Állati nyaralás a Mirabellában – egy kutyabarát szállás kis kedvencei

2023.12.04.

Állati nyaralás a Mirabellában – egy kutyabarát szállás kis kedvencei

2023.12.04.

kutyabarát szállás Mirabella Camping Zamárdi Balaton

Miért van szükség kutyabarát szállásra?

 

Sokan tartanak háziállatot Magyarországon

Magyarországon az állattartás igen népszerűnek számít, derül ki az Állatorvostudományi Egyetem Állatvédelmi Jogi, Elemző- és Módszertani Központjának kutatásából. A felmérés arra meglepő tényre is rámutat, hogy itthon magasabb az állattartó háztartások aránya, mint Európában. A vizsgálatból arra is fény derült, hogy hazánkban az egyik legnépszerűbb háziállat a kutya, négy állattartó háztartásból háromban megtalálható az ember legjobb barátja. A második helyen követik őket a macskák, akik minden második állattartónál megtalálhatóak.

A szakemberek azonban arra figyelmeztetnek a felmérés kapcsán, hogy az állatjóléti szempontok érvényesülése is nagyon fontos. Egyszóval, ha már sokunknál megtalálhatóak a kis kedvencek, gondoskodjunk is róluk megfelelően.

 

Gondoskodás és együttlét

A gondoskodásnak nagyon fontos oldala a fizikai jólét elősegítése, amelybe beletartozik többek között a megfelelő táplálás, az elegendő mozgás, a védőoltások és szükség esetén a kozmetikai kezelések biztosítása. Mindemellett azonban az érzelmi gondoskodásnak is fontos szerepe van az állattartásban, hiszen a kutyusok és más háziállatok valódi érző lények, akiknek jól esik az közös játék, az együttlét és a fizikai közelség is. A négylábú barátaink pedig akkor érzik magukat a legjobban, ha mellettünk lehetnek, legyen szó a kanapén való kuckózásról, vagy a nyári pancsolós vízparti kalandokról.

Állattartóként a legtöbben teljesen tisztában vagyunk az együttlét fontosságával és sokszor nekünk is nehezünkre esik becsukni magunk mögött az ajtót reggelente, magára hagyva a kis kedvencünket, mikor munkába indulunk. Hiszen valljuk be őszintén legtöbbünknél nem egyszerű jószágokról van szó, hiszen a szőrös barátaink sokszor igazi családtagnak számítanak. Éppen ezért a vakációról sem hiányozhat a társaságuk! Egy kutyás nyaraláshoz azonban elengedhetetlen egy valóban kutyabarát szállás kiválasztása, ahol úgy tudunk kikapcsolódni, hogy közben a kedvenceink sem szenvednek hiányt semmiben.

 

Állati barátság a Mirabella Campingben

A számok tehát azt mutatják, hogy Magyarországon sok helyen élnek kis kedvencek, ennek ellenére még mindig nem könnyű igazán kutyabarát szállást találni, ha háziállataink társaságában szeretnénk vakációzni. Pedig a négylábúak ott vannak mellettünk és felvidítanak a szürke hétköznapokon, motiválnak minket, hogy töltsünk több időt a szabadban és számtalan pozitív érzéssel ajándékoz meg a jelenlétük nap, mint nap. Miért hagynánk ki pont őket az év legjobb pillanataiból, a tavaszi kiruccanások és nyári kalandok élményeiből?

A Mirabella Camping az élményekkel és látnivalókkal teli Zamárdiban egy igazi kutyabarát szálláshely, ahol a kis kedvencek számukra is ideális környezetben nyaralhatnak együtt a gazdikkal. Nekünk az állatbarátság többet jelent annál, mint hogy a kutyusokat magatokkal hozhatjátok a kemping területére, hiszen a Mirabellában az ő igényeikre is fokozott figyelmet fordítunk, hogy a közös kikapcsolódás nekik is és nektek is élmény legyen. Nálunk mindent megtaláltok, ami egy kutyabarát szálláshelytől elvárható, sőt a kényelmetek érdekében évről-évre igyekszünk tökéletesíteni a kutyákat érintő szolgáltatásainkat is.

 

Ideális környezet

A tágas terek lehetőséget nyújtanak a kényelmes a sétáltatáshoz, játékhoz, a kihelyezett szemetesek segítségetekre vannak a higiénia fenntartásában, az igazi nyaralós életérzést pedig a Zamárdiban egyedülálló elkerített kutyás strand biztosítja. Mindemellett a környék is számos olyan kirándulóhelyet és klassz felfedezni valót tartogat, ahova magatokkal vihetitek a kutyusokat is.

 

kutyabarát szállás Mirabella Camping Zamárdi Balaton

Kutyás strand – Mirabella Camping Zamárdi Balaton

 

Kutyás strand

Egy balatoni kikapcsolódás nem volna teljes strandélmények nélkül. A legtöbb üdülőhelyen azonban nincs lehetőségetek a kutyusokkal közösen megélni ezeket a pancsolós pillanatokat, hiszen nehéz olyan helyet találni, ahol a négylábú barátaink is pihenhetnek velünk a parton, vagy alaposan kimozoghatják magukat a vízben. Annak érdekében, hogy teljessé tegyük számotokra a nyaralós életérzést, a 2023-as szezontól a kemping területén kutyás strand nyílt, amit közvetlenül a szállásotokon vehettek igénybe.

 

Kis kedvencek – a kemping sztárjai

A Mirabella Camping nem csupán kutyabarát szálláshely, hanem igazi állatbarát közösség. Nálunk kutyusok és más háziállatok is szívesen látott vendégek, sőt valódi kis sztárok a kempingezők körében. Sokan évről-évre visszatérnek hozzánk és a Mirabellás táborlakók már messziről üdvözlik az ismerős házi kedvenceket, sőt igazi kutyabarátságok kialakulására is volt már példa! Mindeközben a gazdik megoszthatják egymással tapasztalataikat, a kutyás nyaralás praktikát és nem utolsó sorban kikapcsolódhatnak, sütkérezhetnek a balatoni napsütésben, élvezhetik a kemping kényelmi szolgáltatásait és a közös időtöltést.

 

kutyabarát szállás Mirabella Camping Zamárdi Balaton

Kutyabarát szállás – Mirabella Camping Zamárdi

 

Hogyan foglalhatsz kutyabarát szálláshelyet?

Fontos tudni, hogy a Mirabella Camping teljes egészében kutyabarát szállás, ami azt jelenti, hogy bármely szállástípust választod, legyen szó sátorhelyről, lakókocsi parcelláról, vagy mobilházról, lehetőséged van egységenként akár kettő házi kedvencet is hozzáadni a foglalásodhoz. A mobilházak esetében a távozást követő gondos és alapos takarításról mi gondoskodunk, amelynek díját a szállásfoglalás során számoljuk fel. Fontos, hogy minden háziállat rendelkezzen érvényes oltási könyvvel, ezt ne felejtsd el magaddal hozni a nyaralásra.

A foglaláshoz válaszd ki a kívánt szállástípust és dátumot a szálláshelyed bebiztosítása érdekében pedig véglegesítsd a foglalásodat az előleg befizetésével, amelyet elvégezhetsz bankkártyával, vagy bármely szolgáltató által kibocsátott SZÉP kártyával is.

A szállásfoglalást követően már készülhettek is egy szuper nyaralásra! Egy igazi kutyás kikapcsolódásra azonban már tavasszal is érdemes benevezni, hiszen olyankor az időjárás ideális a hosszú sétákra, kirándulásokra, amit imádnak a kis kedvenceink.