Kemping Mirabella – együtt Zamárdiban

Ilyen egy szuper kempinges közösséghez tartozni!

2024.04.15.

Kemping Mirabella – együtt Zamárdiban

Ilyen egy szuper kempinges közösséghez tartozni!

2024.04.15.

Mirabella Camping Zamárdi - közvetlenül a starndon

A közös élmények ereje

A zamárdi kemping Mirabellás közössége leginkább az együtt szerzett élményeken alapul. A kempinges életérzés mindig is vonzó volt azok számára, akik szeretik a természetet és a szabadságot, a Mirabellában pedig mindezt, néhány extra szolgáltatás és igazi közösségi élmények is megfűszerezik.

Ez a kemping valódi közösségi élettel rendelkező szabadidős tér, ahol együtt tapasztalhatjátok meg a kikapcsolódást és egy szuper balatoni a vakáció nyújtotta örömöket.

A tábortüzek, a vízparti séták, a ráérős, hosszú beszélgetések olyan egyedi atmoszférát teremtenek, amiben mindannyian felejthetetlen élményekkel gazdagodhatunk. A kempingben pedig mindent egy karnyújtásnyira találhattok, ami a kényelmetekhez kell, legyen szó a szállás felszereltségéről, gasztronómiáról, szabadidős- és sportlehetőségekről, vagy akár a környékbeli felfedezőutakról.

Ebben a cikkben bemutatjuk, mi teszi annyira szerethetővé ezt a helyet, és milyen a kemping Mirabellás közösségéhez tartozni, amely az élet élvezetén és a természet szeretetén alapul.

 

A zamárdi kemping Mirabellás közösséget is jelent

Közös értékek

A Mirabella nemcsak egy szuper nyaralás helyszíne lehet, hanem olyan hely, ahol a gyönyörű vízpartnak köszönhetően a természettel valódi összhangot alakíthattok ki.

Nem kérdés, hogy a kempinges közösség számára az elsődleges értékek közé tartozik a természet szeretete, a közös minőségi idő és az aktív szabadidő eltöltés iránti elkötelezettség. Talán ezért is van köztetek olyan sok visszajáró vendégünk és ezért érezzük annyiszor, hogy együtt dobban a szívünk.

 

Együtt töltött minőségi idő

A kempinges életforma igazi hancúrozás, tele játékkal, mókával, vizes kalandokkal, sok-sok nevetéssel és megannyi kellemes tevékenységgel.

Ezek az élmények, az aktív szabadidő, a sporttevékenységek mind-mind összekovácsolják az együtt utazókat és a kemping Mirabellás közösségét.

A szálláshely területén számos lehetőség van arra, hogy osztozzatok ezekben az élményekben.

A röplabdapályán, a focipályán, vagy a pingpong asztalnál önfeledt játék, vagy akár valódi sportteljesítmények is megvalósulhatnak. A kezdeményező és nyitott vendégeinknek köszönhetően nem ritka, hogy valóságos alkalmi bajnokságok alakulnak ki egy-egy kihívásból.

A sport iránti lelkesedés pedig a hullámokra is elkísérhet benneteket, hiszen a nyári szezon közeledtével a Mirabellások körében újra kibontakozik az igazi vízparti életérzés.

A Windsurfcenter csapatának köszönhetően közvetlenül a kempingben van lehetőségetek szörf és SUP kölcsönzésre, de akár tanfolyamra is beiratkozhattok.

 

kemping Mirabella Camping Zamárdi - Windsorf center

Mirabella Camping Zamárdi – Windsurfcenter

 

Állatbarátság

A Mirabella Camping egy állatbarát közösség, ahol a háziállatok is szívesen látott vendégek. Nemcsak egymással, hanem a kedvenc kisállataitokkal is együtt élvezhetik a kemping hangulatát és kényelmét.

Ha az otthoni komforthoz hasonlóan töltenétek a vakációt egy kényelmes mobilházban, nálunk ezt is megtehetitek, akár a kutyusotok társaságában is, hiszen ezekre a szállástípusokra is hozhatjátok őket.

A kemping Mirabellás közösségében sok-sok állatbarát gazdi is található, hiszen nálunk nem csak a kényelemben, de a vizes kalandokban is osztozhatnak a négylábú családtagok. Zamárdiban egyedülálló módon a Mirabella Campingben egy elkerített, biztonságok kutyás strand is üzemel, hogy teljes értékű legyen az élmény.

 

kemping Mirabella Camping Zamárdi kutyás strand

Mirabella Camping Zamárdi – kutyás strand

 

A családi nyaralás egyben üzenet a jövő generációi számára

Egy kempinges nyaralás fontos üzeneteket hordoz a jövő generációi számára is. Lehet, hogy erre még nem is gondoltatok, de amikor gyerekekkel, családdal jöttök a Mirabellába, mintát nyújthattok a minőségi szabadidő eltöltésről és arról is, hogy hogyan tudjuk közösen megbecsülni és megőrizni a természet szépségeit.

A gyerekek egy-egy ilyen kempinges nyaralás során fontos dolgokat tanulhatnak. Mindemellett pedig igazi életre szóló élményekkel lehet gazdagabb az egész család, hiszen a Mirabella Campingben a gyerekek mindennapjai is színesen és változatosan telhetnek.

Egy remek játszótér is várja a csemetéket, ami garantáltan kiszolgálja a legelevenebb apróság mozgásigényét is. Főszezonban pedig minden nap gyereknap, hiszen a Balaton imádott animátor csapata, az Animacik sokféle izgalmas programmal várják a kicsiket.

 

Az élmények sokszínűsége

Meríts inspirációt a kemping Mirabellás közösségétől!

A zamárdi kemping Mirabellás közössége nemcsak a jó hangulatra ad garanciát, de inspirációt is könnyedén meríthetsz az újabb kalandokhoz!

A kempinglakók szívesen megosztják egymással a legjobb kempinges praktikákat, szuper kirándulóhelyeket és minden olyan tapasztalatot, ami még szebbé teheti a nyaralásotokat.

 

Kirándulás tippek

Zamárdi és a környék tele van látnivalókkal, kihagyhatatlan kirándulóhelyekkel és izgalmas élményekkel. Legyen szó túrázásról, vízi sportokról vagy egyszerűen csak a helyi gasztronómia élvezetéről, Zamárdi és a kemping környéke minden igényt kielégít.

A település a Balaton egyik legszebb partszakaszán helyezkedik el és nemcsak a kempingben gyönyörködhettek a Tihanyi-félszigetre nyíló a kivételes panorámában, de ezt a különleges zamárdi látképet a magasból, a Kőhegyi Kilátóról is megcsodálhatjátok.

 

Gyere ki a Balaton partra!

Szállásfoglalás a Mirabella Campingben

Ha szeretnél részese lenni a Mirabella Camping közösségének és élvezni a Zamárdi kemping nyújtotta lehetőségeket, ne habozz szállást foglalni a Mirabellában!

A kemping barátságos atmoszférája és széleskörű szolgáltatásai garantáltan felejthetetlenné teszik nyaralásodat a Balaton partján. Szállásodat online pár kattintással elintézheted, foglalásodat pedig az előleg befizetésével tudod véglegesíteni, amelyet bankkártyával és SZÉP kártyával egyaránt megtehetsz.

Gyere ki a Balaton partra, nyaralj Zamárdiban és légy részese a szuper hangulatú kemping Mirabellás közösségének!