Nincs nyaralás Animacik nélkül – a legjobb gyerekprogramok a kempingben

2023.05.15.

Nincs nyaralás Animacik nélkül – a legjobb gyerekprogramok a kempingben

2023.05.15.

gyerekprogram animáció Mirabella Camping Zamárdi

Animacik – gyerekprogramok a Mirabella Campingben

Ha nyaraltatok már Zamárdiban az Mirabella Campingben gyerekekkel, akkor valószínű, hogy csemetéitek emlékezetes élményeket szerezhettek az Animacik gyerekprogramjain. A kisebbek és nagyobbak felhőtlen hangulatáért ugyanis sokat adott már hozzá az általuk szervezett animáció az elmúlt években. A visszatérő vendégek körében szinte fogalom az Animaci disco, amit a világ minden kincséért sem hagynának ki a kicsik. Az animátorok kiválóan értenek a gyerekek nyelvén, a személyiségükből fakadóan könnyen gyorsan képesek kapcsolatot teremteni, így még a zárkózott gyerkőcök is szívesen vesznek részt a programjaikon.

 

Népszerűségük titka az animátorok személyiségében rejlik

Amiért a gyerekek igazán rajonganak, azt nem tudják megunni. Az Animacik gyerekprogramjai éppen ilyenek, a kicsik már alig várják, hogy belevessék magukat abba a színes és változatos kavalkádba, amit az animátorok minden évben elhoznak ide a Balaton partra. Az animátorok minden gyereket képesek megszólítani, bevonni, barátságos, jó hangulatú légkört teremtve. Mindegyikük rendelkezik idegen nyelv ismerettel is, így a külföldről érkező vendégek is könnyedén be tudnak kapcsolódni a programokba. Abban, hogy az Animacik ilyen sikeres, az animátorok elkötelezettsége, energikussága is fontos szerepet játszik. Fiatalok, lelkesek és kreatívak, mindez garantálja a folyamatos megújulási képességüket is.

 

Tökéletes gyerekprogramok a családi nyaraláshoz

A családi nyaralás akkor az igazi, ha élményekben gazdag. Egy szuper kempingezés során jólesik kimozdulni egy kisebb-nagyobb kirándulásra Zamárdi környékén. Gyakran előfordul azonban, hogy amíg a szülők elfáradnak egy-egy nagyobb lélegzetű kiruccanás során, a gyerekek továbbra is tele vannak energiával. Ilyen esetben felbecsülhetetlen, hogy az Animacik gyerekprogramjai közvetlenül a kempingben zajlanak. A szülők is szusszanhatnak egyet, amíg az animátorok teljes lelkesedésükkel szórakoztatnak és játszanak az érdeklődő gyerekekkel. Az animáció nem jelent gyerekfelügyeletet, de a nagyobbacskák már önállóan is részt vehetnek a programokon.

 

gyerekprogram animáció Mirabella Camping Zamárdi

Gyerekprogramok és animáció a Mirabella Campingben

 

Mit kell tudni az Animacik programokról?

 

Mikor és hol találhatod meg őket?

Az Animacik teljes bizonyossággal profin űzik a gyerekprogram szervezést, ami több idősávot is lefed. A délelőtt folyamán 10 és 13 óra között, a délutáni időszakban pedig 17 és 21 óra között vannak animációs programok. Bárhogy is alakuljon a napunk, a foglalkozásokba egész nap lehetőségünk van bekapcsolódni a gyerkőcökkel. Ez azért is nagyon előnyös, mert minden családnak más-más a napi ritmusa, de az Animaciknak köszönhetően a kempingben töltött szabad óráinkban biztosan találunk a gyerekek érdeklődésének megfelelő szórakozást.

 

Foglalkozások típusai

Nem véletlen, hogy az Animaciknak szabályos rajongótáboruk alakult ki a kicsik körében, hiszen foglalkozásaik igen széles palettán mozognak. A repertoárban megtalálhatóak kézműves foglalkozások, játékos sorversenyek, vízi csapatjátékok és vetélkedők, mini disco és különféle kvízversenyek, játékos tehetségkutató műsor, de sellő sulival és igazi vizes kalandokkal is várják a gyerekeket.

 

Egész napos gyerekprogramok - Aranypart Camping Siófok Egész napos gyerekprogramok – Mirabella Camping Zamárdi

 

Kézművesség

A kézműves foglalkozásokon minden gyermek a maga életkorának és képességeinek megfelelően tud csodákat alkotni. A kreatív foglalkozásokon készült kincseket pedig elvihetik magukkal. A gyerekeket mindig büszkeséggel töltik el az általuk készített alkotások, ami még ehhez is hozzá tud adni az a szuper hangulat, amely során ezek az ötletes apróságok létrejönnek. A lányok örök kedvence a barátságkarkötő készítés, de nagyon sok más érdekes anyaggal és eszközzel is dolgoznak a foglalkozások során. Az Animaci gyerekprogramok animátorai természetes kedvességgel és örömmel kísérik a kicsiket a szórakoztató feladatokban. A kis művészeket pedig sokáig emlékezteti majd a nyaralásra egy-egy elkészített alkotás.

 

Aktív szórakozás és sport

 

Mozgás a szárazföldön

Az Animacik számos sportprogramot is kínálnak, hiszen a gyerekek is imádnak mozogni. Reggeli tornát, szabadon látogatható jóga, aerobic és zumba foglalkozásokat szerveznek, amelyekbe a felnőttek is szívesen bekapcsolódnak. Emellett sportvetélkedőkön, sorversenyeken is részt vehetnek a kicsik, de szoktak szervezni igazi klasszikusnak számító számháborút, valamint ping-pong bajnokságot is.

 

Játék a vízben

A nyaraláshoz természetesen a vizes kalandok is hozzá tartoznak, így ezek az Animacik programjaiból sem maradhatnak ki. A Balatonban vízi tornát is tartanak, de nagy népszerűségnek örvendenek a különböző vizes ügyességi játékok is, mint a célba dobás, vagy a kidobóshoz hasonló labdaháború, a kislányok nagy kedvence pedig a sellő suli.

 

Mit kell tenned, ha részt szeretnétek venni az Animacik programjain?

Az Mirabella Campingben nap mint nap találkozhattok az Animaci gyerekprogramjaival. Ehhez nem kell mást tenned, mint szállást foglalni a kempingben, amit könnyen, gyorsan online tudsz elvégezni. Mobilházak, lakókocsi parcellák és sátorhelyek közül tudsz választani. A szállást fizetheted bankkártyával, vagy SZÉP kártyával is. Ne feledd, ha gyerekkel utazol, nem múlhat el nyár az Animacik nélkül!