Egy igazán romantikus hely közvetlenül a Balaton parton

2022.09.30.

Egy igazán romantikus hely közvetlenül a Balaton parton

2022.09.30.

romantikus szállás Mirabella Camping Zamárdi

A Mirabella Camping igazán romantikus hely, itt biztosan ki tudsz kapcsolódni

 

Egy kis nyugalomra és romantikára vágysz a Balatonnál?

Remek lehetőséget mutatunk, ahová el tudsz vonulni egy kicsit minden zajtól és bajtól, mégis civilizált körülmények között. Ez a remek lehetőség pedig nem más, mint egy abszolút romantikus, nyugalmas és szép kemping a Balaton közvetlen közelében, és csak egy ajtót kell kinyitnod, hogy rögtön a plázson találd magad.

 

Amikor úgy érezzük, kell egy kis romantika

Nem kell azért feltétlenül a valóság elől menekülni, ha valaki néha csak úgy érzi, most bizony legszívesebben elfutna a világ végére, vagy legalább is kimoccanna kicsit abból a helyzetből, ami miatt épp kiborult a bili, vagy besokallt. Itt nem feltétlenül egyfajta magányos elvonulásra gondolunk elsősorban, hanem amikor szeretteinkkel fogjuk a sátorfánkat, és  elhagyjuk rövid időre, mondjuk egy hétvégére, a ránk negatívan ható környezetet. Pár nap feltöltődés a párunkkal, családunkkal vagy barátainkkal segít megfeledkezni kicsit mindarról, amivel teli van a fejünk.

A búvóhely azért jó szó erre, mert ilyenkor olyan helyre vágyunk, ahol jól érezzük magunkat, ahol magunk mögött hagyjuk a stresszes helyzeteket és közel érezzük magunkat a természethez. A szép tájak és a természet szépségei nyugtató hatással vannak ránk és segítenek, hogy könnyebben kezeljük utána a nehezebbnek tűnő hétköznapokat. Zamárdiban egész nyáron, még az elő és utószezonban is, rengeteg program vár.

 

Romantika ide vagy oda – kell a komfort

A Zamárdiban található Mirabella Camping a nyugalom mellett egyben a kényelmet is nyújtja, és épp ez a jó benne. Sokszor csak apróságokon múlik, hogy jól érezzük magunkat, ezért is fontos, hogy ilyenkor ne a véletlenre bízzuk magunkat, hanem olyan helyet válasszunk, ami biztosítja számunkra a megfelelő feltöltődést. Ha épp nem vagyunk jó passzban duplán fontos, hogy minden flottul menjen, és inkább érjenek minket pozitív meglepetések, mintsem negatívak.

 

Mi kell komforthoz?

Szép és rendezett környezet, tisztaság, a mai kornak megfelelő és igényes szálláshely, használható eszközök, illetve olyan szolgáltatások, melyek megkönnyítik az életünket. Jó ha van bolt vagy étterem a közelben, hogy a főzéssel és bevásárlással ne kelljen sokat bajlódni, ha helyben meg tudunk inni egy finom kávét, és egy kellemes helyre ki tudunk ülni egy jóleső beszélgetésre. A Mirabella Campingben mindezek egy helyen vannak, ezért búvóhely gyanánt, vagy családi kirándulóhelyként is tökéletes választás. A lakókocsi parcellákon Ti magatok tudjátok kialakítani a kis kiülős kempingasztalt, a mobilházakhoz viszont terasz is tartozik, ami a kikapcsolódni vágyók számára egy kellemes terepe lehet a beszélgetéseknek, lazításnak.

Szállástípusaink között a romantikus, part menti Start háztól a sátorhelyekig mindent megtaláltok »

 

romantikus tihanyi panoráma a Mirabella Camping saját strandjáról Romantikus tihanyi panoráma a Mirabella Camping saját strandjáról

 

A tavasz és az ősz is tud romantikus lenni

A kemping áprilistól szeptember végéig fogadja a vendégeket, így nem csak nyaralásra alkalmas. Az elő- és utószezonban kimondottan jó hely a pihenésre, és még hűvösebb idő esetére is vannak áthidaló megoldások. A mobilházak például fűthetők, így senki sem fog fázni, a felmelegedést továbbá a kempingben lévő mobilszauna is segíti, ahol esténként szaunaszeánsz keretében wellneszezhettek. Ha valaki pont a stressz miatt utazik el, ennél jobb megoldás a lazításra nem is lehet. És itt még nincs vége …a szaunázást egy relaxációs masszázzsal is kiegészíthetitek.

 

Romantikus kirándulások

Van az úgy, hogy apa és anya csak együtt szeretnének kicsit lenni, egymásra hangolódva gyerekek nélkül. A kempingben a fiatalkori élményeket is felidézhetik, sétálhatnak kéz a kézben a Balaton parton, beszélgethetnek a gyönyörű panorámában vagy, hogy még romantikusabbak legyünk, a naplementét nézve, miközben elkortyolgathanak egy palack finom balatoni bort.

 

Don’t worry, be happy

A mai világban valóban sok a munka, sok a teher és sokszor a napi feladatok miatt is nagy a nyomás. Ha túl soknak érezzük, merjünk bátran kicsit kilépni az adott szituációból, utazzunk el. A Mirabella Camping valóban egy szuper búvóhely, ahol az ember minden rosszról elfelejtkezik. Sőt, a déli part számos olyan élményt és szórakozási lehetőséget is nyújt, amitől a kedvünk is jobb lesz, és máris könnyebbnek fogunk érezni mindent. Nem kell sokat keresgélni, csak pár kattintás, és már online le is foglalhatjátok a Nektek legszimpatikusabb szállástípust.