Veletek működik a Zamárdi kempinges közösség

2024.02.12.

Veletek működik a Zamárdi kempinges közösség

2024.02.12.

Zamárdi kemping Balaton Mirabella Camping strand

Mirabella, ahol minden összeáll

 

A zamárdi kempinges lét tele van olyan alkalmakkal, amikor körbenézve a társaságon azt érezheted, ezért a pillanatért jöttél, ez most így kerek. A Mirabellás csapat az ilyen tökéletes élményekért dolgozik nap, mint nap, mert imádjuk azt a felszabadultságot, amivel évről-évre megtöltitek a Balaton partot.

 

Egy zamárdi kemping, amit közösen hozunk létre

Széles szolgáltatási palettával várunk benneteket egy szuper helyen, amit folyamatosan fejlesztünk csinosítunk, hogy mindenben megfeleljen az igényeiteknek. Mégis leginkább az idejáró kempinges közösség adja azt a különleges atmoszférát, ami csakis a Mirabellára jellemző.

A szörfösök, a kutyások, a családi- és baráti társaságok, a szerelmes párok, az osztályok és a céges csapatok, egyszóval Ti teremtetik meg ezt a sajátos közösségi élményt és felszabadult hangulatot.  Hamarosan viszontlátjuk egymást, addig is hangolódjatok velünk a közelgő szezonra! Ebben a cikkben hoztunk egy kis Mirabellás inspirációt a tervezgetéshez és azt is megosztjuk veletek, hogy idén milyen újdonságokkal készülünk a fogadásotokra.

 

Együtt a vízparti kalandokban

A Mirabella egyet jelent a jó társasággal. Zamárdiba magaddal hozhatsz mindenkit akit szeretsz, családot, barátokat, a házi kedvenceket is beleértve. Ki sem kell mozdulnotok a szállásotokról egy életre szóló közös élményért.  Dugjátok ki az orrotokat a sátorból reggelente és miközben a vizet bámuljátok, szürcsöljetek el egy csésze kávét a saját tempótokban. Vagy egyszerűen üljetek ki a kényelmes mobilházatok teraszára és szívjátok magatokba a Balaton friss illatát.

 

Zamárdi kemping Balaton Mirabella Camping strand

Mirabella Camping közvetlenül a Balaton parton

Jön a tavasz, indul a szörf- és SUP őrület

A  vízi sportok szerelmesei évről-évre startra készen várják a zamárdi kemping nyitását. Nálunk a tavasz igazi felpezsdülését egyértelműen a szörfösök visszatérte jelzi. Ezt a kalandot Te is kipróbálhatod, akár már előszezonban. A kempingben SUP és szörf bérlésre is van lehetőség, sőt még egy tanfolyamra is beiratkozhatsz. A Windsurfcenter jóvoltából akár szörf igazolványra is szert tehetsz a nyaralás alatt. A lelkes társaság többnyire 3-4 fős csapatokban oktat.

Miközben összhangba kerülsz a hullámokkal, a közös élmények a többiekkel is jobban összekovácsolnak, sőt megismerkedhetsz más Mirabellás szörfösökkel is.

 

Kempinges bajnokságok

Zamárdi kemping életének elválaszthatatlan részévé vált a Mirabellás sportpályák hangulata. A kempingben csocsó, röplabda- és focipálya is van. Minden évben kitaláltok valami nagyszerű dolgot ezeken a helyeken! A baráti időtöltés önfeled hangulatát éppúgy elcsíphetjük itt, mint az általatok, spontán szerveződő bajnokságokat és egy-egy vérre menő csocsó mérkőzés is megtörténik olykor.

Nem kevésbé aktívak a közös meccsnézős esték sem a zamárdi kempingben. Ezekre is szívesen emlékszünk vissza és már várjuk a következő alkalmat, amikor nagy sporttörténeti pillanatoknak lehetünk tanúi együtt, hűtött italok társaságában. 2024. júniusától ismét indulnak a nagy szurkolások, hiszen jön a Labdarúgó-Európa-bajnokság!

 

Kutyával a Mirabellában

Ez a zamárdi kemping nem csupán kisállatbarát, de kutyás közösség is. A házi kedvencek nélkül nyaralni olyan mintha valami pótolhatatlant felejtettél volna otthon. Miért bíznád másra a kutyusokat, ha magaddal is hozhatod őket? Ebben a többi kempinglakó is egyet fog érteni veled. Ráadásul Zamárdiban egyedülálló elkerített kutyás strand is működik a Mirabellában. Itt a kedvükre pancsolhatnak a kutyusok is veletek.

A véleményetek mindig fontos számunkra, hiszen csakis közösen tudunk egy valóban nagyszerű dolgot alkotni. A kutyusoknak eleinte még nehéz volt a lépcsőn való közlekedés, de a visszaszerzéseiteknek köszönhetően idén már tökéletes kényelemben juthatnak be a vízbe a négylábú vendégeink, mert felszereltünk egy rámpát számukra.

 

Zamárdi kemping Balaton Mirabella Camping strand

Fejlesztések a Mirabella Campingben

 

 

 

Fejlesztésekkel készülünk a 2024-es szezonra

A Mirabellában mindenki otthon érezheti magát, hiszen mi is igyekszünk úgy gondoskodni a környezetről, mintha a saját otthonunk volna. A szezonra készülve számos kényelmi és modernizációs változtatást viszünk véghez, nagyon szép lesz a kemping, reméljük nektek is tetszeni fog.

 

Újdonságok a mobilházakban és környezetükben

A fürdőszobákat több helyen új zuhanyajtókkal, zuhanytálcákkal és új WC-kel látjuk el és egyes házakra új bejárati ajtók is kerülnek. Egyes konyhákban modern asztallapokkal újítunk, az ablakokra pedig szúnyoghálókat telepítünk.

A kellemes sétákért és a tökéletesebb összképért szép térköveket teszünk le több helyen, és a SunCool házak járdáit is felújítjuk.

 

Az ég kék, a kemping zöldebb

Idén is zöldebb lesz a zamárdi kemping, az EuroComfort házak köré sövényeket ültettünk. Emellett a fenntarthatóság irányába is lépünk egy nagyot,  a 40 kW-os napelem rendszer telepítésével, amelyek az 1-es és a 3-as vizesblokk tetejére kerültek.

 

Jöhet a hancúrozás

A Mirabellában még egy családi nyaralás is pihentető lehet. Nálunk nem kell autóba ülnötök, ha megéhezik a család. Étterem, büfék és egy ABC is vár benneteket a kemping területén. A kicsik egy szuper játszótéren vezethetik le az energiáikat vacsi után, nektek pedig nem kell mást tennetek, mint élvezni a pillanatot. A játszóteret is felkészítjük az új szezonra. A zavartalan móka érdekében a korábbi szintkülönbségét síkba állítjuk.

 

Még többet adunk abból, amit szerettek

Szenzációs hírünk van! Idén hét új mobilházzal bővítjük a szálláskínálatot, ezzel már harmincra nőtt az elérhető mobilházak száma. Tudjuk, hogy sokan imádjátok ezt a típusú fedett szálláshelyünket, hiszen nagyon hangulatos és extra komfortos. A fűthető mobilházakban egy előszezoni pihenés is felér egy valódi nyaralással. Azt láttuk, hogy ezek mindig nagyon gyorsan elfogynak. Sajnos valószínűleg idén sem fog mindenkinek jutni, aki ilyet szeretne, de a hét új ház a legjobb zamárdi kempingben, hét új lehetőség is számotokra, hogy megcsípjétek. Ha ezúttal nem szeretnétek lemaradni, foglaljatok szállást időben, amíg vannak szabad helyek.