Többen érdeklődtetek, hogy van-e lehetőség horgászásra a kempingben? Igen van, de csak meghatározott időszakokban.

A 2018-as évben a Mirabella Camping horgászati rendje az alábbiak szerint alakul: április 27 – június 15. és szeptember 01 – szeptember 30. között van lehetőség pecázásra.

Az alábbiak betartását kérjük minden Kedves Vendégünktől, hogy a nem horgászó vendégeink is zavartalanul tölthessék el nyaralásukat:

  • A kemping területén horgászni csak a kijelölt helyen lehet. A horgászat engedélyezett helyét a kempingvezető jelöli ki. A kijelölt helyről felvilágosítást a kemping recepcióján kérhet.
  • Az érvényes horgászengedélyt a kempingvezető kérésére be kell mutatni.
  • A horgászat szabályait a balatoni horgászrend tartalmazza, melyről a Siófoki Horgászegyesület honlapján tájékozódhat.
  • A horgászat nem járhat más vendégek pihenésének megzavarásával.
  • A horgász köteles a horgászhelyét tisztán tartani és azt a horgászat befejeztével tisztán hátrahagyni. Halat a vízparton, vagy a vízen tisztítani nem lehet, vízparton kizárólag csak ott tisztítható, ahol erre kijelölt hely van. Szemetet, étel-, ital-, és horgászcsali-maradékot, vagy más hulladékot a horgászhelyen hátrahagyni tilos. Ha a vízparton nincs erre a célra kialakított szemétgyűjtő, a horgász köteles a horgászhely elhagyásakor magával vinni a szemetet és annak megfelelő elhelyezéséről gondoskodni.
  • Tilos a vízi és vízparti növényzetnek a horgászhely kialakításához, fenntartásához elengedhetetlenül szükséges és a helyi horgászrendben esetleg meghatározott mértékét meghaladó csonkítása, illetve irtása és a partvédelmi létesítmények megbontása.
  • A horgász sötétedés után – ha közvilágítás nincs azon a területen – köteles horgászhelyét folytonosan és jól látható módon megvilágítani.

További információt az alábbi honlapon találnak a horgászat rendjéről: http://www.khesz.hu/node/736

Mindenkinek jó horgászatot és kellemes időtöltést kívánunk!