Felnőtteknek, gyerekeknek kemping programok egész nyáron!

A Balaton part bővelkedik egész nyáron a jobbnál jobb programokban. Hogy csak néhányat említsünk, Zamárdiban rendezik a Balaton Soundot és a Rozé fesztivált, de lehet itt találni programot Pünkösdre is.

A Mirabella Campingben egész nyáron saját kemping programokkal várunk. A családos felnőtteknek kikapcsolódás lehet az is, ha gyermekük a kemping animációs programjaiban vesz részt. A kemping bővelkedik olyan lehetőségekben is, mint a fűthető élménymedence, ami biztonságos pancsolást jelenthet a kicsiknek.

 

Kemping programok nem csak gyerekeknek

A kemping programok nem csak a gyerekeknek szólnak. Minden szezonban készülünk olyan extrákkal is, mint a mobilszauna, ahol szauna szeánszokat tartunk. Kikapcsolódás lehet egy borozás vagy koktélozás is a kemping valamelyik bárjában, miközben megcsodálhatjuk a naplementét. Vegyük sorra, milyen lehetőségeket kínálunk nektek a kikapcsolódásra és akár az aktív pihenésre. Hogy mikor milyen kemping programok várnak, azt itt tudjátok megnézni heti bontásban:

Kemping programok »

Csak kiválasztjátok a nyaralás időpontját és meg tudjátok nézni, hogy azon a héten vagy hetekben mivel várunk Titeket.

 

kemping programok - szauna Mirabella Camping Zamárdi BalatonKemping programok – szauna Mirabella Camping Zamárdi

 

Wellness a kempingben

Mobilszauna és szauna szeánszok

Általában a kempinget nem szokták wellness-szel összekötni, de a kemping programok között kiemelt helyen szerepel nálunk. Már az előszezonban is lesz a kempingben szauna szeánsz, amelyet avatott szaunamesterek vezetnek és a szeánsz végén pedig csobbanhattok egyet a Balatonban.

A programok alkalmával snack asztallal (sós, édes, limonádé variációk, gyümölcsök stb.) is várják a szaunázni vágyókat.

Bejelentkezni ezen a telefonszámon lehet: +36 20 455 85 40

 

Masszázs

Semmi sem lehet pihentetőbb egy kiadós masszázsnál! Profi masszőreink, a 15 éves tapasztalattal rendelkező Niki és Szabolcs komplex kezelést kínálnak prevenciós, rehabilitációs és rekreációs céllal.

Bejelentkezni ezen a telefonszámon lehet: +36 30 691 53 18

 

kemping programok - fűtött medence Mirabella Camping lake Balaton ZamárdiKemping programok – fűtött medence – Mirabella Camping Zamárdi

 

Fűtött kültéri élménymedence

Tavasszal még szeszélyes lehet az időjárás és a Balaton sem feltétlenül meleg, de a fürdőzésről így sem kell lemondanotok. A medence biztonságos fürdőzést tesz lehetővé a gyerekeknek is.

 

Animáció július 02-től augusztus 26-ig minden nap!

Az animáció szót hallva a gyerekek által közkedvelt mini disco ugrik be először, de a Mirabella Campingben messze nem csak erről van szó!

 

Profi animátorok

Animátoraink gyerekszerető, lelkes és kreatív emberek, akik meg tudják alapozni a hangulatot. Mindenkit be tudnak vonni a játékokba legyen az kézműves foglalkozás, vetélkedő vagy sportverseny.

Nézzük, mik ezek a kemping programok:

 

Kézműves programok

Lesz kosár-, fagyi-, ajtódísz-, kép- és ékszerkészítés, kalóz felszerelés készítés, szóval egy sor izgalmas kézműves foglalkozás, ami a leköti a gyerekeket, amíg Ti pihentek.

 

Csoportos kemping programok gyerekeknek

Együtt játszani a legjobb! Minden héten változatos csoportos játékok várják a gyerekeket, mint a zenefelismerő verseny, vetélkedők vagy a különböző kvízjátékok.

A fiúk és a lányok is jól érezhetik magukat, mert mindenkire gondoltunk a programok összeállításánál. A fiúk körében valószínűleg népszerű lesz a kalóz kaland vagy a vízi játékok, a lányok pedig a sellő suliba járnak majd szívesen vagy ékszerkészítéssel töltik majd a nyaralást.

 

Családi programok

Profi animátoraink közreműködésével az egész család jól érezheti magát. Különböző versenyekkel készülünk, hogy a család együtt tudjon szórakozni. Ilyen kemping program a családi bingó, a vízitorna vagy a SUP őrület a Balatonban.

 

Sport programok

A Mirabella Camping rendelkezik sport pályákkal, ping pong asztalokkal, csocsó asztalokkal, foci pályával,  röplabda pályával és SUP és szörf kölcsönzővel is, amelyek lehetőséget kínálnak az egyéni sportolásra.

Sportolni egyénileg is jó, de versenyezni még jobb! A heti programlehetőségek közt találtok röplabda bajnokságot, akadályversenyeket, strandfoci bajnokságot és vízi vetélkedőt, hogy minden korosztály megtalálja magának a megfelelő aktív kikapcsolódást.

 

Minden este zenés-táncos mini disco!

A mini diszkó elmaradhatatlan kelléke gyerekként a nyaralásnak. Este héttől minden nap egy órás program gyerek slágerekkel és profi animátoraink közreműködésével, hogy senki se maradjon ki a táncból. Az eddigi évek tapasztalata azt mutatja, hogy ez a legkedveltebb animációs gyerekprogram. A gyerekek a nap végén kitáncolják magukat, így nem lesz gond az alvással sem.

Programjaink pontos időpontjait itt találod »