Balaton Sound 2024 – a Te kívánságod is teljesülhet!

2023.11.07.

Balaton Sound 2024 – a Te kívánságod is teljesülhet!

2023.11.07.

Balatonsound 2024 Mirabella Camping Zamárdi Balaton

A Balaton Sound 2024 – az év legnagyobb bulija Zamárdiban

A Balaton Soundot sok-sok éve az egyik legkiemelkedőbb zenei fesztiválként tarthatjuk számon közép-Európában és úgy tűnik nem lesz ez másképp 2024-ben sem.  Számos okunk van feltételezni, hogy a rendezvény ezúttal is kiforgatja a négy sarkából a világot fergeteges hangulattal, magas nívójú szolgáltatásokkal és mindent elsöprő zenei felhozatallal, ráadásul mindezt Zamárdiban teszi, a Balaton egyik legszebb részén. Az elektronikus zene szerelmesei a Balaton Sound 2024 kapcsán is joggal lehetnek izgatottak, hiszen már vannak sejtések, hogy milyen nagy dobásokat tartogat a Balaton Sound 2024-es LINE UP-ja. Ráadásul, ahogy azt megszokhattuk, a szervezők most is szeretnék valóra váltani az álmaitokat, lehetőséget teremtve arra, hogy a legnagyobb kedvenceitekkel találkozhassatok a nyár legnagyobb szabású vízparti bulijában.

 

Használd a kívánsággépet és találkozz a kedvenc előadóiddal!

Tudod már, hogy Te kit látnál legszívesebben a Heineken Balaton Sound színpadán 2024-ben? Nincs más dolgod, mint kiválasztani 5 kedvenc előadódat, hogy szervezők elhozhassák számodra a legjobb és legnépszerűbb fellépőket. Használd a HEINEKEN BALATON SOUND 2024 KÍVÁNSÁGGÉPjét és így Te is hatással lehetsz a következő év legnagyobb szabású zenei fesztiváljának programjára.

Nincs más dolgod, mint megadni az életkorod, az országot, ahonnan érkezel az 5 zenei kedvencedet és máris bekerült a véleményed a Balaton Sound 2024 szervezőinek látókörébe.

Balatonsound 2024 Mirabella Camping Zamárdi Balaton

Balatonsound 2023

 

Mindenki izgatottan várja a LINE UP-ot, de ez nem minden!

A Balaton Sound mindig is egy kiemelt platform volt a világ legjobb DJ-i és előadói számára és 2024-ben sem lesz ez másképp. A szervezők folyamatosan arra törekednek, hogy lenyűgöző line up-ot állítsanak össze számunkra, de ez nem minden, hiszen a fesztivált maga a helyszín is különlegessé teszi. Zamárdiban, közvetlenül a Balaton parton tombolhatjuk ki magunkat a nem mindennapi bulikon és ez a csodás környezet a naplementékkel, a vizes kalandokkal és a Balaton parti kikapcsolódási lehetőségek sorával teszik ezt a fesztivált igazán különlegessé. Nem vitás a Balaton Sound egyben nyaralást is jelent.

A fellépők listája természetesen még várat magára, de abban biztosak lehetünk, hogy a hangulat és az élmények nem maradnak majd el a korábbi évektől. Sőt, a Balaton Sound azon kevesek közé tartozik a neves zenei fesztiválok között, ami lépést tart a vendégek igényeivel, képes megújulni és mindemellett képes megőrizni azt a szellemiséget és mindent túlszárnyaló szabadságérzetet, ami az elektronikus zene szeretetéhez kapcsolódik. Nem véletlen, hogy az Early Bird jegyek már most is kaphatóak, úgy, hogy a fellépők listája még alakulóban van.

Ha még nem voltál soha és kíváncsi vagy mi az a hangulat, ami ennyire magával ragadja az ide látogatókat, akkor nézz körül a galériában és gondolatban merülj bele egy kicsit a nyári fesztivál varázslatba.

Ha már jártál itt, vagy tervezgeted, hogy Te is részese lennél a Balaton Sound 2024-es forgatagának, akkor ideje a tettek mezejére lépni, hiszen  minél közelebb a fesztivál annál szűkebbek lesznek a lehetőségek. A jegyek és a legjobb szálláshelyek gyorsan fogynak.

 

Fesztiválszezon a Mirabella Campingben

A Balaton Sound egész Zamárdit lázban tartja és ebben az időszakban a Mirabella Camping is egy különleges chill zónává változik, hiszen sokan szeretitek a határtalan bulikat azzal a magas szintű komforttal és nyugalommal társítani, amit nálunk megtalálhattok. Nincs is annál jobb, mint ebben a nyugodt, idilli környezetben regenerálódni és felkészülni a következő nap élményeinek befogadására. Egy pihentető alvás, egy frissítő zuhany, a Mirabella Camping gasztro csodái és a sok-sok egyéb kényelmi szolgáltatás, mind hozzájárul ahhoz, hogy a maximumot hozhassátok ki a 2024-es Balaton Soundból!

Balatonsound 2024 Mirabella Camping Zamárdi Balaton

Balatonsound 2024 Mirabella Camping Zamárdi Balaton

 

Miért éppen a Mirabella Camping?

Mirabella egy olyan szálláshely, ami a kényelem és valódi fesztiválhangulat tökéletes egyensúlyát adja. Egy más típusú szálláson könnyen kizökkenhetsz a valódi fesztiválos életérzésből, hiszen épített környezetben, például egy klasszikus nyaralóban sokat veszíthetsz a szabadtéri szórakozás varázsából. Nálunk a természethez közel töltheted a pihenésre szánt időt, ráadásul minden olyan fontos szolgáltatást megtalálsz, ami a kényelmedet garantálja. Ha fontos számodra, hogy a fesztivál ideje alatt is minőségi módon tudj pihenni, de imádod a szabadságot, akkor jó helyen jársz.

Jegyezd meg a dátumot: 2024. július 3-6. nehogy lemaradj a szabad helyekről, hiszen a Balaton Sound 2024 idejére már most nagy az érdeklődés a Mirabella Camping iránt! Foglalj szállást online, egyszerűen pár kattintással és szerezd meg a tökéletes szálláshelyet, a nyár legnagyobb kalandjához!