Gyerekprogramok – animáció a kempingben

2022.06.17.

Gyerekprogramok – animáció a kempingben

2022.06.17.

gyerekprogram animáció Animacik - Mirabella Camping Zamárdi

Egész nyáron gyerekprogramok a Mirabella Campingben!

Végre itt a nyár, és júniusban már nagyon vágyunk a jól megérdemelt pihenésre. Ez talán fokozottan igaz azokra a szülőkre, akik a munka mellett gyereket is nevelnek, hiszen mindenki alaposan elfárad így a tanév végére. De hogyan szervezzük meg úgy a nyaralást, hogy a szülők és a gyerekek is jól érezzék magukat? Mi a Mirabella Campingben olyan gyerekprogramokkal várunk Benneteket, hogy biztosan senki sem fog unatkozni.

Egyrészt tudjuk, milyen nehéz lekötni a gyerekeket úgy, hogy mellette Ti is tudjatok kicsit pihenni, ezért szerettük volna egy kicsit levenni a terhet vállalatokról. Nektek pedig nincs más tennivalótok, mint sem hogy eljöttök hozzánk, és élvezitek a nyugalmat, míg animátoraink biztosítják a gyerekek számára az önfeledt szórakozást.

A Balaton bővelkedik nyáron programajánlatokban és természetesen Zamárdiban és a környéken is gazdag a programkínálat.

Erről itt olvashattok bővebben »

 

gyerekprogramok animáció Animacik - Mirabella Camping Zamárdi

 

Mire vágynak a gyerekek?

Tévedünk, ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeket folyamatosan játszóházba vagy valamilyen drága program kell vinni. A legjobb, ha minél többet vannak a szabad levegőn, ha futkoshatnak, pancsolhatnak, kúszhatnak, mászhatnak, fát gyűjthetnek, piszkosak lehetnek. Erre a kemping ideális hely, ahol akár labdázhatnak is, biztonságosan szaladgálhatnak, kint lehetnek egész nap a szabadban.

Animátoraink már csak ezeket az önfeledt játszási pillanatokat koronázzák meg olyan programokkal, amelyeket szintén élvezni fognak a kis örökmozgók.

Az Animacik csapata olyan gyerekprogramokkal várja a srácokat, amelyek nagy része vagy mozgásban tartja őket, vagy a kreativitás éhségüket elégi ti.

 

Mókázás földön és vízben – gyerekprogramok kisebbeknek

Egy kis ízelítőt szeretnénk Nektek nyújtani azokból a foglalkozásokból, amelyek közül a kicsik válogathatnak a kempingben. Júniustól augusztus végéig minden nap különböző programok váltják egymás, a legkisebbeknek a lufihajtogatás, a lufibomba csata, a csillámtetoválás és a kézműves foglalkozások okozhatnak örömet.

 

Gyerekprogramok a nagyobbaknak

A nagyobbak búvárkodhatnak, kincset kereshetnek, kipróbálhatják a SUP-ot, vagy részt vehetnek a röpi- és focibajnokságokon. A család azonban közös programokban is részt vehet, ilyenek a vízi tornák, a kvízjátékok és a mini disco, bár ez utóbbin nagy valószínűséggel inkább a gyerekek fognak táncra perdülni.

Programjainkról napra lebontva itt olvashattok »

 

Mi mindent tudtok még csinálni a kempingben?

Mi a kempingezést azért szeretjük, mert itt olyan közös élményeket tudtok szerezni, ami gyereknek, felnőttnek egyaránt szórakoztató. Délelőtt megmártózni a tóban, főtt kukoricát majszolni, vízi sportolni, majd délután a szabadban eltölteni az időt, a tűzet rakni, szabad tűzön főzni, vagy csak a teraszon ücsörögni azokkal, akik a legközelebb állnak hozzánk – talán a legszebb emlékeink ilyen, és ehhez hasonló nyaralásokhoz kapcsolódnak.

A gyerekprogramokon kívül a Mirabella Campingben sok olyan extra lehetőséget is kínálunk, ami mindenki számára felejthetetlenné teszi a nyaralást.

 

Extra szolgáltatások a kempingben

Az egész napos animációk csak az egyik extra, ami még kellemesebbé és jó hangulatúvá teszi a nyaralásotokat, ennél azonban sokkal több lehetőséget kínál a Mirabella Camping. A gyerekprogramok mellett a közös kirándulásokra, sportolásra is gondoltunk, ezért bringát is bérelhettek, de a sportpályák a felnőtteknek is megfelelő szórakozási lehetőséget nyújtanak.

 

Ha csak pihenésre vágysz

Kempingben lakni többek között azért is jó, mert távol érzed magad a város zajától, lenyugszol, és élvezed a csendet, a friss levegőt, és ha csak a sátor vagy lakókocsi elé ülsz is ki egy kis beszélgetésre, már az is felüdülést okozhat. Ha ennél egy kicsit több relax is belefér, akkor szeretettel várunk szaunaszeánszainkra, de a kempingben akár massszázst is igényelhetsz. A mobilszaunák érdekessége, hogy este, a csillogó Balaton vizébe csobbanhatsz, ami nemcsak a tested felüdülését szolgálja, de a lelket is melengeti.

 

Sportolási lehetőségek a kempingben

A kempingben a nyár folyamán reggelente 10-kor kezdődnek a tornaórák. Minden nap kicsit más mozgásformába kóstolhattok bele – lehet jógázni, zumbázni, erősíteni és nyújtani is. Emellett van családi Aqua fitness, minigolf, röplabda és focibajnokságra lehetőség. A kempingben lévő ping pong asztalt is használhatjátok, de a bérelhető biciklikkel elindulhattok hosszabb-rövidebb túrákra vagy városnézésre is. Túrázni és futni is tudtok a környéken, a Balaton partján futni már csak a látvány miatt is megéri.