A kempingben

Minden egy helyen, amire a nyaralásod alatt szükséged lehet

A kempingben

Vendéglátás: étel, ital

Lángosellátó

Nyitva tartás: 11.00- 21.00 Kínálat fajtája: klasszikus strandbüfé.

X
Bővebben

Egy magára valamit adó kemping nem működhet igazi, klasszikus strandbüfé nélkül. A Lángosellátó kínálatában megtalálható minden: többféle palacsinta, lángos, hamburger, hot-dog és természetesen a nyáron kihagyhatatlan halról sem szabad megfeledkeznünk. Kellemes időtöltés, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Vétek lenne kihagyni!

Email: csibaj@t-online.hu 
Telefon: +36 30 9321 264

Jégbüfé

Nyitva tartás: 08.00- 23.00 Kínálat fajtája: reggeli, szendvicsek, hamburgerek, saláták…

X
Bővebben

Újra Tim és Rita viszi a büfét, aki járt már náluk, tudja, hogy ez mit jelent: kellemes beszélgetéseket, odafigyelést és sok kedvességet. Ezen kívül házi készítésű hamburgerrel, koktélokkal, borokkal és sörökkel is várnak Téged. Kínálatukban saláták, szendvicsek is szerepelnek, így mindenki biztosan megtalálja a kedvére valót!

Facebook: https://www.facebook.com/zamardijegbufe Email: tevelirita@icloud.com Telefon: +36209531727

Waterside

Restaurant & Bar Nyitva tartás: 12-23 (főszezon) Kínálat fajtája: éttermi szolgáltatás

X
Bővebben

A Balaton part legnépszerűbb kempingjében a családi nyaralásé a főszerep. A Waterside csapatának fontos, hogy a legkisebb korosztály képviselőitől a legidősebbekig mindenki a lehető legjobban érezze magát, ezért széles kínálattal, kedves kiszolgálással, felújított környezettel várnak Téged!

Facebook: www.facebook.com/watersidezamardi Email: info@jokercatering.hu Telefon: +36304234030

Élelmiszer, vízisportcikk

ABC

Nyitva tartás: 07.00-19.00

X
Bővebben

Van annál jobb, mint későn, kipihenve felkelni és egy nagyot reggelizni? Szerintünk ennél jobb dolog nem nagyon létezik. Szerencsére az ABC-ben mindent megtalálsz, ami egy kiadós, nyaralós reggelihez kell.

Ha pedig valamit otthon felejtettél, akkor sincs semmi gond, hiszen itt mindent meg tudsz venni, amire szükséged lehet.

Vízisportcikk

Nyitva tartás: 09.00-18.00

X
Bővebben

Ha nem szeretnéd az egész napot a parton napozással tölteni, akkor keress minket!

Nálunk mindent megtalálsz, ami a kikpacsolódáshoz kell – tudsz szörföt, vizibiciklit is bérelni.

Szabadidő

Masszázs

 

X
Bővebben

Niki és Szabolcs 15 éve foglalkoznak masszírozással, ez idő alatt lehetőségük volt gyakorlatot és tapasztalatot szerezniük a masszírozás több területén. Céljuk a minőségi szolgáltatás nyújtása az egész család számára a gyermekektől, a felnőtteken át egészen a házi kedvencekig. 

Ezért hozták létre a Family Masszázst, mely személyre szabott, komplex kezeléseket kínál, prevenciós, rehabilitációs, rekreációs céllal az idei évtől már a Mirabella Campingben. 

Biciklikk

Biciklikölcsönzés

X
Bővebben

Bérelj biciklit a kempingben, és fedezd fel a környéket két keréken. A biciklikk.hu online kerékpár szaküzlet jóvoltából számos bicikli közül válogathatsz, különböző méretekben. Nem feledkeztünk meg a legkisebbekről sem: gyerekülést és utánfutót is tudunk biztosítani számotokra.

Élménymedence

Április 27-től minden nap

X
Bővebben

Napkeltétől napnyugtáig vár Titeket a medencénk, melynek partján nyugágyakban pihenhetitek ki a fáradalmakat.

Mobilszauna

Minden nap

X
Bővebben
Kempingünk a 2019 évben új szolgáltatással bővült. Egy 10 fő befogadó képességű fatüzelésű mobilszauna telepítése által, napjainkban méltán népszerű professzionális szaunaszeánszokon vehetnek részt vendégeink. 

Előre meghirdetett napokon közismert szaunamesterek estéről, estére váltott hetekben tartanak a vízpart közelében klasszikus és show jellegű zenés felöntéseket.

A szauna estek a Balatoni naplemente időszakában kezdődnek ahol a vendégek minden este 3 szaunaszeánszot látogathatnak. A szaunaszeánszok 12-15 perc időtartamúak amely idő alatt a vendégek kellemes perceket tölthetnek el a szaunában, majd a Balaton vagy a medence hűsítő vízében születhetnek újjá.

Érdeklődés és időpontfoglalás a recepción lehetséges.

SUP, kajak bérlés

MInden nap

X
Bővebben
Az idei évtől már SUP-ot és kajakot is tudtok nálunk bérelni! A SUP és a kajak az egész család számára remek kikapcsolódást nyújt, mivel mindkettő teljesen biztonságos, mégis izgalmas. Nem utolsó sorban remek testedzési lehetőség és kikapcsolódás is egyben. Aki egyszer kipróbálja, többé nem néz ugyanolyan szemmel a világra.

Bérlés a recepción lehetséges!

Elektromos roller

Minden nap

X
Bővebben
Az idei évtől már elektromos rollert is tudtok bérelni nálunk, ezek a rollerek akár 2,5-3 órás folyamatos haladásra képesek egy akkumulátorral, és 30km/h sebességgel tudnak menni. A rollerek használatának elsajátítása gyerekjáték, próbáljátok ki, nem fogjátok megbánni.

További információ és bérlés a recepción!

Animáció

Animációs plázs

Egyedi animációs programokkal várjuk kedves vendégeinket 2019. július 1-től augusztus 25-ig fergeteges hangulatban. Az előző év sikereire való tekintettel az Activiteam-Art animációs csapata gondoskodik a camping közönségének programjairól, naponta 10-12, 15-17, 19.30-21.00 óra között.

Nálunk minden korosztály garantáltan megtalálja a neki való szórakozást, melyről kiválóan kommunikáló animátoraink gondoskodnak.

Logikai asztalok, társasjáték központ

Ahol minden megtalálható, ami egy jókedvű játékra buzdít, gyerekek és felnőttek részére egyaránt: ördöglakatok, kártyajátékok, memória játékok, különböző társas és logikai játékok.

Kézműves Sátor

Különleges, igényes kézművességek, melyek minden napra más meglepetést tartogatnak. A csatolt listából kerülnek kiválasztásra.

Sportos játékos animáció

A legnagyobb élmény, ha a család, a kis barátok közösen tudják összemérni erejüket, persze mindezt játékos formában: ügyességi sportos játékokkal, sorversenyekkel, akadálypályákkal, egy perc és nyersz kihívásokkal, sportos közösségi versenyekkel, kincsvadászattal, rókavadászattal, ismerkedős játékokkal, stb. várunk Titeket.

Részletes tájékoztató mindennap az animációs plázs tábláján olvasható.

Animációs plázs buli minden este 19.30-21.00 között

A legnépszerűbb program, ahonnan egy apróság sem hiányozhat az maga az esti Plázs Buli: minden este megnyitja kapuit és kezdődhet az ének, tánc és az önfeledt mulatság.

Mirabella Camping

Zamárdi, Szent István u. 3512 hrsz.
E-mail: reservation@mirabellacamping.hu

Mirabella Camping

Zamárdi, Szent István u. 3512 hrsz.
Email: reservation@mirabellacamping.hu