Élmények szabadon – mindenkit vár a Zamárdi kalandpark

2023.06.19.

Élmények szabadon – mindenkit vár a Zamárdi kalandpark

2023.06.19.

élmény Zamárdi Kalandpark - Mirabella Camping

Zamárdi, ahol az élmények kezdődnek

Végre megérkezett az igazi nyár és ezzel kezdetét veszi az élmények hosszú sora, vagyis az év legfelszabadultabb időszaka. Ilyenkor a Balaton környéke megtelik élettel, hiszen a napfény, a vízpart és a számtalan izgalmas programlehetőség sokak számára csábító. Zamárdi egy valóságos főnyeremény az aktív kikapcsolódás kedvelői számára, hiszen a környék tele van érdekes látnivalókkal, remek kirándulóhelyekkel és különféle sportlehetőségekkel.

Ha egy remek kis nyaralásra vágytok, itt a déli parton, a Mirabella Campingben jó helyetek lesz. Itt minden nap találhattok olyan elfoglaltságot, ami segít feledtetni a hétköznapi gondokat, kikapcsol és új élményekkel ajándékoz meg. Bérelhettek kerékpárt, vagy elektromos rollelt, tanulhattok szörfözni, vagy meghódíthatjátok a hullámokat egy SUP deszkán evezve, hajókázhattok és a különböző sportlehetőségek széles választéka is a rendelkezésetekre áll. Ha pedig szívesen kipróbálnátok olyan tevékenységeket, amelyek túlmutatnak azon a bizonyos szürke komfort zónán, akkor Zamárdiban tényleg tuti helyetek lesz, hiszen itt találhatjátok a Zamárdi Kalandparkot, ahol az élményeket koncentrált módon szippanthatjátok magatokba.

Zamárdi Kalandpark – mindenki belevaló

Ha nyitottak vagytok a nem szokványos élményekre a Zamárdi Kalandparkban biztosan megtaláljátok a számításotokat, hiszen ezen a helyen az extrém kihívásoktól az élményszerű programokig, a játékos feladatoktól, az igazi adrenalinbombáig minden van, ami egy tartalmas nyári nap eltöltéséhez hozzá tartozik. A Zamárdi Kalandparkra tényleg igaz, hogy mindenki belevaló, mert az attrakciók gyerekek és felnőttek számára egyaránt sikerélményeket és szuper szórakozást jelenthetnek.

 

élmény Zamárdi Kalandpark - Mirabella Camping

 

Elhelyezkedés és attrakciók

A Zamárdi Kalandpark egy lenyűgöző hely. A közel harmincötezer négyzetméteren elterülő monumentális park gyönyörű zöld, fás-ligetes környezetben helyezkedik el. A Kalandparkot autóval könnyedén megközelíthetitek, mindössze száz méterre található az autópályától és a Zamárdi-Felső vasútállomástól. A Mirabella Campingből 7 perc alatt elérhetitek autóval a Kalandparkot, de ha kerékpárral indulnátok útnak, akkor is rövid idő alatt, 20 percen belül ott lehettek.

 

 

Kalandpályák, csúszópályák

A Zamárdi Kalandparkban különböző nehézségi szintű kalandpályák várnak rátok, amelyeken akadályokat kell legyőznötök. Köteleken, kötélhidakon és különböző tereptárgyakon kell átmászni, illetve leereszkedni. Ezek a pályák kihívást jelenthetnek, ugyanakkor a siker nagyszerű élményt nyújthat. A park 18 különböző kalandpályát kínál a látogatók számára, ahol felnőttek és gyerekek is találhatnak számukra ideális nehézségi fokú kihívást.  A kalandpályák mellett különböző korosztályoknak megfelelő csúszópályákat is találhattok, amelyeket magasság alapján gyerek, junior és felnőtt kategóriákra osztottak. A programok csapatépítésre is kiválóan alkalmasak, a csoportok számára speciális csapatokra szabott útvonalak is elérhetőek.

 

Vizes programok

A nyári időtöltéshez még egy extrém parkban is hozzá tartoznak a vizes kalandok. Itt természetesen nem a hagyományos strandolós pancsolásra kell gondolni, hanem különböző vizes pályákra, ahol olykor a sebesség, olykor az egyensúly és az ügyesség kap fő szerepet. Mindemellett a gyerekek számára játékos vizes foglalkozásokat is ajánlanak, ahol különböző kincsekre lelhetnek a kicsik.

A Zamárdi Kalandpark vizes ajánlatai:

  • Vízi dodzsem
  • Vízi golyó
  • Vízi henger
  • Kincsmosás.

 

Élmények a szárazon

A vizes kalandok mellett olyan adrenalinfröccsöt is megtapasztalhatunk, mint az ugrótoronyból való elrugaszkodás, de mesebeli kihívások is várnak ránk, mint egy izgalmas útkeresés a labirintusban, vagy egy hangulatos utazás az élménygőzössel.

Fontos tudnivalók

A Zamárdi Kalandpark, ideális kikapcsolódás baráti társaságok, családok számára, de osztálykirándulások, csapatépítők, születésnapok és más rendezvények közkedvelt helyszíne is. A park nyitva tartása az időjárás függvényében változhat, ezért érdemes minden esetben bejelentkezni előzetesen.

A park meglátogatása különleges élményekkel gazdagíthatja a balatoni nyaralásotokat, ezért amennyiben kedvelitek az efféle nem hétköznapi szórakozást, akkor mindenképpen tervezzétek be a programba. Ha mindemellett egy kellemes szállást is szeretnétek Zamárdiban, ami szinte tálcán kínálja számotokra a további aktív kikapcsolódási lehetőségeket, akkor a Mirabella Camping ideális választás lesz.

Szállásfoglalás a kempingben

A Mirabella Campingben sátrazni, vagy egy lakókocsiban nyaralni, esetleg mobilházat választani, egy tökéletes nyaralás megalapozója lehet. Szállásotokat könnyedén online egyszerűen lefoglalhatjátok. Pár kattintással elvégezhetitek az árkalkulációt, majd véglegesíthetitek a foglalásotokat az előleg befizetésével. A szállásotokat bankkártyával, vagy akár SZÉP kártyátok segítségével is fizethetitek. A Mirabella Campingben nemcsak Ti, de a házi kedvenceitek is jól érezhetik magukat. Ha úgy érzitek, hogy indulhatnak az élmények, irány az online foglalás!