Legkésőbb 24 órán belül elküldjük személyre szabott árajánlatunkat!

MOBILHÁZAK

AJÁNLATKÉRÉS »

Lakókocsi parcellák

AJÁNLATKÉRÉS »

Sátorhely

AJÁNLATKÉRÉS »

Osztálykirándulás 2021-ben is!

Osztálykirándulás – mindent segítünk megszervezni Nektek!

Tudjuk, hogy nem könnyű megszervezni egy osztálykirándulást: fontos, hogy kényelmes és biztonságos legyen a szállás, legyen lehetőség játékokra, sportprogramokra, és az étkezési lehetőség se legyen túl messze…

Kempingünk közvetlenül a Balaton partján található, így saját stranddal rendelkezik. Zamárdi vasútállomástól mindösszesen 800 méterre található. A terület kerítéssel körbevett, így biztonságos kikapcsolódásra van lehetőség. Nálunk mindent egy helyen megtaláltok, lehet bográcsozni, grillezni, tábortüzet rakni.

De a Waterside Restaurant-ban akár csak reggeli ellátást, félpanziót vagy teljes ellátást is tudtok kérni. Ha mégis úgy döntötök, hogy saját magatokra szeretnétek főzni, akkor a kemping területén található ABC-ben mindent meg tudtok vásárolni, ami egy közös főzéshez szükséges lehet!

Sportolásra és kikapcsolódásra is van lehetőség, hiszen kerékpárokat, elektromos rollereket is tudtok bérelni nálunk. Valamint focipályával és röplabda pályával is rendelkezünk.

Fűtött medencénket már április 23-án megnyitjuk, így ha még nem elég meleg a Balaton, akkor sem kell lemondanotok a strandolásról.

Csomagajánlatunkért írj a reservation@mirabellacamping.hu email címre és máris küldjük Neked az ajánlatot!

X