Csapatépítő vagy osztálykirándulás 2024-ben a legjobb helyen!

2023.11.11.

Csapatépítő vagy osztálykirándulás 2024-ben a legjobb helyen!

2023.11.11.

csapatépítő Balaton Mirabella Camping Zamárdi

Minőségi kikapcsolódás a Balaton parton

Tavaszi kirándulásokról álmodozni mindig öröm, még az egyhangú, borongós őszi-téli napokat is feldobja a közös tervezgetés! Ráadásul, ha már most nekiláttok a szervezésnek garantáltan életetek legjobb közösségi élményében lehet részetek! Legyen szó osztálykirándulásról, céges csapatépítőről, rég nem látott barátok különleges találkozójáról, osztálytalálkozóról, vagy bármilyen közösségi utazásról a Mirabella Camping tökéletes helyszín egy felejthetetlen pihenéshez.

Szinte hihetetlen, de amikor még éppen csak a karácsonyi ajándékokon töritek a fejeteket, esetleg a tanulni valóktól, munkától és a sok-sok hétköznapi teendőtől teljesen elhavazva gyűritek a mindennapokat, mi már tudjuk, hogy szélsebesen közeleg a 2024-es szezonnyitás. Az előszezon ideális időszak arra, hogy útra keljetek, és egy kicsit kiszakadjatok a mindennapokból, egyúttal a hosszú téli bezártságból. Ahhoz azonban, hogy megszerezzétek a legjobb szállást, érdemes időben ajánlatot kérni, dönteni és lefoglalni a helyeteket, nehogy más csapjon le rá.

A Mirabellában, a tavaszi időszakban a csoportos utazások, csapatépítők igen népszerűek, ezért ha megszületett bennetek a gondolat egy közös balatoni kalandról, jelentkezzetek be mielőbb. Az alábbi cikkben segítünk elképzelni, milyen lenne egy valódi nyaralás hangulattal fűszerezett kirándulás nálunk.

 

csapatépítő Balaton Mirabella Camping Zamárdi

Fűtött, teraszos mobilházak – Mirabella Camping Zamárdi

 

Miért éppen a Balaton? Mert mindenki imádja!

A Balaton minden évszakban, minden időben gyönyörű, de nem csupán népszerű kirándulóhelyeinek és csodás természeti adottságainak köszönheti töretlen népszerűségét, hiszen számtalan izgalmas programlehetőséget– és szabadidős tevékenységet is kínál az idelátogatók számára. Zamárdi, a Balaton-part egyik gyöngyszeme, tökéletes helyszín lehet egy közösségi kiruccanáshoz. Bejárhatjátok biciklivel a Balaton partot, vagy kompra szállhattok a csupán egyetlen karnyújtásnyira található Szántódon és felfedezhetitek a Tihanyi-félsziget rejtett kincseit.

A lehetőségeknek csak a fantáziátok szab határt! Egy dolog azonban biztos, a Balaton tavasszal is ugyanazt a vízparti életérzést nyújtja, amit az itt töltött nyaralások során már átélhettetek. És miért ne lehetne az osztálykirándulás, a céges csapatépítés, vagy egy tréning program egyenértékű egy igazi balatoni nyaralással?

 

Mirabella, ahol jó együtt lenni

A Mirabella Campingben a kényelem és a kikapcsolódás áll a középpontban. A tavaszi szezonban szuper fűthető mobilházakat is választhattok. Ezekben a hangulatos skandináv stílusú faházakban igazi mesebeli napok várnak rátok, hiszen az egész olyan, mintha egy különlegesen szép kis vízparti mini falu és a Balaton csak a tiétek lenne. Ráadásul a kempingben mindent megtaláltok, amire csak szükségetek lehet az étkezéstől a szórakozásig, élelmiszerbolttól a különféle sportlehetőségekig minden a rendelkezésetekre áll, közvetlenül a kempingben.

 

Csapatepítő Mirabella-camping Zamárdi Balaton

Mobilházak a Mirabella Campingben

 

 

 

A Mirabella Camping barátságos és segítőkész csapattal vár benneteket, hogy az itt töltött idő mindenkinek felejthetetlen legyen. Az osztályok és céges csoportok nálunk igazi közösséget építhetnek és talán életre szóló emlékezetes pillanatokkal is gazdagodhatnak.

 

csapatépítő Balaton Mirabella Camping Zamárdi

Ideális helyszín egy szuper csapatépítő programhoz

Ez a környék tökéletes választás osztálykiránduláshoz, vagy céges csapatépítő programhoz is, hiszen itt tényleg minőségi módon tudtok együtt lenni. A Balaton part lehetőséget nyújt a ráérős sétákra és beszélgetésekre, de nálunk tudtok tüzet rakni, vagy akár közösen főzni is a szabadban.  A Mirabella Campingben gasztro élmények is várnak rátok, méghozzá úgy, hogy ki sem kell tennetek a lábatokat a kempingből! Egy remek étterem, bolt és büfék gondoskodnak a finom falatokról és kínálnak lehetőségeket a közös étkezésekre.

A Mirabella Campingben a fiatalok és a felnőttek egyaránt megtalálhatják a kedvükre való elfoglaltságot. Ha ide szervezitek a céges csapatépítő rendezvényt, elégedett és élményekkel teli kollégákra számíthattok majd. A kemping területén található pingpong és csocsó asztal azoknak, akik szeretik a versenyszellemet, de van röplabda pálya, valamint kerékpárkölcsönzés is. Ahhoz, hogy a kaland valóban extra legyen a kempingben egy fűtött medencét is élvezhettek, így az előszezonban is valódi nyaralásban lehet részetek!

Mindemellett folyamatosan valósítjuk meg az új ötleteinket, ahogy folyamatosan zajlanak a fejlesztések is, hogy még nagyobb kényelemben lehessen részetek az itt töltött idő alatt.

Ha már most gondolkodtok egy tavaszi kiruccanáson Zamárdiba, ne habozzatok! Kérjetek mielőbb ajánlatot a reservation@mirabellacamping.hu e-mail címünkön, és tervezzétek meg az utazást az osztályotok vagy céges csapatotok számára. Az ajánlatkérést követően elkészítjük a személyre szabott ajánlatot, amelyet e-mailen rövid időn belül kézhez kaphattok. Mindez semmilyen kötelezettséggel nem jár, ám nagyban segítheti a csapatépítő, vagy osztálykirándulás tervezését!

Ne feledjétek, ha szeretnétek, hogy a szálláshelyet fenntartsuk számotokra, akkor kérjetek ajánlatot még ma. Az ajánlat elfogadásával garanciát kaptok arra, hogy a Mirabella és a csodás Balaton Titeket is várni fog 2024 tavaszán!

Zamárdi és a Mirabella Camping tökéletes kombináció egy kiváló csapatépítőhöz, az aktív kikapcsolódáshoz és egyaránt! Már csak Ti hiányoztok!