Kempingezés és programok Zamárdiban, ahol az élmények kezdődnek

2023.03.27.

Kempingezés és programok Zamárdiban, ahol az élmények kezdődnek

2023.03.27.

programok Zamárdi - Mirabella Camping Balaton

Zamárdi a kedvenc helyünk a Balatonon

Nem csoda, hogy ezt a helyet csak szeretni lehet, hiszen nincs még egy olyan település a Balaton partján, mint Zamárdi. Ha a környékre jönnétek nyaralni, biztosan jól fogjátok érezni magatokat, mert a programok Zamárdiban olyannyira sokszínűek, hogy itt mindenki garantáltan megtalálja személyiségének, ízlésének, vágyainak leginkább megfelelő elfoglaltságot.

A település nemcsak főszezonban, de már tavasszal is változatos programlehetőségeket kínál az idelátogatóknak. A gasztronómiai- sport- és kulturális rendezvényektől, a fantasztikus fesztiválokon át a szuper strandokig itt mindent megtaláltok, ami egy kitűnő nyaraláshoz hozzá tartozhat. A városi programok Zamárdiban nemcsak szórakoztatóak, de színvonalasak is, ami már önmagában erős érv egy nyaralóhely mellett, ráadásul a környéken izgalmas kirándulóhelyek, a Balaton egyik legszebb panorámája és a csodás vízpart is vár.

Ha kedvet éreznétek hozzá, hogy idén belevessétek magatokat egy ilyen sokszínű, nyaralásba, már csak egy kiváló szálláshelyre van szükségetek. A Mirabella Camping éppen nektek való, ha szeretitek a kényelmet, élvezitek a szabadban töltött időt, ha szeretnétek mozgásba lendülni, de akkor is, ha csak üldögélnétek a vízparton és csendes szemlélődéssel múlatnátok a nyaralást. Legyen szó aktív kikapcsolódásról, vagy akár az édes semmittevésről a kemping színvonalas szolgáltatásai, akárcsak a programok Zamárdiban, hozzájárulnak ahhoz, hogy az itt töltött idő valóban felejthetetlen élményekkel tegyen gazdagabbá.

 

Programok Zamárdiban

A legjobb programok Zamárdiban már előszezonban is várják a látogatókat, hiszen a Balaton tavasszal is igazi üdülőparadicsomnak számít. Ilyenkor a kirándulásoké, sporttevékenységeké a főszerep, de jó hangulatú rendezvényekre is számíthatunk.

 

programok Zamárdi - Mirabella Camping Balaton

Programok Zamárdi – Rozé fesztivál

 

2023. május 27-én, szabadtéri főzőversenyre és Pünkösdi szezonnyitóra kerül sor, ahova már csak a finom illatok miatt is érdemes ellátogatni, igazi gasztro-élményben lehet részünk a nyár kapujában.

Családoknak pedig különösen ajánlott kihasználni a pünkösdi hosszú hétvégét egy kis kikapcsolódásra, hiszen idén a gyereknap is éppen erre a dátumra esik. Május 28-án fergeteges gyermeknapi kavalkáddal készül a város.

Ha június 24-én a Szent Iván éjszakáján Zamárdiban járunk történelmi korok és különféle néphagyományok elevenedhetnek meg előttünk.

 

Nyáron a fesztiváloké a főszerep

Természetesen nem hiányozhatnak a népszerű fesztiválok sem a kínálatból, hiszen az elsőrangú a zenei programok Zamárdiban évtizedes múlttal büszkélkedhetnek.

Július 21. és 23. között a IX. Rosé Fesztiválon szórakozhatunk, július 27 és 29 között pedig a hazai legendákat felvonultató II. ZamJam Fesztiválra kerül sor.

Augusztus elején a gyermekek sem maradnak ki nyári fesztivál élményekből, hiszen augusztus 3. és 6. között a Balatoni Játszadalom családi- és gyermekprogramokat kínáló programsorozat veszi kezdetét, amelynek központi témája a játék.

 

A Balaton egyik legnagyobb vonzereje: A víz

Vízpart nélkül nincs valódi nyaralás! Néhányan talán vitatnák ezt a gondolatot, de valljuk be őszintén a víz különleges vonzerővel bír és nem csak a strandolás miatt ad többet egy szimpla utazásnál.  A vizes programok Zamárdiban központi szerepet töltenek be az aktív kikapcsolódási lehetőségek között. Nyáron az úszás, pancsolás, matracon lebegés a legnépszerűbb elfoglaltság a Balaton parton, de már az előszezonban is akadnak olyan vizes kalandok, amik felfrissíthetnek minket.

Ha erre jártok egy sor izgalmat kínálnak a hullámok. A szörfözés, supozás, vízibiciklizés, vagy akár a horgászat, netán egy kellemes hajókázás a Tihanyi félszigetre, vagy csak bámulni ahogy a balatoni lágy szeleket felfogják a fehér vitorlák, ezek mind-mind szuper programok.

 

Kemping ahol az élmények kezdődnek

Ha egy üdülés alkalmával a programokat részesítitek előnyben, a Mirabella Camping tökéletes választás, hiszen elhelyezkedésének köszönhetően kiváló kiindulópont a környék felfedezéséhez. Ha pedig inkább a pihenésre szavaznátok és szívesen napoztok, sétáltok a parton, vagy üldögéltek az árnyékban a vizet kémlelve, akkor is jó helyen lesztek, hiszen a kemping a vízparton található. Mindemellett a Mirabella számos lehetőséget ad arra, hogy közvetlenül a helyszínen vegyetek igénybe olyan szolgáltatásokat, amelyek igazán teljessé teszik a nyaralást.

Nincs más hátra, mint megtervezni az idei első balatoni kalandot és szállást foglalni, amit online tudtok megtenni. Mindezt néhány perc alatt megtehetitek, az előleg befizetésével foglalásotok véglegessé válik. Szállásotokat fizethetitek bankkártyával, vagy SZÉP kártyával is. Fontos tudni, hogy a Mirabella Campingnél mindhárom szolgáltató által kibocsátott SZÉP kártyát elfogadjuk.