Családi kiruccanás: Mirabella Camping Balaton

Nyaraljatok együtt, mégis szabadon!

2024.05.28.

Családi kiruccanás: Mirabella Camping Balaton

Nyaraljatok együtt, mégis szabadon!

2024.05.28.

camping Balaton Mirabella Zamárdi

Egy nyaralás legyen pihentető!

A Mirabella Camping Balaton-parti élmények gazdag tárházát kínálja az egész család számára. Legyen szó aktív kikapcsolódásról vagy egy kis lazításról, ezen a remek nyaralóhelyen minden a rendelkezésetekre áll ahhoz, hogy feltöltődve, felejthetetlen élményekkel térjetek haza.

Egy családi nyaralás azonban különböző kihívásokat tartogat, attól függően, hogy milyen életkorú gyerkőcökkel vágunk neki a kalandoknak. Az alábbiakban összegyűjtöttünk nektek néhány hasznos tudnivalót és tippet, hogy a családi nyaralás valóban pihentető legyen és a szabadnapok során mindenki megtalálja a saját ritmusát és a hozzá leginkább passzoló pihenési formát.

 

Ne rezeljetek be egy családi kiruccanás hallatán!

A Mirabella Camping Balaton-parti élményekkel kényeztet titeket

Rohamléptekkel közelít a nyár, süt a nap, kellemes meleg van, így nem meglepő, ha bennetek is felébred a vízpart utáni vágy. Itt az ideje a megszervezni a családi vakációt. A Mirabella Camping Balaton-parti élményeket ajánl a napfény és a nyár fővárosában, Zamárdiban!

Természetesen azzal is tisztában vagyunk, hogy a családi nyaralással kapcsolatban sok bizonytalanság és kétely merülhet fel.

Megéri kimozdulni, ha kisgyerekekkel utazunk, vagy csak jobban elfáradunk az áhított pihenőnapok során? Érdemes elvinni egy kamasz gyereket családi vakációra, vagy inkább mondjunk le róla, hiszen a sok grimasz és unott arckifejezés a szülők kikapcsolódását is szabotálja? Hova utazzunk egy kisiskolással, hogy a szülőként is szusszanhassunk egy kicsit a folyamatos programoztatás mellett?

Ha szülő vagy és ilyen, vagy ehhez hasonló gyötrelmek jutnak eszedbe a családi vakáció szervezése kapcsán, akkor mindenképpen olvass tovább!

A Mirabella Camping Balaton-parti élményekkel kényeztet benneteket, így a nyaralás bármilyen korosztályú gyerekkel lehet pihentető és nagyszerű kaland egyaránt!

 

camping Balaton Mirabella Zamárdi ingyenes babacsomag

A Mirabella Campingben ingyenes babacsomag vár

 

Nyaralás babákkal

Ha kisbabátok van bizonyára az otthoni körülmények jelentik a komfortot és a biztonságot számotokra. Ennek ellenére fontos hogy időnként kimozduljatok, hiszen minden új tapasztalat és a környezetváltozás is hozzájárul a kicsik fejlődéséhez. Ami pedig szintén nagyon fontos, hogy egy utazás révén kicsit ti is kiszabadulhattok az oly könnyen monotonná váló hétköznapokból.

Kényelmes mobilházak

Ha a kisbabás léthez fontos számotokra az otthoni kényelem, akkor a teljes körűen felszerelt mobilházaink ideális választást jelenthetnek számotokra. Kifogástalan tisztaság, modern berendezés és egy kellemes terasz is található ezekben. Miután a pici elaludt beszélgethettek, pihenhettek a saját teraszotokon, vagy amíg valamelyikőtök pihen a babával a másik szülő úszhat egyet, csobbanhat a medencében, vagy hozhat valami harapnivalót a helyben található büféből.

Ingyenes babacsomag

Egy pici gyereknek rengeteg holmira van szüksége. Ha nyaralni indultok, a csomagolás nagyon fárasztó lehet, hiszen majdhogynem a fél házat magatokkal kell cipelnetek. A Mirabellában ezen szeretnénk enyhíteni az ingyenes babacsomagunkkal. A recepción igényelhettek etetőszéket, fürdetőkádat és kiságyat is, így a nagyobb dolgokat nem kell beszuszakolnotok az autóba.

Ha babával nyaraltok jó ha tudjátok azt is, hogy nálunk a 2. életévet még be nem töltött apróságok után nem kell személyi díjat sem fizetni.

 

Tipp: Hozzátok el a nagyszülőket is!

A kisgyerekes nyaralás egyik legjobb formája, amikor a többgenerációs vakációt választjátok. Ilyenkor a nagyszülők, szülők és gyerekek együtt, egy helyen tartózkodnak, így a felnőttek osztozhatnak a gyerekek körüli tennivalókban.

A Mirabella Camping balatoni hangulatában minden korosztály jól érzi magát. Mindenkinek lehet saját mobilháza, de akár az egyéni igényeiteknek megfelelően különböző szállástípusokat is választhattok.

Egy Mirabellás többgenerációs vakáció során úgy lehettek együtt, hogy közben mindenkinek jut privát tér. Szervezhettek közös programokat, kirándulásokat és még a szülők is megszökhetnek egy kicsit kettesben, amíg a nagyiék boldogan unokáznak.

 

camping Balaton Mirabella Zamárdi

 

A kutya se maradjon otthon!

A Mirabella Camping nemcsak családbarát, hanem kisállatbarát kemping is. Négylábú kedvenceitek nálunk a mobilházakban is nyaralhatnak.Kempingünk kutyás stranddal is rendelkezik, ahol a nyári melegben a kutyusok is hűsölhetnek. Itt bővebben olvashattok arról, hogy a házi kedvencek hogyan tudnak veletek nyaralni.

 

camping Balaton Mirabella Zamárdi ingyenes babacsomag

Családi nyaralás a Mirabella Campingben

 

Kalandok kisiskolásokkal

Ha óvodás korú gyerekekkel vagy kisiskolásokkal jöttök a Mirabella Campingbe balatoni élményekért, akkor egy valóságos édenkertben érezhetitek magatokat, miközben a gyerkőcök rengeteg élményhez juthatnak közvetlenül a kempingben.

A kisiskolás korú  gyerekekkel történő nyaralás legnagyobb kihívása, hogy úgy tudjátok a gyerkőcök kiapadhatatlan energiáit levezetni, hogy közben ti is pihentek. A Mirabella Camping Balaton-parti elhelyezkedése miatt abszolút nyerő választás számotokra, hiszen ki sem kell mozdulnotok a szállásotokról és máris a strandon találjátok magatokat. A víz és az egész napos pancsolás pedig a legelevenebb apróságok számára is jó alvást garantál.

A kemping saját fűtött élménymedencével is rendelkezik, így a vizes kalandok akkor is garantáltak, ha a Balaton egy kicsit még hűvösebb annál, mint amit szerettek.

 

Animáció és programok a kempingben

A Mirabella Camping balatoni hangulata a nyár derekától fantasztikus állandó gyerekprogramjaival válik még tökéletesebbé a családok számára. Júliustól nap, mint nap találkozhattok az imádott Animacikkal. A Balaton lelkes és fáradhatatlan animátor csapata izgalmas programokkal várja az apróságokat, közvetlenül a kempingben.

Mindemellett van egy remek játszóterünk is, ahol lehet mászni, csúszni, hintázni és élvezni a gyerekkor legszebb pillanatait.

A Mirabella Camping balatoni élményekkel és számtalan programlehetőséggel vár benneteket. Választhattok kényelmes mobilházakat, de akár egy sátras, vagy lakókocsis kalandot is bevállalhattok a gyerekekkel. Egy kempinges nyaralás során életre szóló emlékekkel gazdagodhat a gyorsan elillanó gyerekkor.

 

Tipp: Használjátok ki a gyermeki kíváncsiságot!

A kisiskolás kor egy rendkívül nyitott, érdeklődő időszak. Ilyenkor a csemeték még szívesen vesznek részt veletek közös programokon, így érdemes élnetek ezzel a lehetőséggel. A Mirabella Camping Balaton-parti kalandokban gazdag nyaralást kínál számotokra, de a környék is tele van szuper lehetőségekkel.

Zamárdi remek elhelyezkedése ideális a kisebb-nagyobb kirándulások szempontjából is. Szálljatok kompra a szomszédos Szántódon és fedezzétek fel a Tihanyi-félszigetet, vagy másszatok fel a közeli zamárdi Kőhegyi Kilátóhoz, ahonnan elképesztő kilátás nyílik a Balatonra. Igazi anya-lánya program lehet egy hangulatos levendulaszüret a Kőröshegyen, a belevaló gyerkőcökkel pedig irány a Zamárdi kalandpark!

 

Egymásra hangolódni a kamaszokkal

A kamasz gyerekkel nyaralni és úgy általában egy ilyen korú emberpalántával együtt élni, az egyik legnagyobb fejtörést okozó helyzet egy szülő számára. Kétségtelen, hogy a tinédzsereddel más hozzáállást kíván egy családi vakáció, hiszen az évek óta jól bevált programok nem biztos, hogy még mindig működni fognak.

A Mirabella Camping balatoni hangulatában viszont minden adott, hogy összehozzatok egy olyan nyaralást, amelyben szülő és gyerek egymásra találhat.

 

Önállóság és privát tér

A kamasz gyerek a nyaralás során is szabadságra és önállóságra vágyik. Ezt a kempinges nyaralás során könnyű szerrel biztosíthatjátok, sok felesleges konfliktusforrástól kímélve meg magatokat. Ha például sátraztok, a kamasznak mindenképpen legyen külön sátra!

Ha pedig mobilházban nyaralnátok, két-, három nagyobbacska gyermek esetében már elgondolkodhattok azon is, hogy külön házat foglaljatok nekik. Ez nagy élmény és igazi motiváció lehet a családi nyaralást illetően, hiszen az önállóságot is kipróbálhatják biztonságos körülmények között, mégis együtt lehettek, egy helyen.

Sajnos be kell látnunk, hogy a tizenéves kor végén csemetétek már szívesebben tölti a barátokkal az idejét. Annak érdekében, hogy a nyaralást ne a folyamatos elvágyódás jellemezze, magatokkal hozhatjátok a legjobb barátnőt, vagy összebeszélhettek a barátok szüleivel, hogy párhuzamosan nyaraljon a két család. A szülőkkel nem kell feltétlenül közösen töltenetek az időt, teljesen függetlenek is lehettek, de a gyerekek együtt tudnak lenni és emiatt sokkal felszabadultabb lesz majd a hangulat.

 

Tipp: Lépjetek ki közösen a komfort zónából

A szülő is lehet menő a Balaton parton

A kamasz gyerekekkel nehéz közös programot találni, amit mindenki élvez. A Mirabella Camping Balaton-parti környezetében azonban szülőként is bátran kiléphetsz a megszokásból. A Windsurfcenter jóvoltából június végétől közvetlenül a kempingben bérelhettek, szörf- és SUP deszkát és akár közös szörfoktatásra is beiratkozhattok. Egy ilyen menő szülő-gyerek élmény még a legmegátalkodottabb tinédzser ellenállását is megtöri.

A nagyobb gyerekekkel a kemping sportpályái is remek időtöltést jelenthetnek. Egy vérre menő „szülők a gyerekek ellen” pingpong meccs, vagy közös röplabdázás, esetleg egy alkalmi csocsó bajnokság közvetlenül a szállásotokon elérhető program.

Ha pedig a gyerkőccel nagyobb kihívások is megvalósíthatóak, a Mirabellánál bérelhettek golfautót, kerékpárokat és nekivághattok a balatoni bringaútvonalak felfedezésének is.

 

Felhőtlen vakáció kulcsa – senki se legyen éhes!

Mindemellett még egy fontos tanácsot szeretnénk veletek megosztani, ami bizonyára nem lesz újdonság a gyermekkel utazók számára. A közös élmények és a jó hangulat akkor tud igazán kibontakozni, ha az étkezések finomak és bőségesek. A családi nyaralás során nincs is annál kezelhetetlenebb helyzet, mint egy éhes gyerekkel, vagy felnőttel megbirkózni.

A Mirabella Camping balatoni gasztronómiai kínálata révén még csak gondolnotok sem kell a korgó gyomorra, hiszen számos színvonalas vendéglátóhelyet találtok közvetlenül a szállásotokon. Van egy remek étterem, büfé, bár és egy ABC is a kempingben.

Nálunk mindig, pillanatok alatt találtok valami ízletes harapnivalót a klasszikus balatoni fogásoktól a hamisítatlan strandbüfé repertoárján keresztül a friss csapolt sörökön át a hűsítő koktélokig és fagylaltokig.

 

A közös étkezés megkoronázza a nyaralást

Minden olyan alkalom, amikor együtt eszik a család, egy kicsit közelebb hoz benneteket egymáshoz. A Mirabella Camping balatoni hangulatához nemcsak a gyors harapnivalókhoz valókönnyű hozzájutás, hanem a közös főzőcskézés is hozzá tartozik.

A családi nyaralás során pedig ne hagyjátok ki a Mirabella Camping balatoni élményeinek egyik csúcspontját, a tűzrakást, a szabadtéri sütögetést és a bográcsozást! Ha kedvetek támad letelepedni a hangulatos tűzrakóhelyeink valamelyikén, egyszerűen keressétek a recepciót, ahol tűzifát is vásárolhattok és bogrács kölcsönzésére is van lehetőségetek.

 

camping Balaton Mirabella Zamárdi

Mirabella Camping Zamárdi közvetlenül a Balaton parton

 

Elaludtak a gyerekek?

A nap végén, amikor a gyerekek már álomba merültek, a szülők is megérdemelnek egy kis pihenést és kikapcsolódást. A csillagfényes égbolt alatt töltött esték, a teraszon borozva és beszélgetve, igazán különleges pillanatokat teremtenek. A Mirabella Camping balatoni hangulata, a tó lágyan fodrozódó hullámai és egy csendes Mirabellás éjszaka varázsa felejthetetlen élményekkel gazdagítják a nyaralást.

 

Szállásfoglalás a családi nyaraláshoz

A Mirabella Camping balatoni élményeihez mindössze pár kattintással hozzájuthattok. Szülőként bizonyára ti is szeretitek a gyors és egyszerű megoldásokat. A családi nyaralás megszervezéséhez nem kell mást tennetek, mint online, pár perc alatt lefoglalni az általatok preferált szállástípust, a nektek megfelelő dátumon. A helyeteket az előleg befizetésével biztosíthatjátok, amelyet bankkártyával és SZÉP kártyátok segítségével is rendezhettek.

Foglaljatok időben, hogy ne maradjatok le a szabad helyekről! Egy szuper családi nyaraláshoz nem kell mást tennetek, hiszen az étkezési-, bevásárlási- és szabadidős lehetőségeket, a júliusi-augusztusi animációs programokat, nem kell külön keresgélnetek mert a Mirabellában mindezt helyben megtaláljátok!