Adventi időszak és élmény ajándékok Zamárdiban

2023.11.21.

Adventi időszak és élmény ajándékok Zamárdiban

2023.11.21.

advent Mirabella Camping Zamárdi Balaton

Ünnepi hangulat a Balaton parton

Ahogy a kempinges időszak véget ért, a hideg beálltával Zamárdi és a természet is lassan elcsendesedett. A szürkeségbe és a kopaszodó fák közé azonban újra életöröm költözik, hiszen közeleg az advent, az év egyik legszebb időszaka.  Idén december 3-án veszi kezdetét a várakozás és az ünnepi készülődés izgalma, amit itt a Balaton parton is hangulatos események kísérnek majd.

Ha Zamárdiba látogattok a következő hetekben, találkozhattok a Mikulással, részt vehettek az adventi gyertyagyújtáson, de ne hagyjátok ki a kézműves termelői piacot, sem a kellemes sétákat a vízparton, hiszen tiszta időben a Balaton télen is varázslatos. Az időszak egyik vitathatatlanul fontos küldetése azonban az ajándékok beszerzése, amellyel mosolyt csalhatunk szeretteink arcára a fa alatt. Mindehhez adunk néhány remek tippet nektek, hogy az adventi időszak kellemesen és a lehető legnagyobb nyugalomban teljen.

Adventi gyertyagyújtás Zamárdiban

2023. december 3-án, délután 3 órakor a Zamárdi piac téren gyújtják meg az első adventi gyertyát. Ez az esemény nem csupán a gyertyagyújtásról szól, hanem valódi ünnepi hangulatról, amely tele lesz színekkel, illatokkal és különleges finomságokkal is. A szervezők karácsonyi süteményekkel, forralt borral és meleg teával várják a vendégeket.

 

advent Mirabella Camping Zamárdi Balaton

 

Érkezik a Mikulás

A gyermekek 2023. december 5-én pedig Zamárdiban is találkozhatnak a Mikulással. Az eseményre a Szabadság téren délután 5 órakor kerül sor, ahol a gyerekek a hagyományokhoz híven énekszóval köszönthetik a Télapót, aki mindezt biztosan meghálálja majd néhány apró ajándékkal!

 

Adventi termelői kézműves vásár

December 17-én vasárnap 15:00-17:00 óra között a Zamárdi piacon, közvetlenül a vasútállomás mellett adventi termelői piac és kézműves vásár kerül megrendezésre. Az esemény igazi adventi hangulatban telik majd, karácsonyi finomságokkal, díszekkel, kézműves gyerekprogramok kíséretében. A vásár hangulatos élőzene mellett zajlik majd, a téli Balaton pedig garantáltan varázslatos élményekkel ajándékoz meg, mint mindig.

 

A meghitt készülődés időszaka

Lassítsunk a tempón

Az advent valójában a lecsendesedés és meghitt készülődés időszaka. Sajnos azonban sokszor esünk abba a csapdába, hogy nem élvezzük ki igazán ezeket a szép napokat és ahelyett, hogy lazítanánk, feszültséggel telten, nagy rohanásban próbáljuk beszerezni a karácsonyi meglepetéseket. Ennek eredményeként a túlköltekezés, a feleslegesen és tévesen megvásárolt holmik még bűntudatot is okozhatnak. Ahhoz, hogy elkerüljük ezeket a kellemetlen érzéseket érdemes egy kicsit lassítani a tempón és könnyen, gyorsan beszerezni a legjobb ajándékot, ami adható, ez pedig nem más, mint a minőségi kikapcsolódás, pihenés és együttlét öröme.

 

advent Mirabella Camping Zamárdi Balaton

 

Mi kerüljön a fa alá? – Minőségi idő, közös nyaralás, egy felejthetetlen kemping élmény, egyetlen utalványban!

Mit szólnál egy szuper nyaraláshoz Zamárdiban ajándékutalvány formájában? A fa alatt mindenki szeret kézzel fogható kis meglepetést találni, ezért szívesen kedveskedünk szeretteinknek konkrét, személyre szabott ajándékokkal. Ha azonban ezt úgy szeretnéd kivitelezni, hogy közben mentesítenéd magad a felesleges stressztől és nem akarsz haszontalan holmikra költeni, mert fontos számodra és az ajándékozott számára is a minőségi idő, akkor a kempinges ajándékutalvány tökéletes választás!

 

Hogyan szerezheted be a Mirabella Camping az ajándékutalványt?

Pár perc alatt, online egyszerűen elintézheted a Mirabella Campinges ajándékutalványt, amely az e-mail fiókodba azonnal meg is érkezik, így nincs más dolgod, mint kinyomtatni és elrejteni a karácsonyfa alatt. A Mirabella Camping ajándékutalvány vásárlás során nem szükséges azonnal időpontot foglalnod, ezt megtehetitek később is. Miután átadtad az utalványt akár meg is kezdődhet az utazás tervezgetése.

 

Az élmény tökéletes ajándék mindenkinek!

Ahogy Audrey Hepburn mondta: „Paris is always a good idea.” Mi is garantáltan állíthatunk valami hasonlót: „Zamárdi is always a good idea.”

Zamárdi a Balaton part egyik legizgalmasabb települése, ami minden időszakban ezernyi csodával csábít, legyen szó az adventi forgatagról, a színes őszi kirándulásokról, a nyári strandélményekről és fesztiválokról, vagy a tavaszi tulipánszüretről, bringatúrákról és a kemping élménnyel járó határtalan szabadságról! Szerezd meg a Mirabellás ajándékutalványt és várd kényelmesen hátradőlve az ünnepeket. Aki pedig ebben a különleges meglepetésben részesül, az nemcsak egy utazással, de egy valóságos életre szóló élménnyel is gazdagabb lesz.