Szörf- és sup bérlés és oktatás Zamárdiban – ismerd meg a Windsurfcentert

2023.04.06.

Szörf- és sup bérlés és oktatás Zamárdiban – ismerd meg a Windsurfcentert

2023.04.06.

szörf balaton surf oktatás - Mirabella Camping

Aktív kikapcsolódás a hullámokon

A szörf és SUP az utóbbi években egyre népszerűbbé vált, nem csoda, hiszen a legjobb nyári elfoglaltságok közé tartoznak ezek a tevékenységek. A szörfözés, ahogy a SUP deszkán való evezés is remek sport, ami intenzív fizikai igénybevétellel jár. A gyakorlás által fittebbé válhatunk és közben még ki is kapcsolódhatunk. Ha túl sok a stressz az életünkben, feszültségcsökkentő módszernek sem utolsó a hullámokkal való küzdelem. Zamárdi abban a szerencsés helyzetben van, hogy otthont adhat a Windsurfcenternek, ahol eszközöket is kölcsönözhetünk és remek oktatók adják át a szörfös fortélyokat, mindenki számára elérhetővé téve ezt a fantasztikus életérzést.

Együtt szörfözni élmény

A Windsurfcenternél egyénileg és csoportban is tanulhatunk, közvetlenül a Mirabella Campingben. Egy közös gyakorlás a barátokkal, vagy a családdal nem csak felejthetetlen élmény lehet, de erős motivációt is jelenthet a fejlődésre.

Ha családdal utazunk, kicsiknek és nagyoknak is remek szórakozás lehet a szörf, vagy éppen a SUP elsajátítása. Az oktatók gyerekeket is tanítanak és ez a program akkor is jól jöhet, ha kamaszokkal utazunk. A tizenéves fiatalokkal nem könnyű közös élményt összehozni, de egy olyan menő szülő-gyerek programra, mint a közös szörftanulás, biztosan nem fognak nemet mondani a tinik sem.

A vízi sportnak ez a formája közelebb hozza egymáshoz az embereket és a gyakorlás ideje alatt lehetőségünk nyílik új kapcsolatok kialakítására is. A tanulás és folyamatos fejlődés révén pedig a magabiztosságunk is egyre erősödhet.

A Windsurfcenter csapata

Ha a szállásod a Mirabella Campingben van, akkor a gyönyörű partszakaszon nem csak a strandolás vár, hanem a Zamárdi szörfiskola lelkes oktató gárdája és szörf felszerelések, SUP deszkák bérlési lehetősége is. A lelkes, fiatalokból álló csapat általában május közepén érkezik meg a Balatonra, hogy az egész szezonban segítségetekre legyenek a vízen. Az oktatási és kölcsönzési szolgáltatások pontos nyitása az időjárási viszonyoktól is függ, de az előszezon közepe, vége felé már biztosan számíthattok rájuk. A Windsurfcenter telephelye Zamárdiban található, az oktatás és a kölcsönzési lehetőség pedig közvetlenül a Mirabella Campingben is elérhető. Bérelhettek SUP deszkát és windsurf felszerelést és az oktatást is helyben igénybe vehetitek.

Szörf igazolvány a nyaralás ideje alatt

Akár egyetlen nyaralás alatt jogosítványt szerezhetünk a hullámokra. Ehhez mindössze a Windsurfcenter által tartott 10 órás képzést kell teljesítenünk, ahol megtanulhatjuk az alapokat. A gyakorlást vizsga zárja és máris kezünkben tarthatjuk a nemzetközi szörfigazolványunkat. A dokumentum segítségével Európa szerte megnyílnak előttünk a lehetőségek, felmutatásával akár a tengernél is bérelhetünk eszközöket.

 

szörf balaton surf oktatás - Mirabella Camping

 

Szörf, SUP kölcsönzés és oktatás a Mirabella Campingben

Ha már szelnéd a hullámokat, vagy még csak most vágnál bele a tanulásba kezdd el mielőbb, május közepétől akár már el is indulhatsz, hogy a nyári időszakban ne maradjon más dolgod, mint kiélvezni a megszerzett tudásodat. Az előszezon azért is ideális a szörfözéshez, mert ilyenkor gyakrabban vannak szuper hullámok és nincs akkora tömeg, így zavartalanabbul folytathatod a gyakorlást. A tapasztalat azt mutatja, hogy a szörfözés, ahogy SUP őrület is, nem egyszerű trend, hanem életérzés. Ha egyszer felállsz a deszkára, le sem akarsz majd szállni róla. A szezon pedig gyorsan elmúlik, pláne ha már  kialakult a szörfös, SUP deszkás szenvedély. Éppen ezért több hosszabb-rövidebb szörfös vakációt is érdemes beiktatni egy tavasztól őszig tartó időszakba.

A Mirabella Campingben minden szolgáltatást megtalálsz, ami egy nagyszerű kikapcsolódáshoz, aktív pihenéshez jól jöhet. Ha szívesen töltöd a szabadidődet a deszkán, ki sem kell mozdulnod, hiszen a Windsurfcenter jóvoltából közvetlenül a kempingben gyakorolhatsz. Ha pedig lepihennél, vagy ennél egy jót, árnyas fák, remek bűfék, bolt, valamint egy kiváló étterem is várnak a Mirabellában.

Árkalkulációt és szállásfoglalást online megteheted, ami csupán néhány percet vesz igénybe. A foglalást nem érdemes halogatni, mert a népszerűbb időszakokban gyorsan fogynak a helyek. Szállásodat fizetheted bankkártyával, vagy bármely szolgáltató által kibocsájtott SZÉP kártyával is. Biztosítsd be a helyed mielőbb és hullámokra fel!