Extra zamárdi szállást kerestek?

2022.09.15.

Extra zamárdi szállást kerestek?

2022.09.15.

zamárdi szállás Mirabella Camping

 

Szerinted milyen egy jó zamárdi szállás? Legyen komfortos és fullos, de közben legyen hangulatos és természetközeli is? Nos, ha ezeket keresed, akkor jó helyen jársz, hiszen a Mirabella Camping pont ezt nyújtja Neked! Sokféle szállástípus, játék és szórakozás, rengeteg szabad tér és friss levegő, valamint sport és kaland vár itt Téged és az egész családot, vagy épp barátaidat!

 

Miért pont zamárdi szállást keressünk?

Hogy miért pont Zamárdi? Mert nemcsak magyarországi viszonylatban, de még a külföldiek számára is egy nagyon vonzó úti cél. Számos fesztivál, például a Balaton Sound, rendezvény zajlik itt, nem mellesleg a város 3 km hosszú füves nagy strandjának központi panorámája a Tihanyi-félsziget. A déli part egy kis ékköve ez a település, melyet az oly sokak által kedvelt és fényképezett Balaton Szíve szobra is szimbolizál.

 

Egy jó tanács a zamárdi szállások tekintetében

Sokan keressük a tökéletes szállást: mi is lehetne a nekünk vagy épp családunk, rendezvényünk, esetleg baráti összejövetelünk, vagy épp nyaralásunk stb. számára a lehető legjobb. A latolgatások közben számtalan dolgot veszünk figyelembe és mivel szeretnénk a dolgotokat leegyszerűsíteni, pontokba szedtük össze mindazt, amire a Mirabella Campingben számíthattok. Higgyétek el, nem lesz rossz döntés, mert a kemping kiemelkedik a zamárdi szállások közül.

zamárdi szállás közvetlenül a parton - Mirabella Camping zamárdi szállás közvetlenül a parton – Mirabella Camping

 

Mitől „extra” a Mirabella Camping?

  1. Extra kemping feeling: a kempingben minden egyes szálláslehetőséget a lehető legjobb minőségben kaptok, emellett mégis megmarad az a tipikus kempinghangulat, amit oly sokan szeretünk.
  2. Extra, mert a legmagasabb szinten kell elképzelnetek, amit kempingezés szó alatt bármikor is értettetek. Tisztaság, felszereltség, rendben tartott környezet, igényes berendezések, animáció minden nap a főszezonban, igényes gasztronómia vára több száz négyzetméternyi kemping területén.
  3. Ritka zamárdi szállás az, ahol egy helyen mindent megtaláltok, ami a nyaraláshoz kell. Van ABC, szauna, sportpályák…
  4. Ritka zamárdi szállás az, ahol közvetlenül a parton is találhattok lakókocsi parcellát vagy éppen mobilházat. A Mirabella Campingben mindkettőt megtaláljátok egy karnyújtásnyira a Balatontól.

 

Milyen szállástípusokat találtok a kempingben?

 

Sátorhelyek

Mint minden kempingben a sátrazás itt is abszolút adott. A szép és tágas sátorhely viszont itt garantált, hiszen nálunk egybefüggő, fákkal tarkított, füves területen van erre lehetőség, a rendelkezésre álló szabad helyek tekintetében. A kemping szállásai közül a sátorhely a legolcsóbb és online is tudjátok foglalni.

Sátorhelyek »

 

Lakókocsi parcellák

Lakókocsit ma már szinte bárki bérelhet. Ez azért is jó, mert megteremtetitek magatoknak a saját kis komfortzónátokat, külön körülkerített sövénnyel, kiülős kempingasztalokkal, akár sátorral. Ráadásul egyben mobilisak is vagytok, mert körutakra is indulhatott, és épp ott álltok meg, ahol épp kedvetek szottyan. A Mirabella Camping abszolút esztétikus és kényelmes parcellákat kínál e tekintetben. Akár extra parcellák bérlésére is van lehetőség. Ezek a 2022-es év újdonságai, hiszen bizonyos parcellák összevonásra kerültek, hogy így akár nagyobb alapterületű területeken élvezhetitek a pihenést. És ha még ez sem elég, akkor közvetlenül a part mellett is kínálunk parcellákat, gyönyörű panorámával a tóra.

Lakókocsi parcelláink »

 

Mobilházak

Ha azt kérdezed, hogy családod számára mi legyen az a bizonyos megfelelő zamárdi szállás, akkor erre a mobilházak a megfelelő válasz. A mobilházaink kemping tekintetében abszolút otthonosak és kényelmesek, jól felszerelt és korszerű bútorokkal berendezett házikók. Itt szinte minden olyan, mintha otthon lennétek, ami legalábbis a komfortot érinti, hiszen több külön szoba, konyha, tv, hűtő, zuhany, WC és még terasz is található. A terasz kellemes beszélgetések helyszíne lehet, míg minden egyéb a család, vagy baráti társaságok nyugalmát és pihenését szolgálja.

Mobilházaink »

 

És nézzük az extrákat…

Kemping és kemping között bizony nagy különbség lehet, mi igyekszünk röviden összefoglalni mindazt, amit mi a Mirabella Campingben kempingezés szó alatt értünk. A kemping egész területén ingyenes a WIFI. A Mirabella Camping kutyabarát kemping, így kedvenceiteket sem kell otthon hagyni. Akár a mobilházainkba is együtt lehettek. A kempingben van masszázs, 1 étterem és 2 büfé, fűtött medence a kicsiknek.

A kemping szolgáltatásait itt találjátok »

A kempingezés és a vadkempingezés ma már két külön fogalom. Valaki imádja a nomád körülményeket, és az ebből adódó kihívásokat, de a 21. századi emberek többsége, ha pihenésre vágyik, nem szeretne váratlan helyzetekkel szembesülni. Ilyen az ,amikor a szállás nem olyan, mint a képeken volt, a bútorok roskadoznak, nincs internet, akadozik a TV, vagy épp letörik a fazék füle. Nos, ezek a Mirabella Campingben nem történhetnek meg –  itt Zamárdiban mi a kempingezés egy újfajta értelmezését adjuk, egy ha lehet így fogalmazni, a kempingezést, de luxuskivitelben.