A kemping Balaton-parti élményekkel vár Zamárdiban

Készen állunk a nagy napra! Nyitás 2024. április 19-én!

2024.04.09.

A kemping Balaton-parti élményekkel vár Zamárdiban

Készen állunk a nagy napra! Nyitás 2024. április 19-én!

2024.04.09.

kemping Balaton Mirabella Camping Zamárdi

Jöhet egy ízelítő a Mirabellás szabadságból?
Foglaljatok szállást az előszezonban!

A kemping balatoni életérzéssel, hamisítatlan nyaralós hangulattal vár 2024. április 19-től, már a nyitás napjától. Szolgáltatásaink teljes gőzzel üzemelnek, minden készen áll a fogadásotokra, már csak ti hiányoztok, hogy élettel töltsétek meg ezt a csoda helyet.

Foglaljatok szállást online egyszerűen, mindössze pár kattintással és indítsátok velünk az előszezont! Csapjatok le a kiszemelt helyekre, mielőtt elfogynak. Az előleg befizetésével véglegesíthetitek a foglalásotokat, bebiztosítva egy szuper tavaszi vakációt. Szállásotokat fizethetitek bankkártyával, vagy akár SZÉP kártyátok segítségével is. Ráadásul az előszezonban kedvezőbb áron nyaralhattok nálunk, ne hagyjátok ki!

Az időjárás fantasztikus, a természet csalogató, a kemping Balaton-parti panorámája pedig csodaszép, mint mindig! Gyertek, már nagyon várunk Zamárdiban!

 

A Mirabellában ilyen az áprilisi nyár

 

kemping Balaton Mirabella Camping Zamárdi mobilház

Mobilház a parton – Mirabella Camping Zamárdi

 

Kényelmes szállások

A kempinges életérzéshez szorosan kapcsolódik a sátras és lakókocsis nyaralás, amelyek hangulatukban felülmúlhatatlan élménnyel ajándékoznak meg. Mindemellett a Mirabella Campigben foglalhattok kényelmes mobilházat is, ha az otthoni komfort és a természetközeli élmények kombinációjára vágytok! Tavasszal a lakókocsis kiruccanások és a mobilházas üdülés a két legnépszerűbb forma, hiszen a hűvösebb éjszakáktól sem kell tartanotok, ha ezeket választjátok.

A skandináv stílusú, hangulatos mobilházaink teljes körű felszereltséggel, kényelmes bútorokkal és makulátlan tisztasággal várnak benneteket. A 2024-es szezonban néhány újdonsággal is találkozhattok, mind a házakban, mind a kemping területén történtek fejlesztések.

 

kemping Balaton Mirabella Camping Zamárdi kutybarát strand

Kutyás strand a Mirabella Campingben

 

A kutyusok se maradjanak otthon!

Talán a négylábú kedvenceitek még nálatok is jobban várták a jó időt, hogy végre több időt tölthessenek a szabdban veletek. A Mirabella Camping kutyabarát szálláshely, nálunk a mobilházakban is szívesen látott vendégek a szőrös családtagok. A kempingben elkerített kutyás strand is üzemel, ha egy-egy melegebb napon a kutyusok is csobbannának, nálunk, Zamárdiban egyedülálló módon erre is van lehetőség!

 

Gyönyörű kemping Balaton-parti panorámával

Önfeledt szabadidő

A Mirabella egy gyönyörű kemping Balaton-parti panorámával, ahol közvetlenül a vízparton töltheted az önfeledt szabadnapokat. A tavaszi időszak néha igen nyárias időjárással lep meg minket, de mégis talán ilyenkor esik a legjobban az aktív szabadidőeltöltés. A szállásotokon sokféle lehetőséget vehettek igénybe, ha egy kicsit lazítanátok, vagy játszanátok a parton. Van röplabda- és focipályánk, vagy pingpongozhattok, piknikezhettek a parton, főzhettek a hangulatos tűzrakóhelyeink valamelyikén, a legkisebbek pedig egy szuper játszótéren vezethetik le az energiáikat.

 

Fűtött élménymedence

A kemping balatoni hangulata tavasszal sem lenne teljes igazi strand élmények nélkül. A szálláshelyen egy fűtött élménymedence is található, ami igazi nyári életérzést csempész az előszezoni vakációba. Legyen akár április, a kellemes meleg vizű medencében üldögélve édes a pihenés.

 

Gasztro-kalandok

A Mirabella Campingben tényleg mindent megtaláltok, ami egy igazán kényelmes időtöltéshez szükséges. A valódi kényeztetéshez pedig a gasztronómiai élmények is hozzá tartoznak. A Spájz Bisztro nap mint nap íncsiklandó fogásokkal gondoskodik róla, hogy ne maradjatok éhesek, de a kempingben szuper strandbüfét, lángosozót és egy ABC-t is találtok.

Az itt töltött idő alatt érdemes a kínálatot végigkóstolni, hiszen annyi finomság vár rátok, ami önmagában felér egy kulináris utazással. Helyi borok, kézműves hamburgerek, saláták, klasszikus fogások és sok minden más, amivel a kemping balatoni hangulatú gasztronómiai szolgáltatói várnak.

 

Zamárdi kalandok és nagy kirándulások

A kemping Balaton-parti elhelyezkedése nemcsak az itt töltött időt teszi felejthetetlenné, de a szállásotokról könnyedén elérhetitek a legszebb kirándulóhelyeket és zamárdi látványosságait is.

A kempingben akár kerékpárt is bérelhettek a környék felfedezéséhez, hiszen a tavasz a legideálisabb időszak a bicikli túrákra is. Ilyenkor nincs nagy forgalom, a Balaton körül pedig szuper kerékpárutak várnak, amelyek mentén ezernyi látnivaló kínálkozik.

Ha pedig szeretitek a kalandokat és nem tudtok ellenállni a kempingből nyíló páratlan panoráma vonzerejének, akkor a szomszédos Szántódon akár kompra is szállhattok, a Tihanyi-félsziget meglátogatásához. A komp elviszi a bringákat és akár az autótokat is, így a kirándulást teljes mértékben a saját igényeitekre szabhatjátok.

A környék nagyszerű kalandokkal, a kemping Balaton-parti kilátással, szuper élményekkel és teljes körű kényelmi szolgáltatásokkal vár, ahogy ezt ti Mirabellások már bizonyára jól tudjátok! Várunk benneteket a nyitónaptól kezdődően, gyertek és robbantsuk be együtt a nyarat Zamárdiban!