Lakóautóval közvetlenül a Balaton parton

Nyaralás, vagy életed legnagyobb kalandja?

A lakóautós, illetve a lakókocsis kiruccanás kaland és vakáció egyszerre, sőt, messze felülmúlja a hagyományos nyaralásról alkotott elképzeléseinket. A valódi kikapcsolódáshoz elengedhetetlen, hogy kilépjünk a megszokott rutinokból, elhagyjuk azt a bizonyos komfort zónát. Sokak számára ez némi bizonytalanságra adhat okot, hiszen egy nyaralás alatt a legtöbben joggal szeretnék kényelemben érezni magukat, hogy ezek az értékes napok tényleg pihentetőek legyenek.

A lakóautós, vagy lakókocsis nyaralás attól olyan csodálatos, hogy egyszerre ajándékoz meg egy különleges kaland élményével miközben az otthoni kényelem legfontosabb elemeit magunk körül tudhatjuk. Ha szeretnétek kiszabadulni a megszokott keretek közül, ha ráuntatok a drága és személytelen szállodák hangulatára, akkor a lakóautós nyaralás éppen nektek való. A Mirabella Campingben lehetőségetek van, akár közvetlenül a parton letáborozni, hiszen választhattok strand parcellát is, kilátással a Balatonra és a szépséges Tihanyi-félszigetre.

A Mirabella Camping nem csak a hely szépsége miatt kitűnő úticél, de a kalandok kedvelőinek sem okoz majd csalódást, hiszen Zamárdi bővelkedik a különleges kirándulóhelyekben és érdekes látnivalókban.

 

Bérelt vagy saját lakóautó, netán lakókocsi

A rutinos kempingezők bizonyára tudják, hogy ez a szuper lehetőség bárki számára könnyen elérhető, hiszen nem szükséges saját járművet fenntartani a lakóautós, illetve lakókocsis nyaraláshoz. Egyszerűen kölcsönözhetünk egy nekünk tetsző, az igényeinkhez passzoló példányt és máris indulhat a kaland. Már a készülődésnek is más hangulata lesz, mint egy más típusú utazás esetében, hiszen egy igazi alkalmi otthont varázsolhatunk magunk köré a kempingben.

 

lakóautó komfort parcella Mirabella Camping Zamárdi

Komfort parcellák a Mirabella Campingben

 

Milyen járművet válasszunk?

A lakókocsi olyan jármű, amelynek nincs motorja, és húzó járművel, például személyautóval vontatják. A lakókocsi méretét tekintve legtöbbször nagyobb, mint a lakóautó. Sokféle típus létezik, de az utánfutó részbe általában egy hálószoba, egy fürdőszoba és egy konyha-étkező kicsinyített mását is beépítik. Vannak olyan típusok is, amelyek saját fürdő résszel nem rendelkeznek, de ez nem von le a lakókocsis nyaralás élvezeti értékéből, hiszen a kempingben tiszta rendezett mosdók és zuhanyzók is találhatóak. Ha pedig a főzéshez nagyobb térre van szükségetek, a Mirabella Camping jól felszerelt konyháját, vagy a hangulatos tűzrakóhelyeit is igénybe vehetitek.

A lakóautó abban más, mint a lakókocsi, hogy ennek az alkalmatosságnak van saját motorja, így nem kell hozzá olyan jármű, amivel vontathatjuk, mint a lakókocsit. A lakóautóban szintén megtalálható hálószoba, fürdőszoba, konyha, étkező és sokszor a nappali kicsinyített megfelelője is. A lakóautók a legtöbb esetben kisebbek, mint a lakókocsik, ami sok szempontból praktikus lehet.

Válasszatok akár lakókocsit, vagy lakóautót, az Mirabella Camping csodálatos környezetben tágas parcellákat kínál számotokra.

 

Lakókocsi parcellák a Mirabella Campingben

A Mirabella Camping lakókocsi parcella választéka különböző alapterületű helyeket tartalmaz. Kiválaszthatjátok az igényeiteknek leginkább megfelelő méretet és típust. Két extra parcellatípust is találtok nálunk a komfort és strand parcellákat.

 

Szállás a vízparton – strand parcella

A strand parcella a legnagyobbak között van a maga 100 és 130 négyzetméteres alapterületével. Ez az egyik legkülönlegesebb parcella típus, ugyanis ezek mindegyike háborítatlan kilátással rendelkezik a Balatonra.

 

lakóautó strand parcella Mirabella Camping Zamárdi

Strand parcellák a Mirabella Campingben

 

Komfort parcella

Ezt a típust azoknak ajánljuk, akik tovább szeretnék fokozni a lakókocsis nyaralás kényelmét. Ezek a helyek ugyanis víz és szennyvíz kapcsolattal is rendelkeznek. A komfort parcellán a saját lakókocsitokban tudjátok ezeket használni.

 

Mit tartalmaz az alapár?

Ha lakókocsi parcellát foglaltok, nem csak a terület lesz a tiétek, de az alapár számos egyéb dolgot tartalmaz:

 • 1 lakóautó + 2 fő
  vagy,
 • 1 lakókocsi és
  az azt húzó személygépkocsi + 2 fő vagy
 • 1 sátor és
  egy személygépkocsi + 2 fő
 • 10 A áramcsatlakozási lehetőség
 • ingyenes WIFI a recepció kijelölt
  területén

Mindezeket további extrákkal is bővíthetitek, ha például házi kedvenceket hoznátok magatokkal, vagy pavilont szeretnétek felállítani, felár ellenében ezt is megtehetitek. Ezeket az opciókat a foglalás során kiválaszthatjátok, de lehetőségetek van online ajánlat kérésre is.

 

Kérhetem a kedvenc helyemet?

Igen! Ha már megvan a tuti helyetek és idén is ott szeretnétek táborozni, külön fix foglalási díj ellenében lehetőségetek van favorizált parcellát igényelni. Ha élnétek ezzel a lehetőséggel, ne késlekedjetek, nehogy valaki más lecsapjon a kedvenc helyetekre.

A lakókocsi parcellákról bővebben ITT olvashattok.

 

Lakóautóval a naplementében – közvetlenül a parton

Nincs is annál hangulatosabb, mint a nyár esték a Balaton parton. A kempingben ilyenkor tapasztalhatjuk meg leginkább a nyár valódi eszenciáját. A nyugalom, a felhőtlen hangulat a jó idő, a vacsorához való készülődés, a part mentén pihenő lakókocsik látványa és az alkonyi fények olyan atmoszférát teremtenek, ami garantáltan felejthetetlenné teszi majd a nyaralást.

 

Szállásfoglalás

Ha kedvet éreztek ahhoz, hogy belekóstoljatok ebbe a szabadságba, nincs más dolgotok, mint lakókocsi parcellát foglalni a Mirabella Campingben. Válasszátok ki a hozzátok leginkább illő parcella típust és foglaljátok le mielőbb a vakációt. A szállásfoglalás online egyszerűen elvégezhető, fizetni pedig bankkártyával, vagy SZÉP kártyával is van lehetőségetek. Érkezzetek bérelt vagy saját járművel és máris kezdetét veheti a valaha volt legjobb nyaralásotok.