Balaton part, camping vibes!

Zamárdiban kibontakozik az élet legjava!

2024.04.29.

Balaton part, camping vibes!

Zamárdiban kibontakozik az élet legjava!

2024.04.29.

balaton part strand parcella Mirabella Camping Zamárdi

A Mirabella Camping Zamárdiban, közvetlenül a Balaton parton helyezkedik el. Szemközt a Tihanyi-félszigetre nyíló csodás panoráma, a kempingben pedig számos kényelmi-, szabadidős-, és gasztronómiai szolgáltatás fogad benneteket. A vízparton a természet és a Mirabellás közösség révén kibontakozik a kempinges életérzés egyedi atmoszférája, hogy életre szóló élményekkel és a mindennapokhoz szükséges hajtóerővel töltsön fel benneteket!

Mindezt megtapasztalhatjátok egy kényelmes mobilházban egy kalandos utazást ígérő lakókocsiban, vagy a klasszikus sátras nyaralás során egyaránt. Olvassatok tovább, mert az alábbiakban bepillantást nyerhettek a kempinges életérzés titkos összetevőibe is!

 

Töltődj fel az élet ősi alkotóelemei által!

Tűz, víz, föld, levegő, a Balaton parton

Az ősi filozófiában a négy alapelem a tűz, víz, föld és a levegő. Természetesen az elmélet a modern tudomány révén ma már túlhaladott, azonban szimbolikusan még mindig fontos szerepe van.  Ezek az elemek a természet alkotórészei és talán nem véletlen, hogy a kikapcsolódás terén is jelentőséggel bírnak.

A Mirabella Campingben évről-évre tapasztaljuk, hogy a szezon kezdetével lassanként kibontakozik az élet a Balaton parton, ami minden érzékünket elvarázsolja. Az természet és annak alapelemei pedig különféle módon járulnak hozzá az önfeledt Mirabellás hangulathoz.

 

Tűz – napfény, panoráma, lobogó tábortűz

Ha kemping, akkor tábortűz! Nem is lenne teljes az itt töltött idő, ha nem gyújtanátok tüzet! A szépen kialakított tűzrakóhelyeken lehet grillezni, bográcsozni, beszélgetni. Előkerülhetnek a gitárok, a finom balatoni borok és minden, ami egy igazi nyáresti hangulathoz elmaradhatatlan számotokra!

A kempingben tűzifát is lehet vásárolni és bográcsot is tudtok bérelni egy fantasztikus közösségi élményhez. Érkezzetek családdal, barátokkal, vagy akár csoporttal, a tűz mindig összehozza az együtt utazókat!

Ami pedig garantáltan feltüzeli a hangulatot itt a Balaton parton, az persze nem más, mint a napfény. A kellemes meleg napsugaraknak kétségtelenül fontos szerepük van a igazi nyaralós életérzésben. A kempingezés során használjátok ki a természet legnagyobb energiaforrását, napozáshoz, a kirándulások során való feltöltődéshez, valamint a naplementék és holdfényes égbolt szemléléséhez.

Mindehhez a Mirabella Campingben festői hátteret biztosít a Balaton part és a Tihanyi-félsziget látképe. Telepedjetek le a víz közelében és csak úgy élvezzétek ezt a hangulatos közeget, mert zamárdi panoráma tényleg lenyűgöző.

balaton part Mirabella Camping Zamárdi

Windsurfcenter: SUP és szörf oktatás és bérlés

 

Víz – strand, medence vízi sportok

Mit jelent a vízparti életérzés? Itt a Mirabellában ti is megtapasztalhatjátok! A vízi sportok, a strandolás, a fűtött élménymedence, a Balaton part menti séták, a helyi halas fogások és a környék remek borai, mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy víz közeli élmények kiteljesedjenek.

Strandolás, amelyből a kutyusok sem maradhatnak ki!

A Mirabella Camping saját partszakaszán kellemes a strandolás, de nálunk még a kutyusok is részesülhetnek a vizes kalandokból, hiszen egy biztonságos elkerített kutyás strandot is találtok a szálláshely területén.

Ha kikapcsolódásról van szó, mindenkit vonz a víz és a pancsolás. A Mirabellában már a melegebb előszezoni napokon is használhatjátok a fűtött élménymedencét!

A nyári időszakban pedig szörf- és SUP bérleti lehetőség és oktatás is vár rátok közvetlenül a kempingben. A Windsurfcenter lelkes oktatói mindenben a segítségetekre lesznek, hogy meghódíthassátok a hullámokat.

 

balaton part Mirabella Camping Zamárdi

Lángosellátó – Mirabella Camping Zamárdi

 

Föld – Gasztro kalandok a parton

A föld megadja nekünk mindazt, ami jól esik a testnek és táplál. Egy pihentető nyaralás pedig valóban úgy teljes, ha a kulináris élvezeteknek is hódolunk. A Mirabella Campingben igazi gasztronómiai kaland lehet a vakáció, hiszen közvetlenül a szálláshelyeteken találhatjátok a kiváló bisztró hangulatú éttermünket és a színvonalas part menti büféinket is.

A gasztro kínálatunkban klasszikus és modern fogások, minőségi alapanyagok, zamatos helyi borok, csapolt sörök, koktélkülönlegességek és a hamisítatlan balatoni lángos is szerepel. Ha kiadós étkezésekre, vagy csupán valami könnyű harapnivalóra vágytok, a Mirabellában biztosan megtaláljátok a kedvenceiteket.

 

Levegő – szabad mozgás, sport, játék, kirándulások

A levegő nálunk egyet jelent mindennel, ami mozgásban van. A Mirabellában külön teret biztosítunk a szabad mozgásra és aktív kikapcsolódásra, hiszen a sport- és mozgáslehetőségek egész tárháza áll rendelkezésetekre.

Legyen szó jó hangulatú csapatjátékokról, vagy néhány napindító jógagyakorlatról a Balaton parton, az önfeledt sporttevékenységek közepette nagyokat haraphattok a friss balatoni levegőből. A kempingben röplabdapálya, focipálya, pingpong asztal és egy remek játszótér is található, így minden korosztály bátran mozgásba lendülhet!

A környék felfedezése is rátok vár! Béreljetek biciklit közvetlenül a kempingben és szabaduljatok ki a természetbe. Zamárdiban számtalan nevezetességet és természeti látnivalót is találtok. Menjetek fel a Kőhegyre a kilátóhoz és vegyetek mély levegőt, elengedve a mindennapi feszültségeket, miközben a szemközti hegyek és a Balaton kékje tárul a szemetek elé a magasból.

 

balaton part Mirabella Camping Zamárdi

Camping vibes

 

Camping vibes

A titokzatos Mirabellás ötödik elem

A régi filozófiai tanok szerint a négy alapelem mellett egy ötödiket is szokás emlegetni. Egy kicsit tovább fantáziáltunk az elemek tana kapcsán és arra jutottunk, hogy itt a kempingben is van egy nélkülözhetetlen ötödik elem, ami pedig nem más, mint ti, a Mirabellás közösség.

A Balaton part rengeteg szépséget és szuper élményeket kínál, de mindezt az teszi teljessé, hogy ti is itt vagytok és éltek a lehetőségekkel. A jó hangulat, az önfeled vízparti életérzés ragadós, így a Mirabella Campingben garantáltan egy pillanat alatt nyaralós üzemmódba kapcsolhattok.

 

Gyertek és élvezzétek az életet a Balaton parton!

Szállásfoglalás a kempingben

Szállást foglalni egyszerűen, mindössze pár kattintással tudtok és máris kezdődhet a kaland! Válasszátok a hozzátok leginkább illő szállástípust, tűzzétek ki a tökéletes dátumot és legyen tiétek a kedvenc helyetek a kempingben! A foglalás véglegesítését az előleg befizetésével biztosíthatjátok. Szállásotokat fizethetitek bankkártyával, vagy bármely szolgáltató által kibocsátott SZÉP kártyátok segítségével is.