Állati nyaralás a Mirabellában – egy kutyabarát szállás kis kedvencei

Miért van szükség kutyabarát szállásra?

 

Sokan tartanak háziállatot Magyarországon

Magyarországon az állattartás igen népszerűnek számít, derül ki az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Jogi, Elemző- és Módszertani Központjának kutatásából. A felmérés arra meglepő tényre is rámutat, hogy itthon magasabb az állattartó háztartások aránya, mint Európában. A vizsgálatból arra is fény derült, hogy hazánkban az egyik legnépszerűbb háziállat a kutya, négy állattartó háztartásból háromban megtalálható az ember legjobb barátja. A második helyen követik őket a macskák, akik minden második állattartónál megtalálhatóak.

A szakemberek azonban arra figyelmeztetnek a felmérés kapcsán, hogy az állatjóléti szempontok érvényesülése is nagyon fontos. Egyszóval, ha már sokunknál megtalálhatóak a kis kedvencek, gondoskodjunk is róluk megfelelően.

 

Gondoskodás és együttlét

A gondoskodásnak nagyon fontos oldala a fizikai jólét elősegítése, amelybe beletartozik többek között a megfelelő táplálás, az elegendő mozgás, a védőoltások és szükség esetén a kozmetikai kezelések biztosítása. Mindemellett azonban az érzelmi gondoskodásnak is fontos szerepe van az állattartásban, hiszen a kutyusok és más háziállatok valódi érző lények, akiknek jól esik az közös játék, az együttlét és a fizikai közelség is. A négylábú barátaink pedig akkor érzik magukat a legjobban, ha mellettünk lehetnek, legyen szó a kanapén való kuckózásról, vagy a nyári pancsolós vízparti kalandokról.

Állattartóként a legtöbben teljesen tisztában vagyunk az együttlét fontosságával és sokszor nekünk is nehezünkre esik becsukni magunk mögött az ajtót reggelente, magára hagyva a kis kedvencünket, mikor munkába indulunk. Hiszen valljuk be őszintén legtöbbünknél nem egyszerű jószágokról van szó, hiszen a szőrös barátaink sokszor igazi családtagnak számítanak. Éppen ezért a vakációról sem hiányozhat a társaságuk! Egy kutyás nyaraláshoz azonban elengedhetetlen egy valóban kutyabarát szállás kiválasztása, ahol úgy tudunk kikapcsolódni, hogy közben a kedvenceink sem szenvednek hiányt semmiben.

 

Állati barátság a Mirabella Campingben

A számok tehát azt mutatják, hogy Magyarországon sok helyen élnek kis kedvencek, ennek ellenére még mindig nem könnyű igazán kutyabarát szállást találni, ha háziállataink társaságában szeretnénk vakációzni. Pedig a négylábúak ott vannak mellettünk és felvidítanak a szürke hétköznapokon, motiválnak minket, hogy töltsünk több időt a szabadban és számtalan pozitív érzéssel ajándékoz meg a jelenlétük nap, mint nap. Miért hagynánk ki pont őket az év legjobb pillanataiból, a tavaszi kiruccanások és nyári kalandok élményeiből?

A Mirabella Camping az élményekkel és látnivalókkal teli Zamárdiban egy igazi kutyabarát szálláshely, ahol a kis kedvencek számukra is ideális környezetben nyaralhatnak együtt a gazdikkal. Nekünk az állatbarátság többet jelent annál, mint hogy a kutyusokat magatokkal hozhatjátok a kemping területére, hiszen a Mirabellában az ő igényeikre is fokozott figyelmet fordítunk, hogy a közös kikapcsolódás nekik is és nektek is élmény legyen. Nálunk mindent megtaláltok, ami egy kutyabarát szálláshelytől elvárható, sőt a kényelmetek érdekében évről-évre igyekszünk tökéletesíteni a kutyákat érintő szolgáltatásainkat is.

 

Ideális környezet

A tágas terek lehetőséget nyújtanak a kényelmes a sétáltatáshoz, játékhoz, a kihelyezett szemetesek segítségetekre vannak a higiénia fenntartásában, az igazi nyaralós életérzést pedig a Zamárdiban egyedülálló elkerített kutyás strand biztosítja. Mindemellett a környék is számos olyan kirándulóhelyet és klassz felfedezni valót tartogat, ahova magatokkal vihetitek a kutyusokat is.

 

kutyabarát szállás Mirabella Camping Zamárdi Balaton

Kutyás strand – Mirabella Camping Zamárdi Balaton

 

Kutyás strand

Egy balatoni kikapcsolódás nem volna teljes strandélmények nélkül. A legtöbb üdülőhelyen azonban nincs lehetőségetek a kutyusokkal közösen megélni ezeket a pancsolós pillanatokat, hiszen nehéz olyan helyet találni, ahol a négylábú barátaink is pihenhetnek velünk a parton, vagy alaposan kimozoghatják magukat a vízben. Annak érdekében, hogy teljessé tegyük számotokra a nyaralós életérzést, a 2023-as szezontól a kemping területén kutyás strand nyílt, amit közvetlenül a szállásotokon vehettek igénybe.

 

Kis kedvencek – a kemping sztárjai

A Mirabella Camping nem csupán kutyabarát szálláshely, hanem igazi állatbarát közösség. Nálunk kutyusok és más háziállatok is szívesen látott vendégek, sőt valódi kis sztárok a kempingezők körében. Sokan évről-évre visszatérnek hozzánk és a Mirabellás táborlakók már messziről üdvözlik az ismerős házi kedvenceket, sőt igazi kutyabarátságok kialakulására is volt már példa! Mindeközben a gazdik megoszthatják egymással tapasztalataikat, a kutyás nyaralás praktikát és nem utolsó sorban kikapcsolódhatnak, sütkérezhetnek a balatoni napsütésben, élvezhetik a kemping kényelmi szolgáltatásait és a közös időtöltést.

 

kutyabarát szállás Mirabella Camping Zamárdi Balaton

Kutyabarát szállás – Mirabella Camping Zamárdi

 

Hogyan foglalhatsz kutyabarát szálláshelyet?

Fontos tudni, hogy a Mirabella Camping teljes egészében kutyabarát szállás, ami azt jelenti, hogy bármely szállástípust választod, legyen szó sátorhelyről, lakókocsi parcelláról, vagy mobilházról, lehetőséged van egységenként akár kettő házi kedvencet is hozzáadni a foglalásodhoz. A mobilházak esetében a távozást követő gondos és alapos takarításról mi gondoskodunk, amelynek díját a szállásfoglalás során számoljuk fel. Fontos, hogy minden háziállat rendelkezzen érvényes oltási könyvvel, ezt ne felejtsd el magaddal hozni a nyaralásra.

A foglaláshoz válaszd ki a kívánt szállástípust és dátumot a szálláshelyed bebiztosítása érdekében pedig véglegesítsd a foglalásodat az előleg befizetésével, amelyet elvégezhetsz bankkártyával, vagy bármely szolgáltató által kibocsátott SZÉP kártyával is.

A szállásfoglalást követően már készülhettek is egy szuper nyaralásra! Egy igazi kutyás kikapcsolódásra azonban már tavasszal is érdemes benevezni, hiszen olyankor az időjárás ideális a hosszú sétákra, kirándulásokra, amit imádnak a kis kedvenceink.