Legkésőbb 24 órán belül elküldjük személyre szabott árajánlatunkat!

MOBILHÁZAK

AJÁNLATKÉRÉS »

Lakókocsi parcellák

AJÁNLATKÉRÉS »

Sátorhely

AJÁNLATKÉRÉS »

Általános foglalási feltételek

Foglalás és lemondási feltételek

Foglalás és ajánlatkérés formája

Jelen foglalási, módosítási és lemondási feltételek kizárólag egyéni (maximum 5 db parcella/üdülőház/apartman/mobilház/lakókocsi vagy sátor – továbbiakban „egység” -együttes foglalása) foglalásokra vonatkoznak. Minimum 6 db „egység” együttes foglalása csoportfoglalásnak minősül, melyre egyedi foglalási, módosítási és lemondási feltételek vonatkoznak.

A Mirabella Camping szálláshelyfoglalást kizárólag online foglalási rendszeren keresztül fogad el.

Telefonon keresztül csak tájékoztatást tudunk adni (nem minősül ajánlatnak), az ajánlatot e-mailben, az adatok felvétele után rövid időn belül elküldjük a hívó félnek (ajánlatnak minősül), aki az e-mailre válaszolva elfogadhatja az ajánlatot és kizárólag írásban a válasz e-mailben, illetve az on-line foglalási rendszeren keresztül érvényesítheti a foglalását.

A vendégek kapcsolatfelvételének megkönnyítése érdekében a Mirabella Camping szállodafoglalási rendszert üzemeltet, amely megtalálható honlapunk (www.mirabellacamping.hu) főoldalán.

Kérjük a foglalni szándékozó vendégeket, hogy a foglalási rendszerben kért minden adatot pontosan és értelemszerűen kitölteni szíveskedjenek, különös tekintettel az elérhetőségek (telefonszám, e-mail cím és postázási cím) helyes megadására.

A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Amennyiben a vendég a foglalásban megadott telefonszámon, illetve e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul, és így nincs lehetőség a foglalás megerősítésére, a Mirabella Camping fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó igény is megszűnik.

Kérjük vendégeinket, hogy a szálláshellyel kapcsolatos bármilyen kérésüket a „Megjegyzés” rovatba írják be. Kérjük azon vendégeinket, akik gyermek(ek)kel érkeznek, hogy a gyermek(ek) életkorát helyesen válasszák ki.

Az e-mail útján történő foglalás esetén is kérjük az online foglalási rendszerben kért adatokat megadni: név, telefonszám, postacím, e-mail cím. Telefonon keresztül csak tájékoztatást tudunk adni.

A vendég a szállásfoglalásával elismeri, hogy a foglalási és lemondási, fizetési feltételeket, házirendünket megismerte, és azokat elfogadja, valamint anyagi felelősséget vállal az igénybe vett szolgáltatások után és az esetleges károkozás után is!

Ajánlatkérés esetén Mirabella Camping az összeállított ajánlatot írásban küldi el a vendég részére, mely nem minősül visszaigazolásnak. Az ajánlat elfogadásának írásban történő megerősítése esetén, a foglalás visszaigazolásának elküldés után válik véglegessé.

 

Közvetítők által értékesített foglalásokra vonatkozó feltételek

A Mirabella Camping szálláshelyeit értékesítő más fórumok közvetítésével (online szállásfoglaló portálok és utazási irodák) érkező vendégekre is a jelen foglalási és lemondási feltételek érvényesek.

Más értékesítési csatornákon található és a szálláshely saját honlapján (www.mirabellacamping.hu) található adatok különbözősége esetén minden esetben a szálláshely saját honlapján található információk irányadóak. Ezek különbözőségéért, az ebből eredő esetleges károkért a szálláshely semmilyen felelősséget nem vállal.

Felek az elszállásolási szerződésből eredő vitáikat minden esetben megkísérlik békés úton rendezni. Amennyiben a békés rendezés nem vezetne eredményre, úgy felek a viták eldöntését jogi útra terelik. Felek a jelen szerződésből eredő vitáik eldöntésére, hatáskörtől függően, a Siófoki Járásbíróság, illetve a Kaposvári Törvényszék kizárólagos illetékességének vetik alá magukat

 

Szálláshely (parcella, üdülőház, apartman, mobilház, lakókocsi vagy sátor) elfoglalása

Amennyiben a megrendelés szerinti napon bármely okból nem tud megérkezni, és erről előzetesen értesít minket, az Ön számára foglalt parcellát illetve szálláshelyet legfeljebb 1 napig tudjuk fenntartani. Az értesítés elmaradása esetén csak a még szabadon álló szálláshelyeket tudjuk felajánlani, és előfordulhat, hogy ez nem egyezik meg az eredeti foglalásával. Korábbi érkezés esetén előfordulhat, hogy nem tudunk Önnek szálláshelyet biztosítani.

Konkrét üdülőház-, mobilház, vagy parcellaszámra vonatkozó helyfoglalási igényét, amennyiben a kívánt hely szabad, 15.000,- Ft szállásdíj-felár ellenében tudjuk biztosítani. Amennyiben technikai, vagy más egyéb okok miatt a garantált helyet mégsem tudjuk biztosítani, a felárat visszafizetjük.

Előleg fizetés

Jelen előleg fizetési feltételek kizárólag egyéni (maximum 5 db „egység” együttes foglalása) foglalásokra vonatkoznak. Minimum 6 db „egység” együttes foglalása csoportfoglalásnak minősül, melyre egyedi foglaló fizetési feltételek vonatkoznak.

Kaució

Egyes mobilházak esetén 20.000,- Ft (vagy 100 euró) kaució befizetése kötelező, amelyet távozáskor térítünk vissza, amennyiben a mobilházak felszerelési és berendezési tárgyai hiánytalanul rendelkezésre állnak.

 

A Mirabella Camping minden egyéni vendég foglalása esetén 50% előleget kér.

Az előleg fizetésének határideje a foglalástól számított 8. nap.

SZÉP kártyával történő fizetés esetében az előleg fizetésének határideje a foglalástól számított 15. nap.

Az előleget banki átutalással az alábbi bankszámla számra kell befizetni:

Szállásdíj előlegét SZÉP kártyával (OTP, MKB, KH), online fizetéssel, vagy banki utalással egyenlítheti ki. A banki utaláshoz két lehetőség áll rendelkezése, utalhat forintban vagy euróban. Mindkét pénznemhez külön bankszámlaszámok állnak rendelkezésre. Amennyiben számláját forintban vezetik, akkor kérjük, hogy a forintban megadott előleg összegét utalja a forint számlánkra: 11731001-23110588, amennyiben euróban kíván fizetni erre a számlaszámra utaljon: HU98 1176 3316 4468 5885 0000 0000. BIC (SWIFT) KÓD: OTPVHUHB

A megrendelt szolgáltatásokat csak az előleg határidőre történő megérkezése esetén biztosítjuk. Kérjük, hogy érkezéskor hozza magával minden foglalási dokumentumát. Az általunk megadott előleg összege nem tartalmazza a banki átutalási költséget, ez Önt terheli.

A fennmaradó szállásdíj összegét, az esetleges többlet költségeket (pl.: vízparti felár, plusz személyek díja stb.), valamint az idegenforgalmi adót a Kemping recepcióján kell kiegyenlíteni érkezéskor.

Lemondási feltételek

Lemondás Lemondási díjak
30 nappal érkezés előtt: Díjtalan
14-29 nappal érkezés előtt Megrendelt szolgáltatás 50%-a, de legfeljebb a befizetett előleg összege
8-13 nappal érkezés előtt Megrendelt szolgáltatás 80%-a de legfeljebb a befizetett előleg összege
7-1 nappal érkezés előtt Teljes szállásdíj, vagy a max. befizetett előleg összege

Lemondási napnak azt a napot tekintjük, amikor írásbeli lemondását kézhez kapjuk (fax, email, levél).

Visszautalás

Lemondás esetén a befizetett előleget banki átutalással tudjuk visszafizetni. Az esetlegesen felmerülő lemondási díjjal csökkentett összeget utaljuk vissza. Helyszíni visszafizetés nem lehetséges. A visszautalás banki költsége a megrendelőt terheli.

SZÉP kártyával fizetett előleget nem áll módunkban készpénzben visszafizetni, azt SZÉP kártyára tudjuk visszautalni.

Megrendelés módosítása, egyéb feltételek

Érkezése előtt megrendelése módosítása csak a Kempinggel való írásbeli egyeztetés után lehetséges. Az érkezési és távozási dátum változtatása is a foglalás módosításának minősül.

Érkezés után a tartózkodási idő rövidítését nem áll módunkban elfogadni, ebben az esetben a megrendelt teljes időszak fizetendő.

Bizonyos parcellák, valamint a nyaralóházak/bungalók és mobilházak esetében a Kemping az érkezés napjáig előlegként kérheti a teljes szállásdíjat.

Figyelem! Cégünk felhívja szíves figyelmét, hogy esetleges lemondásából származó költségeit sztornóbiztosítás megkötésével csökkentheti.

További tudnivalók

A kemping házirendje fontos szabályokat tartalmaz, amelyeknek a betartása Önnek is kötelező.

Felhívjuk figyelmét, hogy a főszezoni időszakban kempingünk bejárata/kapuja 23.00-tól 06.00 óráig, a kempingezők nyugalmának biztosítása érdekében zárva van. Az éjszakai zárás a teljes nyitva tartás alatt érvényes. A jelzett időszakokban az érkezés és távozás, valamint a teljes gépjárműforgalom szünetel.

A változtatás jogát fenntartjuk!

Szeretettel várjuk, és mindent megteszünk azért, hogy nyugodt és kellemes legyen nyaralása!

X