Foglalási és
lemondási
feltételek

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

Foglalás és ajánlatkérés formája

 1. A Mirabella Camping szálláshelyfoglalást kizárólag online foglalási rendszerén (www.mirabellacamping.hu) keresztül, a mindenkor hatályos feltételek szerinti előleg megfizetésével egyidejűleg fogad el.
 2. A foglalás csak akkor érvényes, ha az előleg is megfizetésre kerül. Sikertelen fizetés, vagy annak elmaradása esetén a foglalás törlésre kerül. Ez nem vonatkozik az értékesítési partnerek útján (pl. booking.com, szallas.hu stb.) történő foglalásokra, ahol az adott értékesítő partner szabályzata az irányadó e kérdéskörben.

 • A Mirabella Camping esetében a vendégekkel való kapcsolattartás elsődleges módja az írásbeli, email útján történő kommunikáció a reservation@mirabellacamping.hu email címen. Telefonszám: +3630 883 85 72

 1. A már meglévő foglalásokkal összefüggésben emailben, a honlapon elérhető chat-boton is tájékoztatást tudunk adni (amely nem minősül ajánlatnak).
 2. Írásbeli, kötelező érvényű ajánlatot külön kérésre, a honlapon megadott csatornákon tudunk nyújtani, az adatok felvétele után a választ rövid időn belül elküldjük a megkereső félnek, aki erre válaszolva elfogadhatja az ajánlatot és az on-line foglalási rendszeren keresztül érvényesítheti a foglalását. Itt felhívjuk a vendégek figyelmét, hogy ajánlatot a mindenkor rendelkezésre álló adatok alapján tudunk adni, és arra tekintettel, hogy az on-line foglalási rendszerek állandóan üzemelnek, így az ajánlat csak az ajánlat elfogadásakor és rögzítésekor rendelkezésre álló kapacitásra terjed ki. Ekként az ajánlat elfogadását követően a foglalás akkor történik rögzítettnek és véglegesnek, ha arról a vendég írásbeli visszaigazolást kap, és az előleget az ajánlatban megszabott határidőben megfizeti. Az ajánlat megérkeztét követően tehát célszerű annak elfogadásáról mihamarabb dönteni, tekintettel arra, hogy elképzelhető, hogy a rendelkezésre álló szabad helyek a későbbiekben már nem állnak rendelkezésre.
 3. A vendégek kapcsolatfelvételének megkönnyítése érdekében a Mirabella Camping szállodafoglalási rendszert üzemeltet, amely megtalálható a honlapunk (www.mirabellacamping.hu) főoldalán.
 4. Kérjük a foglalni szándékozó vendégeket, hogy a foglalási rendszerben kért minden adatot pontosan és értelemszerűen kitölteni szíveskedjenek, különös tekintettel az elérhetőségek (telefonszám, e-mail cím és postázási cím) helyes megadására. Ezen adatok a foglaláshoz, a kötelező adatszolgáltatások teljesítéséhez, a helyi adó összegének kiszámításához és bevallásához szükségesek.
 5. A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Amennyiben a vendég a foglalásban megadott telefonszámon, illetve e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul, és így nincs lehetőség a foglalás megerősítésére, a Mirabella Camping fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó igény is megszűnik.
 6. Kérjük vendégeinket, hogy a szálláshellyel kapcsolatos bármilyen kérésüket a „Megjegyzés” rovatba írják be (Például abban az esetben, ha egymás melletti lakóegységeket szeretnének foglalni – ugyanakkor felhívjuk a figyelmüket, hogy egyes szolgáltatások, így például az egymás melletti lakóegységek foglalása felár ellenében lehetséges)! Kérjük azon vendégeinket, akik gyermek(ek)kel érkeznek, hogy a gyermek(ek) életkorát helyesen válasszák ki! Ezen adatok megadása befolyással lehet az árra is, és – tekintettel arra, hogy azt szeretnénk, hogy a vendégeink teljes körű és korrekt tájékoztatást kapjanak – így elkerülhetők a későbbi adminisztrációs nehézségek és az ebből fakadó kellemetlenség.
 7. Kérjük, hogy tájékozódjanak a honlapunkon annak érdekében, hogy a különféle kéréseik után külön díj kerülhet-e felszámításra (például abban az esetben, ha egymás melletti lakóegységeket szeretnének foglalni). Ezekről mindig pontos és naprakész információt talál a www.mirabellacamping.hu oldalon.
 8. A vendég a szállásfoglalásával elismeri, hogy a foglalási és lemondási, fizetési feltételeket, házirendünket megismerte, és azokat elfogadja, valamint anyagi felelősséget vállal az igénybe vett szolgáltatások után és az esetleges károkozás után is!

Közvetítők által értékesített foglalásokra vonatkozó feltételek

 1. A Mirabella Camping szálláshelyeit értékesítő más fórumok közvetítésével (online szállásfoglaló portálok és utazási irodák) érkező vendégekre is a jelen foglalási és lemondási feltételek érvényesek, annyiban, amennyiben az értékesítési fórumok szabályzata vagy feltételei eltérően nem rendelkeznek.
 2. Más értékesítési csatornákon található és a szálláshely saját honlapján (www.mirabellacamping.hu) található adatok különbözősége esetén minden esetben a szálláshely saját honlapján található információk irányadóak. Ezek különbözőségéért, az ebből eredő esetleges károkért a szálláshely semmilyen felelősséget nem vállal.
 3. Felek az elszállásolási szerződésből eredő vitáikat minden esetben megkísérlik békés úton rendezni. Amennyiben a békés rendezés nem vezetne eredményre, úgy felek a viták eldöntését jogi útra terelik. Felek a jelen szerződésből eredő vitáik eldöntésére, hatáskörtől függően, a Siófoki Járásbíróság, illetve a Kaposvári Törvényszék kizárólagos illetékességének vetik alá magukat, amennyiben jogszabály eltérően nem rendelkezik.

Szálláshely (parcella, üdülőház, apartman, mobilház, lakókocsi vagy sátor) elfoglalása

 1. Amennyiben a foglalás szerinti érkezési napon bármely okból nem tud megérkezni, és erről előzetesen nem értesít minket, az Ön számára foglalt szálláshelyet legfeljebb az érkezés napján 24 óráig tudjuk fenntartani. Az értesítés elmaradása esetén a foglalással elfogadott lemondási feltételek szerint járunk el. Kérjük vegye figyelembe, hogy korábbi érkezés esetén előfordulhat, hogy nem tudunk Önnek szálláshelyet biztosítani.
 2. Konkrét üdülőház-, mobilház, vagy parcellaszámra vonatkozó helyfoglalási igényét, amennyiben a kívánt hely szabad, szállásdíj-felár ellenében tudjuk biztosítani. Amennyiben technikai, vagy más egyéb okok miatt a garantált helyet mégsem tudjuk biztosítani, a felárat visszafizetjük.

A Mirabella Camping minden egyéni vendég foglalása esetén a foglalt ártípus szerint 50-100% előleget kér

 1. Az előleget bankkártyával, vagy Szép kártyával van lehetőség kifizetni, az online foglalás véglegesítésével. Az előleg mértékéről a tájékoztatás az online foglalói felületen az árak mellett található, majd sikeres foglalás esetén a visszaigazoló emailben is részletesen olvasható.
 2. Helyszíni/azonnali foglalás esetén az alábbi előlegfizetési feltételeket alkalmazzuk:
  A foglalás 100%-a a foglalás napján bank- vagy hitelkártyával, vagy a foglalásban szereplő vendég nevére szóló SZÉP kártyával előre fizetendő. A foglalást csak sikeres kártyatranzakció esetén tekintjük érvényesnek.
 3. A foglalás csak és kizárólag sikeres tranzakció esetén jön létre, melyről a megadott email címre visszaigazolást és előlegszámlát küldünk.
 4. A fennmaradó szállásdíj összegét, az esetleges többlet költségeket (pl.: vízparti felár, plusz személyek díja stb.), valamint az idegenforgalmi adót a Kemping recepcióján kell kiegyenlíteni érkezéskor.

Lemondási feltételek

 1. A foglaláshoz kapcsolódó lemondási feltételek a foglalt ártípus szerint eltérőek lehetek!
 2. A lemondási feltételekről tájékoztatás az online foglalói felületen az árak mellett található, majd sikeres foglalás esetén a visszaigazoló emailben is részletesen olvasható. (Kötbér mértéke, és az erre vonatkozó időszak az érkezéshez viszonyítottan.)
 3. Helyszíni/azonnali foglalás esetén az alábbi lemondási feltételeket alkalmazzuk:
  Foglalása nem módosítható, nem törölhető. A foglaláskor előlegként fizetett összeget a szálláshely lemondás esetén nem téríti vissza.

Visszautalás

 1. Kötbérmentes határidőn belüli lemondás esetén az előleget, az előlegfizetéshez használt bankkártyához kapcsolt számlára térítjük vissza a lemondástól számított 5 munkanapon belül.
 2. Helyszíni előleg visszatérítése nem lehetséges.
 3. A vonatkozó jogszabályi előírásokkal összhangban, SZÉP-kártyával fizetett előleget nem áll módunkban készpénzben visszafizetni, azt a SZÉP-kártyára fogjuk visszatéríteni, a lemondástól számított 15 napon belül.

Megrendelés módosítása, egyéb feltételek

 1. Érkezés előtt a megrendelés módosítása a visszaigazolásban található módosító linkre kattintva online elvégezhető.
 2. Érkezés után a tartózkodási idő rövidítése nem lehetséges, ebben az esetben a megrendelt teljes időszak fizetendő.
 3. A tartózkodás meghosszabbítása a helyszínen is lehetséges, de csak a szabadon rendelkezésre álló szálláshelyek vehetők igénybe. Ennek megfelelően nem tudjuk garantálni egy tartózkodás-hosszabbítás esetén, hogy ugyanabban a lakóegységben tudunk szállást biztosítani.
 4. Figyelem! Felhívjuk a figyelmüket, hogy esetleges lemondásából származó költségeit ún. sztornóbiztosítás megkötésével csökkentheti. E körben vegye fel a kapcsolatot a biztosítójával.
 5. A szálláshelyek továbbértékesítése tilos. Ennek megszegése esetén a Szálláshely a szerződéstől azonnal elállhat. Ez esetben a megfizetett szállás- és egyéb díjakból visszatérítést nem fizetünk.

További tudnivalók

 1. A kemping házirendje fontos szabályokat tartalmaz, amelyeknek a betartása Önnek is kötelező.
 2. Felhívjuk figyelmét, hogy a főszezoni időszakban kempingünk bejárata/kapuja 23.00-tól 06.00 óráig, a kempingezők nyugalmának biztosítása érdekében a gépjárműforgalom előtt zárva van. Az éjszakai zárás a teljes nyitvatartás alatt érvényes. A jelzett időszakokban az érkezés és távozás, valamint a teljes gépjárműforgalom szünetel.

A változtatás jogát fenntartjuk!

Szeretettel várjuk, és mindent megteszünk azért, hogy nyugodt és kellemes legyen nyaralása!