Pünkösd 2024 – Zamárdiban

Tartalmas hosszú hétvége a Mirabellában

2024.04.23.

Pünkösd 2024 – Zamárdiban

Tartalmas hosszú hétvége a Mirabellában

2024.04.23.

pünkösd 2024 Mirabella Camping Balaton

Pünkösd 2024-ben a Mirabella Campingben

Pünkösd 2024-ben május közepére, a tavasz egyik legszebb, nyárba hajló időszakára esik. Idén május 20-án lesz pünkösd hétfő, ennek révén pedig egy három napos hosszú hétvégének örülhetünk. A természet kizöldült és teljes pompájában várja a szabadságra vágyókat Zamárdiban.

Érdemes egy kis Balaton-parti pihenést erre az időszakra időzíteni, hiszen ilyenkor még nem tombol a főszezoni perzselő hőség, de már megmutatja magát a kellemes nyári meleg. Ráadásul a Mirabella Campingben kedvező előszezoni árak, kiváló gasztronómiai szolgáltatások és teljes körű kényelem vár benneteket.

 

Gyertek és kapcsolódjatok ki a Balaton parton pünkösdkor!

Pünkösd 2024-ben is három napos hosszú hétvégével érkezik, de megtehetitek, hogy csaltok egy kicsit és néhány extra szabadnappal meghosszabbítjátok ezt a remek lehetőséget, valódi nyaralássá nyújtva a kiruccanást. A Mirabella Campingben többféle szállástípus elérhető, vannak mobilházak, lakókocsi parcellák és sátorhelyek is.

Régóta kacérkodtok egy igazi kalanddal? A pünkösdi hosszú hétvége remek időzítés, hogy kipróbáljátok a lakókocsis életérzést. Béreljetek egy járgányt és foglaljatok kedvezőbb előszezoni árakon parcellát a Mirabellában, ahol igazi májusi nyárba csöppenhettek.

 

pünkösd 2024 Mirabella Camping Balaton

Spajz Bisztró – Mirabella Camping Zamárdi

 

Gasztronómiai élmények Zamárdiban és a kempingben

Idén is megrendezésre kerül a remek hangulatú Pünkösdi Szezonnyitó és Főzőverseny Zamárdiban, amelyre 2024. május 18-án pénteken kerül sor. A programnak a zamárdi rendezvénytér ad otthon. Önfeled hangulatra, finom falatokra, helyi specialitásokra és hamisítatlan balatoni fogásokra biztosan számíthattok.

Ha a pünkösdi hosszú hétvégén jöttök Zamárdiba, ízélményekben biztosan nem fogtok hiányt szenvedni, hiszen a szezonnyitó főzős program ízletes fogásai mellett a Mirabella Camping is számos, színvonalas gasztronómiai szolgáltatást kínál közvetlenül a szálláshelyeteken. A kempingben egy remek étterem és büfék állnak a rendelkezésetekre egy hangulatos Balaton-parti falatozáshoz, vagy a hűsítő italkülönlegességek kortyolgatásához.

 

Étkezés a szabadban

A kempingben egy ABC-t is találtok, így minden fontos hozzávalót helyben beszerezhettek, ha sütögetnétek egyet a hangulatos tűzrakóhelyeken, vagy piknikeznétek a parton, esetleg egy kis elemózsiát csomagolnátok a környékbeli kirándulásokhoz.

 

Aktív szabadidő a kempingben

A gasztronómiai élmények mellett a kempingben izgalmas szabadidős- és sport lehetőségeket is találtok, hogy a kényeztető pihenés és falatozás tökéletes egyensúlyba kerülhessen az aktív kikapcsolódással. Röplada- és focipálya, pingpong, fűtött élménymedence, saját strand, kerékpárbérlés és egy remek játszótér is vár benneteket a Mirabellában.

 

 

Kirándulások és zamárdi kalandok a környéken

Pünkösd 2024-ben is egy igazán tartalmas hétvégét jelenthet mindazoknak, akik szeretnének egy kicsit kimozdulni a mindennapokból. Zamárdi és a környék tele van izgalmas programlehetőségekkel. Ha a pihenésen a finom ételeken és a remek kempinges időtöltésen túl, a környékbeli kalandozással is színesítenétek a hétvégét, akkor válasszatok néhány klassz hozzátok leginkább illő programot a környéken.

 

Szép kilátások

A zamárdi Kőhegyi kilátó szuper kirándulás lehet a Mirabellából. Érdemes ide felmenni a gyönyörű Balatonra nyíló panoráma miatt. Amíg a kempingből a vízpart közeléből csodálhatjátok meg a mesés Tihanyi félsziget, itt nem mindennapi perspektívából, egy igazi magaslatról tárul a szemetek elé a balatoni látkép.

 

Kalandorok hétvégéje

Ha baráti társasággal, vagy családdal, gyerkőcökkel utaztok, a Zamárdi kalandparkot is vegyétek fel a hosszú hétvége programsorába, hogy pünkösd 2024-ben a lehető legizgalmasabb legyen! Mivel ilyenkor már jó idő várható, mindenkiben beindul a szabadtéri kihívások iránti vágy. A kalandparkban rengeteg attrakció, extrém szórakozás, kötélpályák, ugrótorony, labirintus, élménygőzös és számos gyerekprogram is vár benneteket!

 

Szabadon, két keréken

Töltsétek le a Balaton365 App-ot és fedezzétek fel a Balaton számtalan vadregényes bringás útvonalát. A Mirabella Campingben, közvetlenül a szállásotokon bérelhettek kerékpárt a kalandokhoz, amelyek révén igazi aktív kikapcsolódással fűszerezhetitek pünkösd 2024-es élménykavalkádját. A tó körüli tekerés sokunknál a szabadság szinonimája, kiváltképp tavasszal, amikor még nincsenek tömegek és úgy érezhetitek, tiétek a Balaton!

 

 

Foglaljatok szállást kedvezőbb árakon az előszezonban!

Pünkösd 2024-ben is egy szuper hosszú hétvégével kecsegtet bennünket, használjátok ki ezt a remek lehetőséget egy kis kikapcsolódásra. A Mirabella Campingben kedvezőbb előszezoni árakon, online, egyszerűen foglalhatjátok le az általatok preferált szállástípust, legyen szó kényelmes mobilházról, lakókocsi parcellákról, vagy akár sátorhelyekről.

A foglalást az előleg befizetésével véglegesíthetitek és máris kezdődhet a készülődés. Szállásotokat SZÉP kártyával, vagy bankkártyával is fizethetitek. A kempingben szeretettel várjuk a négy lábú házi kedvenceket is. A foglalás során  jelezhetitek, ha kutyust is magatokkal szeretnétek hozni.

Találkozzunk Zamárdiban, ahol pünkösd 2024-ben is fantasztikus élményeket kínál minden idelátogatónak!