Lakókocsival a Balaton legjobb kempingjében

2022.02.27.

Lakókocsival a Balaton legjobb kempingjében

2022.02.27.

Lakókocsi - Mirabella Camping, Zamárdi, Balaton

Lakókocsival nyaralni egy remek életérzés és Zamárdiban a Mirabella Campingben igazi kempingélményben lesz részetek! Bátran ki merjük jelenteni, hogy a Mirabella a Balaton legjobb kempingje, hiszen felszereltségben és komfort tekintetében is minden igényt a lehető legnagyobb mértékben igyekszünk kielégíteni. A környéken és Zamárdiban rengeteg program vár rátok, szóval nyaralásra fel!

 

Új komfort parcellák várnak, ha lakókocsival érkezel!

Az idei évtől új komfort parcellákkal bővült kempingünk, hogy még nagyobb területen és még kényelmesebben tudjatok pihenni. Ezeken a lakókocsi helyeken víz-, szennyvízcsatlakozás és természetesen áram is található, így nem feltétlenül kell a közös mosdót és fürdőt használnotok.

 

Lakókocsi - Mirabella Camping, Zamárdi, BalatonLakókocsi komfort parcellák – Mirabella Camping, Zamárdi, Balaton

 

A kemping kiváló adottságokkal rendelkezik. Talán a legvonzóbb, hogy saját partszakasza van. A part közvetlen közelében is bérelhettek parcellát, így a Balaton közvetlen közelében verhettek tábort.

A kempingtérképen megtaláljátok ezeket a parcellákat, a térképet pedig innen tudjátok letölteni »

 

Lakókocsi - Mirabella Camping, Zamárdi, BalatonLakókocsi – Mirabella Camping, Zamárdi, Balaton

Ha igazi lakókocsi rajongók vagytok, a nyaralásotok nálunk biztosan tökéletes lesz!

Mutatjuk, melyik parcella mit kínál nektek

 

Parcellák 60 és 130 m² között

Normál parcelláink 60 és 130 m² méret között érhetőek el, így minden lakókocsi mérethez megtaláljátok a megfelelőt. Hogy kellőképpen intimek legyenek a parcellák, ezért sövénnyel vannak elválasztva, így azt is tudjátok, hogy pontosan mekkora terület tartozik hozzátok. Természetesen 16 amperes áramcsatlakozást is találtok.

 

Komfort 100 m² és 130 m² parcelláink

Természetesen itt is megtalálható minden, mint a normál parcellákon, azaz van áramcsatlakozási lehetőség, ami 16 amper és szintén sövénnyel vannak elhatárolva. A többlet, amiért megérdemlik a komfort nevet, hogy víz- és szennyvízcsatlakozás is található rajtuk, amik még kényelmesebbé teszik a nyaralást.

 

Ami minden parcellán megtalálható

Tehát a lakókocsi parcella ára tartalmazza a következőket:

  • 1 lakókocsit
  • 1 személygépjármű parkolását a lakókocsi mellett
  • 1 sátrat (további sátor felállítására is van lehetőség plusz díj ellenében)
  • 16 amperes áramcsatlakozást

 

A különböző méretű lakókocsi helyeken a személyek száma eltérő

60-79 m² és a 80-99 m² méretű helyeken 6-6 személynek jut hely, a 100 m² és 130 m² méretű parcellán 8 személy, a Komfort 100 m² parcellákon 6 fő, a Komfort 130 m² lakókocsi helyen pedig 10 fő a maximális személyek száma.

Itt megtaláltok minden fontos információt a parcellákkal kapcsolatban valamint ajánlatot kérni és foglalni is tudtok »

 

Szolgáltatások a kempingben

A kemping területén három vizesblokk van, ahol mindig tiszta és igényesen felszerelt mosdókat és fürdőket találhatok. Mindhárom vizesblokk rendelkezik konyha résszel is, ahol főzőlapot és mikrót használhattok a főzéshez.

Hűtőrekeszeket is tudtok bérelni, ami azt jelenti, hogy a közös nagy hűtőben található fakkokat csak Ti használjátok, és ezek kulccsal zárhatók.

Legyen még egyszerűbb az élet! Ha hűtőt béreltek, akkor a sátor- vagy lakókocsihelyen használhatjátok. Asztal és székek is rendelkezésetekre állnak, ha a karaván előtt szeretnétek leülni, borozgatni, beszélgetni vagy éppen vacsorázni. Ezeket a szolgáltatásokat kérjétek a recepción.

Akár lakókocsival, akár sátorral érkeztek a kempingünkbe, ezek a szolgáltatások elérhetőek számotokra.

 

Ne feledjétek, nálunk SZÉP kártyával is tudtok fizetni!

Nemcsak a szálláshelyek díját tudjátok ezzel téríteni, de szinte minden egyéb szolgáltatást. Természetesen az éttermekben is kihasználhatjátok ezt a lehetőséget.

 

Ingyen WIFI

Más kempingekkel ellentétben nálunk a WIFI a kemping egész területén térítésmentesen elérhető, ami még a nyaralás alatt is igen jól jön.

 

Állatbarát szálláshely

A kempingben házi kedvenceiteket is szívesen látjuk, a lakókocsi parcellákon helyenként 3 kisállatot tudunk fogadni.

 

Fix helyfoglalás

Fix helyfoglalásra is lehetőség van, azaz, ha van olyan parcella, amelyik szimpatikus Nektek, külön díj ellenében előre le tudjátok foglalni. Ha ezt szeretnétek igénybe venni, akkor a kempinghely számát írjátok be foglaláskor a megjegyzés rovatba.

Bővebb információt itt találtok a fix helyfoglalásról »

 

Nem szeretnétek lemaradni semmilyen aktuális információról?

Iratkozzatok fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljetek minden olyan eseményről, akcióról és lehetőségről, amely hasznos lehet a nyaralásotok  szempontjából.

Itt tudtok hírleveleinkre regisztrálni »