Automatikus vázlat

A legjobb ajánlatokat
weboldalunkon találod
foglalj most!

A kemping és üdülőfalu szolgáltatásait úgy alakítottuk ki a számotokra, hogy a kempingezés kényelmét maximálisra növeljük és lehetőséget biztosítsunk arra is, hogy felfedezhessétek a környéket. Igyekszünk évről évre bővíteni a kemping szolgáltatásainak körét, hogy minél kellemesebben nyaralhassatok nálunk.

Apartmanban, mobilházban és
lakókocsi parcellán
nyaralóknak

Fix
foglalási díj

Már nem első alkalommal nyaraltok nálunk? Van egy lakókocsi parcella vagy mobilház, esetleg apartman, ami különösen megtetszett, mert jó adottságai vannak? Lehetőségetek van, az extra kemping szolgáltatások keretében, fix foglalási díj ellenében azt a parcellát vagy mobilházat kérni, amit megkedveltetek és mi biztosítjuk számotokra a foglaltság függvényében.

Amennyiben egymás melletti parcellákat, vagy házakat szeretnétek foglalni, abban az esetben mindegyik szálláshelyre házanként/parcellánként szükséges a fix helyfoglalási díj megfizetése. Ezért foglaljatok szállást időben.

Ha lakókocsi parcellát
foglalsz

Foglaláskor minden esetben ellenőrizzétek a személyek számát. Ugyanis a lakókocsi parcellák alapárában egy lakóautó és 1 fő, vagy egy lakókocsi és az azt húzó személygépjármű és 1 fő, vagy egy sátor és egy személygépjármű plusz 1 fő, valamint minden esetben 10 A áramcsatlakozási lehetőség tartozik.

Háromféle sátorhelyet találsz a kempingben, azonban, ha a személyek száma meghaladja a 6 főt, úgy érdemesebb lakókocsi parcellát foglalni, mivel a lakókocsi parcellákon akár 8, de akár 10 fő is elfér.

Minden
szolgáltatásunk

Elektromos autó töltőállomás

Vendégjegy,
felnőtt és gyerek

Háziállaz napidíj
és takarítás

Takarítás
extra,

törölköző
bérlet

Műanyag szék
bérlet

Hűtő és hűtőrekesz
bérlet

Kerékpár bérlet
felnőtt és gyerek

Mosógép és szárítógép
zseton, mosatás extra,

Bogrács és állvány bérlet, tűzifa (10 kg) vásárlási lehetőség

Szkennelés, másolás, nyomtatás

Kiemelt
szolgáltatásaink

Ingyenes
babacsomag

Babával is lehet komfortos a nyaralás. Amikor babával utaztok rengeteg mindenre van szükség a pici ellátásához. Ahhoz, hogy ne kelljen „teherautóval” érkeznetek, a babákkal érkezőket is igyekszünk ellátni azokkal az alap eszközökkel, amik egyébként sok helyet foglalnának a kocsiban az utazás alatt.

Igényelhetsz babaágyat, fürdető kádat és etetőszéket, hogy komfortosabb legyen a nyaralás a kicsivel is. Mindezt felár nélkül biztosítjuk.

Étel, ital,
főzés

A kempingben és üdülőfaluban étterem és büfék is találhatóak igényes étel- és italválasztékkal. Amennyiben úgy döntötök, hogy mégis inkább magatok főznétek, találtok ABC-t is az Aranypart Camping & Apartmentsben.

A szolgáltatások között megtaláljátok mindazt, ami egy kemping háztartás vezetéséhez elegendő. Van hűtőrekesz bérlet és a lakókocsival érkezőknek lehetőségük van hűtőgépet is bérelni. Találtok konyhát és természetesen mosogatási lehetőséget is.

Mosás
mosatás

Nem csak mosó- és szárítógép használati lehetőség van, hanem létezik mosatás szolgáltatásunk is, ami igazán komfortossá teheti a nyaralást.

Bérelj
biciklit!

Siófok környéke és a Balaton gyönyörű! A tó keleti oldala, ami néhány kilométerre fekszik az Aranypart Camping & Apartments-től, kiváló célpontja lehet egy kirándulásnak. A Balaton keleti partjának kilátói például remek kirándulási célpontok lehetnek. Kerékpárt a recepción tudtok bérelni.

Munka
a nyaralás alatt?

Halaszthatatlan munka vagy egy váratlan esemény? Sajnos előfordul, hogy dolgozni kell még a a nyaralás alatt is. A mobilnet elfogyott, nyomtatót nem hoztatok a magatokkal… Semmi pánik! A kemping egész területén ingyenes wifi vár, másolni és nyomtatni pedig tudtok a recepción.

A recepción
tudjátok igényelni

A kemping szolgáltatásait legegyszerűbben a recepción keresztül tudjátok elérni, ahol természetesen bankkártyával és SZÉP Kártyával is tudtok fizetni.