Aktuális

Amiről feltétlenül tudnod kell

 

Aktuális

 

10% kedvezmény a SUP Center jóvoltából

Kinek való a Stand Up Paddel (SUP)? Mindenkinek, aki kedvet érez hozzá! Ez az élénkítő és relaxáló sport minden korosztálynak…

Kedvezményes árú kényeztetés a siófoki Galerius Élményfürdőben

A Galerius Élményfürdő és Wellness Központ Siófok város fürdőjeként aktív, egészséges kikapcsolódási lehetőséget biztosít minden korosztály számára. A Galerius római császárról elnevezett, egész évben nyitva tartó fedett élményfürdő és wellness központ nevéhez méltóan a római fürdők hangulatát idézi, az élet szépségét, szeretetét, egyfajta életörömöt sugározva.

Buborékfoci

Mi az a buborékfoci? Nem más, mint egy hatalmas, átlátszó buborékgömb…

Segway Nektek – Innovatív kirándulás környezetbarát eszközökkel

A Mirabella Camping és a Greenride csapata összefogott, hogy nyaralásod még kellemesebben teljen.

Online check-in

Nem szeretsz sorban állni a recepción? Igazából már a Balatonban fürdenél, de még mindig arra vársz, hogy becsekkolj? Tudjuk, hogy…

Kertmozi a kempingben

Nyár, vízpart, jó idő. Csak estére kellene valami program? Mi erről is gondoskodunk! Július 17-től minden kedd este kertmozival várunk Téged.

Ingyenes WIFI

Számunkra fontos, hogy jól érzed magad nálunk. Szeretnénk, hogy a nyaralásod alatt nálunk is megtalálj mindent, ami az önfeledt kikapcsolódáshoz kell.

Háziállatok a kempingben

Sokan érdeklődtök, hogy be lehet-e hozni háziállatot a kempingbe.

Igen, örömmel látjuk a kis kedvenceiteket, de a háziszabályok rájuk is vonatkoznak, a többi vendég pihenését nem zavarhatják meg.

Mi az a mobilház?

A mobilházak Amerikából származnak, de kedvelt szállásformái lettek a kempingeknek is. Ezek a házak igazából ugyanolyanok, mint egy apartman. Felszerelésükben…

Miért jó kempingben nyaralni?

A kempingben mindent egy helyen megtalálsz ami a kikapcsolódáshoz szükséges. Ha nincs kedved, akkor nem is kell kimenned a városba, hiszen minden elérhető egy “karnyújtással”.

ABC, büfék, éttermek gondoskodnak arról, hogy mindig legyen mit enned, innod.

Ha sportolnál, arra is van lehetőséged, hiszen a parton egy kölcsönző vár Téged. De a nyaraláshoz szükséges kellékeket is meg tudod venni, nem kell mindent magaddal hoznod.

Mirabella Camping

 

Zamárdi, Szent István u. 3512 hrsz.
Email: reservation@mirabellacamping.hu
Telefon: +36 84 348 931

Mirabella Camping

Zamárdi, Szent István u. 3512 hrsz.
Email: reservation@mirabellacamping.hu
Telefon: +36 84 348 931