Készülj a Balaton Soundra – az év bulija Zamárdiban!

2022.03.09.

Készülj a Balaton Soundra – az év bulija Zamárdiban!

2022.03.09.

Balaton Sound - Zamárdi

Két évet kellett várni, de már kaphatók jegyek Zamárdi legnagyobb eseményére, a Balaton Soundra. 2022-ben június 29. és július 2-a között tartják a Balaton parti fesztivált, amit már most írjátok be a naptáratokba.

A Balaton Sound idén is nagyon színes és változatos elektronikus zenei programokkal várja a bulizni vágyókat. A fellépők között többek között olyan előadók lesznek, mint Marshmello, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, Alesso, Malaa  Carnage vagy a többszörösen visszatérő Dimitri Vegas & Like Mike. A négy napon át tartó fesztivál alatt az elektronikus zene szinte összes nagyágyúja bemutatkozik.

 

 

Legyen a Balaton Sound a nyár legnagyobb élménye!

A Balaton Sound a legnagyobb vízparti fesztivál, ezért két legyet ütsz egy csapásra. Napközben kihasználhatod a strandot, napozhatsz, úszhatsz, és élvezheted a Balaton part minden lehetőségét, este pedig várnak a koncertek. A Soundon a világ leghíresebb és legjobb elektronikus zenei előadói szolgáltatják a zenét.

 

A belépő már megvan…

…ideje szállást is keresni.  Ilyenkor mindig nagyon sokan érkeznek Zamárdiba, ezért érdemes időben lefoglalni a helyeket, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodni. A több éves kihagyás után már úgyis mindenki ki van éhezve a szórakozásra, szóval a hangulat biztosan fergeteges lesz.

Ha a fesztivál sűrűjétől távolabb, nyugodtabb helyen szállnátok meg, akkor nem messze a fesztivál helyszíntől találjátok a Mirabella Campinget. Sátorhelyeket és mobilházakat is tudtok bérelni, így a nyugodt környezetben a sok tánc után pihenni is tudtok.

Balaton Sound - ZamárdiBalaton Sound – Zamárdi, fotó: Rockstar Photographers

Kempingezz a Balaton Sound alatt!

 

Kényelmesebb tisztálkodás

Aki már volt fesztiválon, tudja, hogy a tisztálkodás eléggé nehézkes. Sok ember egy helyen, tumultus a fürdőkben, és ha épp nem is kell sorba állni, a fürdők egy idő után, hát valljuk be, nem a legtisztábbak. Nálunk a kempingben 3 vizesblokk van, és csak annyi embert fogadunk, hogy mindenki kényelmesen elférjen. A kempingben biztosak lehettek abban, hogy kulturált körülmények között tudtok majd mosakodni, tisztálkodni.

 

Mosási lehetőség

Egy fesztiválon sokféle őrültség megtörténhet, és a ruhák bizony nem igazán vannak ilyenkor kímélve. Sár, por, fűben heverészés – ugye ismerős? Ha nálunk szálltok meg, akkor nem kell tengernyi ruhát pakolnotok, mert a kempingben van közös mosoda, ami zsetonnal működik. Ha gyerekekkel jöttök, akkor ez külön jól jöhet.

 

Nyugodt környezet

sokan szeretik a fesztiválhangulatot, a jó zenét, de a nagy nyüzsgést estétől hajnalig már kevésbé. Ha a koncertek után szívesebben pihensz egy olyan környezetben, ahol nincs akkora tömeg és hangoskodás, akkor  sátrazz a Mirabella Campingben, és biztos, hogy kellemes élmény lesz a Balaton Sound.

 

Szálláslehetőségek a kempingben

 

Sátor

Kempingünkben barátságos áron tudsz megszállni. Sátorhelyeinket online is le tudjátok foglalni »

 

Lakókocsival jöttök?

Új komfort parcellákkal várunk, ahol víz- és szennyvízcsatlakozást is találtok. Természetesen minden parcellánkon van 16 amperes áramhasználati lehetőség is. Itt találjátok lakókocsi parcelláinkat »

 

Abszolút kényelem

Béreljetek mobilházat! A mobilházban 5-en is elfértek, így ha a barátaitokkal öt felé osztjátok a szállás díját, akkor kimondottan jól jártok. Ha ez a pár nap lenne úgyis a nyaralásotok egyben, akkor érdemes úgy szervezni a szállást, hogy tényleg önfeledten kényelmesen tudjátok tölteni a Balatonon az időt.

 

Saját strand

A kemping saját partszakasszal rendelkezik, szóval, amíg a fesztiválon nem indul be az élet, Ti nyugodtan strandolhattok vagy napozhattok egyet.

 

Balaton Sound - Mirabella Camping, Zamárdi

Mit egyek?

Ez mindig probléma a fesztiválok alatt, mert egysíkú és kétes minőségű is lehet a fesztiválkonyha. Mi igényesen válogattuk össze a büfékínálatot is. A kempingben többféle étterem és büfé ajánlata közül tudtok válogatni.  Találtok itt meleg ételt, napi menüt, lángost, hamburgert és egyéb streetfood finomságokat. Élelmiszerbolt, valamint a mobilházakban konyha, a vizesblokkokban közös konyha is van, ha főznétek.

Üljetek be valahová hűsölni egy sör vagy fröccs társaságában, mert bárjainkban tuti jól fogjátok érezni magatokat!

 

Két év kihagyás hosszú idő – ezért a szervezők mindenképp azt szeretnék, hogy az idei Balaton Sound felejthetetlen élmény legyen. Ennek érdekében több újdonságot és extrákat is terveznek, de ez egyelőre még titok. Ami viszont biztos, hogy ha ennek a zenei műfajnak vagy a kedvelője, semmiképp ne hagyd ki ezt különleges fesztivált, és nemcsak a koncertek, hanem a beach hangulat miatt se.

Nézd meg a lehetőségeket és kérj ajánlatot »