Kemping nyitás 2022. április 15.

Eleged van a télből?

Kemping nyitás április 15.! Foglalj szállást a kempingben, és kezd a tavaszt nyaralással!

Erre a célra mobilházaink a legkényelmesebb megoldások, hiszen mindennel felszereltük őket, amire csak szükséged lehet, ráadásul az időjárás se viccelhet meg, hiszen minden mobilházunk fűthető.
Várunk Zamárdiba, a Balaton közvetlen közelében, ahol tavasszal is nagyszerű a kikapcsolódás.

Kemping nyitás Balaton Szállás Star mobilház terasz, Mirabella Kemping

Mobilházaink részletes leírásait itt találod »

A pihennivágyóknak

Ha lazítanál kicsit, akkor mindenképp próbáld ki a mobilszaunát, ahol esténként szauna szeánszokon vehetsz részt, vagy kérj egy kellemes masszázst. Sétálj a parton a kellemes tavaszi napsütésben, vagy járd körbe a várost. Este egy pohár bor, és a ház teraszáról nézheted a balatoni naplementét.

Kemping nyitás, szállás Merkur mobilház terasz - Mirabella Camping

Barátokkal jönnél a kempingbe a kemping nyitáskor?

Legjobb választás, hiszen 4-en vagy akár 5-en is elfértek a házakban. A kajára se lesz gondotok, hisz a kempingben nagyszerű éttermek és büfék várnak. És ha vadulnátok kicsit, látogassatok el a zamárdi kalandparkba és ugorjatok a Power fan ugrótoronyból, vagy csússzatok le a balatonboglári bobpályán.

 

Családi hosszú hétvége

Jön a húsvét, kimoccannátok kicsit a családdal? Ha nem vagytok többen mint hatan, akkor egy tökéletesen felszerelt házikó vár benneteket, ahol ugyanúgy mindent megtaláltok, mint otthon. A gyerekek számára a kempingezés örök élmény és a játszótér miatt sem kell messzire menni. A nagyobbak felpattanhatnak a bérelhető elektromos rollerekre is, vagy bringázni is elmehettek. Este pedig jöhet a szalonnasütés!

Kérd egyedi ajánlatunkat »