Elfoglalt vagy? – akkor az előfoglalás neked való

2022.10.03.

Elfoglalt vagy? – akkor az előfoglalás neked való

2022.10.03.

előfoglalás Mirabella Camping Zamárdi

Kezdjük ott, hogy a sokan el vagyunk havazva. Ez igaz kb. a társadalmunk nagy részére, mert, ha bárkit is kérdezünk ismerőseink közül, hogy hogy van, akkor arra sok esetben csak az a válasz érkezik, hogy : “el vagyok havazva”. Amennyiben ez valóban így van, akkor érdemes azon is elgondolkodni, hogy egyrészt, miért így éljük az életünket, másrészt pedig, hogy hogyan tudnánk, ha csak egy pici időre is, változtatni ezen.

Ha semmi esélyét sem látjuk, hogy ezen az életformán teljes mértékben változtassunk, hiszen ott a munka, amiből egyre inkább csak több van, mellette ott a család, a gyerekek, az egyéb elfoglaltságok, és természetesen egyikről sem szeretnénk lemondani, akkor hogy a túróba parancsoljunk néha mégis megálljt magunknak?

Ne essünk abba a hibába, hogy csak toljuk, toljuk a szekeret, és a saját magunk számára fontos dolgokat pedig mindig csak elmismásoljuk, vagy az utolsó pillanatra hagyva próbáljuk valahogy beiktatni. A trükk nagyon egyszerű, csak pár pillanat és egy kis elhatározás szükségeltetik hozzá.

Merthogy nagyon fontos lenne, hogy a magunkra szánt időt igenis komolyan vegyük, és időben iktassuk be az életünkbe “énidőket”. És a folyamatosan kifogásokat kereső emberek ez csak úgy fogják tudni kivitelezni, ha már jó előre leszervezik maguknak ezeket.

Mégpedig azért, mert ha ezt nem teszik meg, akkor a kikapcsolódásra, pihenésre szánt időt vagy teljesen mértékben képesek elhagyni, vagy csak nagy kapkodások közepette próbálnak beiktatni valami pihenéshez hasonló programot az életükbe. Ilyen lehet például egy nyaralás leszervezése is, aminek aztán az lesz a vége, hogy nem oda, nem akkor és nem úgy szerettük volna. Akkor annak meg mi értelme?

előfoglalás Mirabella Camping Zamárdi Strandparcella közvetlenül a parton – Mirabella Camping Zamárdi

 

Pihenésre márpedig szükség van – az előfoglalás kötelez, nincs kibúvó

Az elfoglalt emberek számára az előfoglalás olyan, mint egy mentőöv vagy mentőcsónak, a szónak abban az értelmében, hogy ez menti meg őket attól, hogy nemcsak folyamatosan dolgozzanak, de pihenjenek is. Az előfoglalással úgymond kötelezik magukat, hogy kilépjenek a mindennapok körforgásából, hiszen, ha például pont abban a pillanatban, amikor úgy érzik, mennének, utaznának, le is foglalják az utazást, akkor ahhoz tartani is fogják magukat. Ettől kezdve írva a naptárba!

Egy kicsit vicces ez az egész, hiszen úgy hangzik, mintha már-már kényszeríteni kellene magunkat a pihenésre, de igaz, ami igaz, sokan vagyunk ezzel így. Az előfoglalásban a lényeg az, hogy valóban ki is kapcsolódjunk és elmenjünk arra az útra, nyaralásra, és ne csak ábrándozzunk róla.

 

Ha magadra ismertél, akkor foglalj előre szállást!

Az előfoglalások szezonja, ha szabad így fogalmazni, az ősz vagy a tél, amikor még pont a fenti okokból kifolyólag, kevesen gondolkodnak előre a nyaralással kapcsolatban. A nagyon elfoglalt emberek ráadásul nem szeretnek sokat vacakolni helyek keresésével, inkább lemondanak még az “egy évben egyszeri nyaralás”-ról, ha annak leszervezése sok időt vesz igénybe. Ezt kiküszöbölvén javasoljuk az előfoglalást számukra, hiszen akkor még általában bőven van szabad szálláshely akár még a nagyon népszerű Mirabella Campingben esetében is.

Egy borongós vasárnap délután kiváló alkalom lehet arra, hogy akár hónapokra előre leszervezzük útjainkat, legyen szó akár egy nyaralásról vagy hosszú hétvégéről. Az online foglalás ilyenkor a leghatékonyabb, hiszen: ha elérkezettnek látjuk a pillanatot, hogy foglaljunk, akkor ezt pár kattintással meg is tudjuk tenni.

 

Előfoglalás 3 lépésben

  1. Döntés,
  2. webhely felkeresése,
  3. foglalás gomb megnyomása.

 

Körülbelül ennyi a teendő, ha például neked, mint örökké halogató embernek mégis csak mehetnéke támad. A döntés a te a kezedben van, a webhely felkeresésében pedig könnyen tudunk segíteni, hiszen ha végigolvastad ezt a blogot, akkor pont egy olyan helyre van szükséged, mint a Mirabella Camping.

Ha már felkerested a Mirabella Camping honlapját, akkor már csak a szállásodat kell lefoglalni, amit pár perc alatt, könnyen megtehetsz. Reméljük, hogy tudtunk segíteni abban, hogy egy keveset tegyél magadért, és a boldogságodért.

Szállástípusainkat itt találod »