Osztálykirándulás felső fokon 2022-ben is!

2022.02.09.

Osztálykirándulás felső fokon 2022-ben is!

2022.02.09.

Osztálykirándulás balaton - szállás Mirabella Camping, Balaton, Zamárdi

Lassan itt az ideje, hogy eldöntsétek, hová szervezitek az év végén az osztálykirándulást. Persze ilyenkor sok mindent át kell gondolni, például hogy mennyire szimpatikus a hely, mennyire kényelmes a szállás, milyen programokat tudtok szervezni, illetve mennyibe fog ez kerülni.

Hadd segítsünk Nektek a döntésben!

Egyedi csomagajánlatok osztályoknak

Kérd egyedi csomagajánlatunkat ezen a címen: reservation@mirabellacamping.hu

Osztálykirándulás felsőfokon!

Nézzük először is a szállást. Ha kemping szinten egy színvonalas helyet kerestek a Balatonnál, akkor a Mirabella Camping Nektek való. Többféle jól felszerelt mobilház közül is válogathattok, de mivel osztálykirándulásról van szó, a Sun Cool, illetve az Eurocomfort házainkat ajánljuk. Mindegyikhez tartozik konyha, és természetesen free Wifi is van. Az üdülők komfortosak, külön zuhannyal, WC-vel.

Ha megnézitek kempingtérképünket, akkor azt is láthatjátok, hogy ezek a házak egymás mellett vannak, így a csapat együtt maradhat, este akár tábortüzet is rakhattok, és előkerülhet a gitár is.

Ingyenes WIFI

Nem csak a mobilházakban, hanem a kemping egész területén ingyenes a WiFi vendégeinknek, ami elég jól tud jönni, ha az élményeiteket megosztanátok.

Osztálykirándulás a Mirabella Campingben

Tűzrakóhely a kempingben

Nálunk nem lehet unatkozni!

A kemping közvetlenül a Balaton partján található, így ha strandolni szeretnétek, csak pár lépést kell tenni, hogy csobbanhassatok. Játékokból és szórakozásból sincs hiány, hiszen sportpályákat és élménymedencét is találtok a kemping területén.

Zamárdiban is sok érdekes látnivalót találtok

Ott van például a Kőhegyi kilátó, a balatonszemesi Latinovits Emlékmúzeum, de bobozhattok a zamárdi kalandparkban és megnézhetitek a gömbkilátót Balatonbogláron.

Szálláshelyeink gyorsan betelnek

Minél hamarabb kérjetek árajánlatot a reservation@mirabellacamping.hu címen, mi pedig ugyanilyen hamar válaszolunk. Ha pénztárcakímélő megoldást kerestek, fontoljátok meg sátorhelyeinket is, így nemcsak spórolni tudtok, de egy remek élményben is részetek lesz. Amit a szálláson megspóroltok, azt a büfében tudjátok hasznosítani. A kempingben több nagyszerű teraszos büfé és étterem is található, ahol minőségi ételek várnak és beszélgethettek is egy jót a haverokkal.

Osztálykirándulás? Irány a Balaton, irány Zamárdi és a Mirabella Camping!