Kutyabarát szállás a kemping, közvetlenül a Balaton partján

2020.01.30.

Kutyabarát szállás a kemping, közvetlenül a Balaton partján

2020.01.30.

kutyabarát szállás balaton kemping

Kempingünk büszke rá, hogy kutyabarát szállás a Balaton partján

Kempingünk számára kiemelten fontos, hogy kutyás vendégeink is élvezni tudják szolgáltatásainkat és kedvenceikkel együtt tölthessék el a jó megérdemelt pihenést. Kempingünk kutyabarát szállás, mind a mobilházakban, mind a parcellákon és sátorhelyeken is sok szeretettel látjuk a kedvenceket. Természetesen az éttermekben és büfékben is szívesen látott vendégek. De ahhoz, hogy a nyaralás mindenki számára pihentető legyen, szükséges az alábbi szabályok betartása:

  • Kutya elszállásolásának napidíja a kempingben 2 500 Ft/ nap. A mobilházak esetében, napidíjon felül, végtakarítási díj is felszámításra kerül, mely 15 000 Ft/alkalom. Házanként maximum 2 db kutya helyezhető el.
  • Kérjük a kemping területén, a mobilházon kívül, kutyádat mindig tartsd pórázon.
  • Mindig takaríts fel kutyusod után!
  • Ha nem vagy biztos benne, merre engedheted el kutyádat a kemping környékén,kérdezd recepciós kollégáinkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre.
  • Vedd figyelembe, hogy a kutya nem mehet a strandra, valamint a Balatonban sem fürödhet.
  • Ne hagyd kutyádat egyedül a mobilházban olyan hosszú időre, ami alatt szeparációs szorongást mutathat (pl. ugatás, ajtó kaparás). Mielőtt közös vakációra indultok, ellenőrizd, hogy kutyádat egyedül lehet-e hagyni idegen helyen.
  • Kérjük, hogy az ágyakra, bútorokra semmilyen esetben ne engedd fel kedvencedet.  A mobilházban és a kemping területén bárminemű, az állat által okozott kárért a Gazdi teljes anyagi, jogi és erkölcsi felelősséggel tartozik.

Felhívjuk figyelmedet, hogy elutazáskor a mobilház elhagyása és a kijelentkezés előtt munkatársaink ellenőrzik a mobilházat.