Barátokkal, kutyával előszezonban a Balaton legszebb részén

2023.03.21.

Barátokkal, kutyával előszezonban a Balaton legszebb részén

2023.03.21.

szezon balaton Mirabella Camping

Júniusban még tart az előszezon

Az előszezon áprilisban veszi kezdetét a Mirabella Campingben és júniusban még élvezhetjük minden előnyét! Ilyenkor már beindul a nyár és alig várjuk már, hogy végre kikapcsolódhassunk. Tökéletes döntés erre az időszakra időzíteni a nyaralásunkat, hiszen éppúgy mint a tavaszi időszak, a június is ezernyi lehetőséggel kecsegtet és egyfajta finom átmenet a hűvösebb tavaszi és a forró nyári napok között.

Nem csoda, ha kedvünk támad egy kicsit kötetlenebbül eltölteni a szabadidőnket, szórakozni a barátainkkal, házi kedvenceinkkel és bárkivel, aki fontos számunkra. Nem csak a hétvégék kínálnak remek alkalmat egy kis előnyaralásra! Pár napra elszökni a munkahelyről a hétköznapokon is felülmúlhatatlan élményt jelenthet és nagyszerű kikapcsolódás is lehet. Itt a lehetőség az élet élvezetére, jókat enni, inni, kirándulni, sütkérezni a napon, pihenni a szabad levegőn, mielőtt úgy igazán felpörögne a szezonban.

Júniusban még nincs tömeg és az előszezoni árak vannak érvényben, amelyek a pénztárcánk számára is kedvezőbbek. Ha pedig hétköznap jönnétek, akkor könnyen kifoghattok olyan békés időszakot is, amikor a Balaton szinte csak a tiétek.

 

Kempingezzetek a Balaton legszebb részén

Ha szívesen kimozdulnátok egy kempinges kalandra az előszezonban, Zamárdit érdemes célba venni. A település szépséges partszakasszal rendelkezik, azt is mondják, hogy az egyik legszebb a Balatonon. A Mirabella Camping azért is különleges, főleg a tavaszi és nyári szezon határán, mert saját strandjának köszönhetően szállásotok közvetlenül a víz mellett lehet.

Válasszátok ki a hozzátok leginkább illő szállástípust és élvezzétek a kempingezés örömét. A Mirabella Campingben mobilházak, lakókocsi parcellák és sátorhelyek várják a feltöltődni vágyó vendégeket. A kínálatunkban többféle parcella típust is találhattok, így ha egy kis extrára vágytok választhattok komfort és strand parcelláink közül is. A kempingben számos kényelmi szolgáltatás és aktív kikapcsolódási lehetőség áll rendelkezésetekre, hogy a nyaralás valóban tökéletes legyen.

Az előszezonban is érdemes ellátogatni Zamárdiba, mert ilyenkor még nem lepi el az üdülőhad a környéket, így a Balaton végtelen nyugalmával kényeztethet benneteket. Közvetlenül a kempingben zavartalanul élvezhetitek a káprázatos látképet is, ami a szemközti Tihanyi-félszigetnek köszönhetően valóban felülmúlhatatlan a déli parton.

 

Tihany egy karnyújtásnyira

Ha kempingezni jöttök érdemes egy távcsövet is magatokkal hozni, mert a kemping saját partszakaszán üldögélve érdekes lehet kémlelni a szemközti oldalt, megfigyelni a részleteket, felfedezni a Tihanyi-félsziget szépségeit innen a déli partról.

A Szántódi RÉV Zamárdi szomszédságában található, de valójában nem kell a szomszédba menni, ha átugranánk Tihanyba egy finom kávéra, hiszen Szántód és Zamárdi korábban egy településnek számított, így bár közigazgatási szempontból különállónak tekinthetőek, a két helység lényegében egybeépült. Szántód és Tihany között gyakori kompjáratokkal juthatunk át az északi partra, ami akár egy egész napos, amolyan minden élményt magába foglaló kirándulásnak is alkalmas program.

 

Kirándulás Tihanyba

A kempingben egy kényelmes reggelit követően irány a Szántódi RÉV, ahol kompra szállva élvezhetjük a Balaton hullámait, ami szinte egy hajókázásnak is beillik. Tihanyban pedig a félsziget meghódítása vár ránk, hangulatos sétát tehetünk a településen, ahol borospincék, kézműves termékek és a tihanyi levendula illata vár ránk. A túra csúcspontján meglátogathatjuk a Tihanyi apátságot és nem érdemes kihagyni a remek cukrászdák valamelyikét sem. Ha elfáradtunk, újra kompra szállhatunk és Zamárdiba visszaérkezve megpihenhetünk a Mirabella Campingben, ráadásul a tihanyi látkép is velünk marad.

 

Páratlan kilátás – víz, hegyek, virágok

Zamárdi egyik legnagyobb előnye a kiváló elhelyezkedés, amelynek köszönhetően a Balaton egyik legszebb kilátásával rendelkező településről van szó. Ha a Mirabellában kempingezünk, érdemes meglátogatni a közeli Kőhegyi Kilátót, ami mindenképp megér néhány emlékezetes közös fotót. A hegy tetejéről jobbra Siófokot láthatjuk, szemben a csodás Tihanyi-félszigetet a távolban pedig a Badacsony emelkedik ki. Ha balra fordulunk Szántód és a Kőröshegy látható.

Kőröshegy egyébként hazánk egyik legnagyobb virágoskertje, amely szintén kiváló úticélja lehet egy újabb kirándulásnak, hiszen itt áprilisban és a nyár elején is virágba borul a hegyoldal. Kőröshegy tavasszal tulipánszürettel kora nyáron pedig levendula mezővel várja az idelátogatókat.

 

Kirándulások és kemping élmények

Ha a jó társaság már adott, kezdődhetnek a közös kalandok. A környék remek kirándulóhelyei kisebb-nagyobb túrákra csábítanak bennünket. Ezeket nemcsak gyalogosan, de akár kerékpárral is megtehetjük. A Mirabella Campingben az előszezonban is van lehetőségünk ezeknek az eszközöknek a kölcsönzésére, így a vidám túrákra akár két keréken is sor kerülhet. A kempingben pedig tetszés szerint szabadtéri sütögetés, baráti beszélgetések, sportlehetőségek és különböző kényelmi szolgáltatások várnak.

szezon zamárdi Mirabella Camping

 

Kutyabarát kemping

A négylábú kedvencek is veletek tarthatnak egy tavaszi kiruccanásra, hiszen a Mirabella Camping kisállatbarát szálláshely. Nem kell lemondanotok a kutyusotok társaságáról, akkor sem, ha egy kicsit pihennétek a Balaton parton, mert a kempingben ők is szívesen látott vendégek. Fontos, hogy nem csak a sátorhelyekre, de mind a lakókocsi parcellákra, mind pedig a mobilházakba magatokkal hozhatjátok őket. A kempingszezon teljes ideje alatt, a szállástípusok mindegyikére akár több kutyussal is érkezhettek. A kutyás nyaralással kapcsolatos fontos tudnivalókat ITT találjátok.

Kutyás strand a kempingben

A 2023-as szezon különlegessége, hogy idén megnyithattuk a saját kutyás strandunkat a kemping területén. Zamárdiban egyedülálló módon nálunk a kutyusok is kedvükre pancsolhatnak, a számukra kijelölt elkerített partszakaszon. A kemping vendégei, beleértve a négylábúakat is természetesen ingyenesen vehetik igénybe a a kutyás strandot. Reméljük sok felejthetetlen élményt gyűjtötök majd ezen a helyen és a házi kedvencek is komfortosabban érzik majd magukat nálunk, hiszen a nyári hőségben bármikor lehűthetik magukat a Balatonban.

 

Árkalkuláció és szállásfoglalás

Ha kedvet kaptatok a tavaszi kirándulásokhoz, ideje megszökni egy kicsit és kihasználni az előszezon adta lehetőségeket. Nemcsak a tökéletes kirándulóidő miatt csábító a lehetőség, de ebben az időszakban a helyek a Mirabella Campingben még olcsóbbak is, mintha főszezonban jönnétek. A foglalást bármikor online egyszerűen egyszerűen elintézhetitek, fizetni pedig bankkártyával és SZÉP kártyával is van lehetőségetek.