valaki, annál több holmi kell az ellátásához. Pelenka, krémek, babakocsi… Ebben segít a kemping ingyenes babacsomag szolgáltatása, ami fürdető kádat, etetőszéket és babaágyat tartalmaz. A recepción igényelhetitek.

A kutya is jöhet!

Állatbarát kemping vagyunk. Napidíj ellenében a házi kedvencet is hozhatjátok, még akkor is, ha mobilházban szálltok meg!

Bicikli bérlés

Biciklit a kempingben tudtok bérelni, ha kedvetek van szétnézni a környéken. Ideális kerékpáros kirándulások számára a környék. A balatonboglári Gömbkilátó vagy a zamárdi kalandpark is kiváló célpont lehet. A tó körül 203 kilométer kerékpárút található.

Halaszthatatlan munka

Sokunkkal előfordult már, hogy a nyaralás alatt felhívott a főnökünk vagy az ügyfelünk és nem lehetett nemet mondani. Ilyenkor jól jön a kemping egész területén elérhető ingyenes wifi és a recepción nyomtatni és másolni is lehet!

Szabadtéri főzés, sütés

Egy jó pörkölt vagy grill? Ez kiváló esti program lehet a nyaralás alatt. A recepción bográcsot, bográcsállványt és még tűzifát is be lehet szerezni.

Látogatók a kempingben

Előfordulhat, hogy a barátaitok itt nyaralnak a közelben és jó lenne egy napot együtt tölteni. Napijeggyel ez is megvalósítható. A recepción tudjátok megvásárolni a napijegyeket.

Nem szeretnétek főzni a nyaralás alatt

A kempingben igényes gasztronómiával várunk. Éttermünket és büféinket úgy válogattuk össze, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb ételt. Nagy gondot fordítunk a minőségi vendéglátásra.

Ha mégis főzni szeretnél a kempingben ABC is található. Ki sem kell mozdulnotok ahhoz, megvegyétek az alapanyagokat. Mobilházaink jól felszereltek, itt megtaláltok mindent, ami a főzéshez szükséges.

Takarítás, mosatás

Mobilházban szálltatok meg és nem szeretnétek takarítani a nyaralás alatt? Kempingünkben van takarítási szolgáltatás is. Nemcsak mosó- és szárítógépet lehet bérelni, hanem lehetőség van mosatásra is.

Minden szolgáltatásunk

Ingyenes WiFi a kempig egész területén

Vendégjegy,
felnőtt és gyerek

Háziállat napidíj
és takarítás

Takarítás
extra,

törölköző
bérlet

Műanyag bútor
bérlet

Hűtő és hűtőrekesz
bérlet

Kerékpár bérlet
felnőtt és gyerek

Mosógép és szárítógép
zseton, mosatás extra,

Bogrács és állvány bérlet, tűzifa (10 kg) vásárlási lehetőség

Szkennelés, másolás, nyomtatás