Indul az előszezon – kempingnyitás április 21-én!

2023.03.16.

Indul az előszezon – kempingnyitás április 21-én!

2023.03.16.

előszezon Balaton kemping Mirabella Camping Zamárdi

Nyitás a Mirabella Campingben!

Elérkezett a várva várt pillanat, ideje előkeresni a kempingfelszerelést és irány a Balaton! Zamárdiban a Mirabella Campingben 2023. április 21-én kezdetét veszi az előszezon és egészen szeptember 30-ig van lehetőségetek kiélvezni a pihentető napokat a Balaton parton. Szállást foglalni bármikor tudtok az általatok kiválasztott időszakokra, mindvégig szeretettel várunk titeket és természetesen a négylábú kedvenceket is!

 

Kóstolj bele az előszezon élményeibe

Vannak, akik alig várják, hogy végre kiszabaduljanak a négy fal közül és kiélvezzék a jó időt, a tavasz illatait, színeit és a természet energetizáló hatását. Pontosan nekik való az előszezon, hiszen április közepétől már jellemzően gyönyörű kirándulóidőnek örülhetünk. Érdemes a lehető legjobban kihasználni a tavaszias időjárást, mert a hosszú séták, felfedezőutak, bringás túrák szempontjából ez a legkedvezőbb időszak.

Az előszezoni kempingezést akkor is érdemes kipróbálni, ha egy kis nyugalomra van szükségetek, hiszen ilyenkor még nem pezseg úgy az élet, mint nyáron, de a szolgáltatások, a szabadidős lehetőségek többségében már teljes kapacitással állnak a rendelkezésetekre. Akik szeretnének egy kicsit ráérősebben szemlélődni, nézni a háborítatlan vizet, sokat pihenni, azoknak az előszezon maga lesz a paradicsom.

A tavaszi időjárás olykor okozhat meglepetéseket egy-egy frissítő zápor formájában, de a levegő már nem hűl le igazán, így fázni biztosan nem fogtok. A kempingben pedig garantált kényelemben tölthetitek a pihenéseteket, a hangulatos fűthető faházak valamelyikében, de érkezhettek saját, vagy bérelt lakókocsival is.

 

2023-as szezon újdonságai

A 2023-as szezonnyitás sem érkezik újdonságok nélkül. Az elmúlt hetekben, hónapokban gőzerővel dolgoztunk azon, hogy a kemping megszépüljön és különböző felújításokra is sor került.  Új strandlépcsők kerültek kialakításra, rendbe tettük az esővízelvezető árkot, továbbá a 2-es és 3-as vizesblokk zuhanyzói és mellékhelyiségei új nyílászárókat kaptak, a 2-es és 14-es utca pedig teljes körű felújításon esett át.

 

előszezon Balaton kemping Mirabella Camping ZamárdiStrand parcella közvetlenül a vízparton – Mirabella Camping Zamárdi

 

A 2023-as szezontól pedig 5 darab újonnan kialakított 100 négyzetméteres strand parcella áll rendelkezésetekre. Ha szeretnétek közvetlenül a víz közelében táborozni, már most lefoglalhatjátok a nyaralásotokat akár a tágas strand parcellák valamelyikén.

 

Meglepetéssel is készülünk

A sok újdonság között még egy meglepetés is vár rátok, de erről egyelőre nem árulhatunk el többet. Egy régóta dédelgetett álmunkat szeretnénk valóra váltani, amely egyedülálló újdonság lesz itt Zamárdiban. Figyeljétek az oldalt, mert hamarosan érkeznek az információk.

 

Kemping és élmények Zamárdiban

Zamárdi egy igazán sokoldalú település. Bátran nevezhetjük a balatoni zenei élet központjának, hiszen európai színvonalú közepes- és nagy fesztiválok egész sora színesíti a nyarat. Itt rendezik az év legnagyobb bulijait, mint a Balatonsound, a Strandfesztivál, valamint a ZamJam fesztivál.  Ezen kívül Zamárdi csodás kirándulóhelyek, biciklis túrák kiindulópontja, de számos más sporteseménynek kulturális programnak ad otthont. Ha egy kis hajókázásra támad kedvünk azt is megtehetjük, vagy egyszerűen csak élvezhetjük a városi sétákat, a vízpart és természet közelségét.

 

A Mirabella Campingben pedig a nyár legjava összpontosul, hiszen saját strand, étterem, remek büfék, élménymedence, masszázs, és aktív kikapcsolódási lehetőségek várnak. Ha kicsit kimozdulnátok bérelhettek kerékpárt, de a kempingben is adódnak sportlehetőségek, focipálya, röplabdapálya, ping-pong asztal is található itt. Ha pedig vizes kalandokra vágynátok ne hagyjátok ki a SUP és szörfoktatást sem! Válasszátok akár az előszezont, a főszezont, vagy az utószezont nincs más dolgotok, mint idejében lefoglalni az általatok preferált szállástípust.

 

Árkalkuláció és szállásfoglalás

Ha megvan a kiválasztott dátum és megcéloznátok a Balatont, már csak néhány kattintás választ el attól, hogy megkezdődhessen a nyaralás. Az árkalkulációt és a szállásfoglalást online pár pillanat alatt elintézhetitek, az előleg kifizetésével pedig a kiválasztott szállástípus biztosan a tiétek lesz a megadott időpontban. A szállásotokat fizethetitek bankkártyával, vagy SZÉP kártyával is. Mindhárom szolgáltató SZÉP kártyáját elfogadjuk. Fontos változás idén, hogy a 2023-as szezonban még egyszerűbb lesz a SZÉP kártyás fizetés, hiszen megszűntek a zsebek.

 

 

Még csak tervezed a nyaralást? Kérhetsz ajánlatot is!

Ajánlatkérésre is van lehetőségetek, ha még nem vagytok biztosak az utazást illetően, vagy csak tájékozódni szeretnétek, mert szeretnétek időben megtervezni a nyaralást. Az ajánlatkérés azok számára is hasznos lehet, akik nagyobb társaság nevében, vagy csoport számára szeretnének személyre szabott ajánlatot kapni.