BalaLand – fergeteges családi élménypark a Balaton parton

2023.05.03.

BalaLand – fergeteges családi élménypark a Balaton parton

2023.05.03.

élménypark Balaland Mirabella Camping Zamárdi

Amikor a családi nyaralás élmény

Nem csoda, hogy a családi élményparkok nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen szülőként nincs is nagyobb boldogság, mint a gyerek örömét látni és az sem egy utolsó szempont, ha közben a kicsik alaposan levezetik a felesleges energiáikat. A családi nyaralás azonban sokszor fárasztó lehet, hiszen a gyerekek tele vannak lelkesedéssel és néha sok erőfeszítést igényel, hogy alaposan elfáradjanak. Pedig szülőként is vágyunk egy csendes nyáresti beszélgetésre, mikor a lurkók elaludtak, de a nyaralás nekik is túl izgalmas ahhoz, hogy korán ágyba, vagy hálózsákba bújjanak.

Ha Zamárdiban nyaraltok és egy tökéletes családi napra vágytok, ahol felnőtt és gyerek is jól érzi magát, akkor a BalaLand éppen nektek való! Az meg már csak ráadás, hogy ezt az intenzív programot követően a gyerkőcök garantáltan egy jó nagyot alszanak majd.

 

Balaland Familypark a kemping szomszédságában

Az élménypark a Mirabella Camping szomszédságában található, mindössze 500 méterre a kedvenc szálláshelyetektől. Ez a táv még a legkisebbekkel sem okoz gondot, hiszen gyalog 8 perc  alatt megközelíthető. A BalaLand Residence által működtetett élménypark nem csak saját vendégeik számára érhető el, hanem a foglaltság függvényében bárki látogathatja. Nincs más dolgotok, mint bejelentkezni és már kezdődhet is a családi kaland!

 

Élménypark kicsiknek és nagyoknak

A BalaLand Family Park igazi szórakozás minden korosztálynak. Bármilyen korú gyermekekkel is utazzunk – a mászni tudó babáktól egészen a kamaszokig – mindenki élvezni fogja majd ezt a hatalmas játszóházat. A kikapcsolódás pedig nem csak gyerekeknek szól! A szárazföldi és vizes játékok, csúszdák és létesítmények a felnőttek számára is élményt jelentenek majd. A közös családi program attól lesz tökéletes, hogy mindenki önfeledten belevetheti magát a mókába, szülőként sem kell a pálya széléről szurkolnunk. Egy ilyen nap nemcsak a gyerekeknek, de nekünk is alkalmat ad a kikapcsolódásra.

 

Játékos tanulás a nyaralás alatt

Az élménypark nem csupán a mozgásról, a színes játékokról szól, hanem tematikus elképzelés alapján a műveltség fejlődéséhez is hozzájárul. A közel 10.000 négyzetméteren elterülő attrakciók körbevezetnek minket a világon. Ki ne szerette volna 80 nap alatt megkerülni a földet Willy Foggal? A BalaLand Family Parkban megtehetitek. A játékok és épímények körbevezetnek az öt kontinensen, megismertetve számos nevezetes építészeti alkotást és a különböző országok kulturális értékeit.  Egy nap leforgása alatt igazi világ körüli utazást élhettek át.

 

Nyitvatartás és belépőjegyek

 

A BalaLand Family Park hétköznap és hétvégén is 10-18 óra között tart nyitva. Érdemes előtte telefonálni a recepcióra, amit ezen a számon megtehettek: +36 84 526 827.

A belépőárak a következők:

 

  • Felnőtt: 12.000.-Ft
  • Gyermek 6-12 korig: 9.000.-Ft
  • Gyermek 2-6 korig: 6.000.-Ft

 

Ahol a családi kalandok kezdődnek

Az élményparkban töltött felejthetetlen nap után mindenkinek jólesik a pihenés. A Mirabella Campingben a csodás természeti környezet és az esték nyugodt, kellemes hangulata tökéletes kiegészítője lehet bármilyen programnak. Ha családdal nyaralunk, érdemes azt is figyelembe venni, hogy ne csak a kirándulások és a nap közben szervezett programok illeszkedjenek az igényeinkhez, hanem a szállásunk is kellően családbarát legyen.

A kempingezés tökéletes választás a gyerekkel utazóknak, hiszen itt kicsik és nagyok felhőtlenül élvezhetik a nyaralós napokat. Nem kell aggódnunk azon, hogy zavarunk másokat, hiszen itt ezen a gyönyörű zöld területen a gyerkőcök is vidáman tölthetik a nyaralást. Játszótér, gyerekprogramok, animáció az imádni való Animaciknak köszönhetően, strand és sok sok szuper szabadidős lehetőség várja a családokat a kempingben.

 

Szállás a Mirabella Campingben

Ez a sok lehetőség azért is kedvező a családok számára, hiszen, így nem kell minden nap programot keresni, úton lenni a gyerekekkel, hiszen közvetlenül a kempingben is igazi élményekben lehet részünk, akárcsak egy élményparkban.

Szállást foglalni online pár pillanat alatt lehet és az előleg befizetésével már biztossá is vált a helyetek. A családi nyaralás megszervezése, főleg, ha kicsikkel utazunk felkészülést igényel, hiszen nem szerencsések a váratlan meglepetések. Ezért is érdemes időben helyet foglalni, hogy a Balatonra megérkezve máris elfoglalhassátok a helyeteket egy kényelmes mobilházban, esetleg leparkolhassatok saját, vagy bérelt lakókocsitokkal. A kicsik imádják a sátras nyaralásokat is, ha ezt választjátok, ne feledjétek, nálunk már sátorhelyet is lehet online foglalni.