Zamárdi programok: 2022-ben is izgalmas események várnak!

A zamárdi programok idén is izgalmasnak ígérkeznek, hiszen világhírű előadók látogatnak a városba, és fesztiválokban, valamint gyermekprogramokban is bővelkedik majd a kínálat. Nyáron természetesen a strand vonzza leginkább a nyaralókat, de jó, ha a lubickolást kiegészítjük egyéb szórakoztató programokkal is. Lássuk, mit tartogat számotokra a város tavasztól nyár végéig.

 

Húsvéttal kezdődik a kempingszezon

A Mirabella Camping április 15-én, húsvétkor nyitja kapuit, és ha a család úgy dönt, hogy az ünnepet inkább a szabadban töltené, akkor egy családi kempingezés nagyszerű program lehet. Azért hogy ne maradjatok nyuszik és tojások nélkül, húsvét vasárnap egész napos kézművesprogramokkal, játékokkal, vetélkedőkkel szeretnénk örömtelivé tenni az ünnepet.

 

Zamárdi programok - Mirabella Camping - olcsó szállás BalatonZamárdi programok – Mirabella Camping

 

Zamárdi programok

 

Fuss Zamárdiért, fuss az egészségedért

A május egy sportos eseménnyel kezdődik. Május 1-jén egy kis közös futásra várják a szervezők a mozogni vágyó kicsiket és nagyokat egyaránt. A távok 1,5 km és 500 m, így gyerekekkel vagy házi kedvencekkel is könnyen teljesíthető. Az edzés után mindenkit  szeretettel várnak egy kis bográcsgulyásra vagy zsíros kenyérre, a gyerekeket továbbá kézműves foglalkozások, játékpark és csapatjátékok is várják. A futáshoz lehet rollerrel és kerékpárral is csatlakozni!

 

Közös kerékpártúra

Május 7-én rendezik meg a szokásos Kométa Balatonkör Túrát. Bár tavaly elmaradt a rendezvény, idén újra lehetőség adódik körbebringázni a Balatont. A balatoni kerékpáros rendezvények mindig tökéletesek arra, hogy a gyerekekkel a hétvégét mozgással töltsük, és ha ezt összekötjük egy kis kempingezéssel, akkor a testünkért és a családi idillért is tettünk valamit.

 

Sporthorgászok figyelem!

Zamárdiban rendezik meg a Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder kupát. A versenyre május 6-8. között kerül sor, és több kísérőprogramra is lehet számítani. Akár a gyerekekkel is jó szórakozás lehet, ha lementek a partra kicsit játék pecázni.

 

Pünkösdi szezonnyitó és főzőverseny

Pünkösdkor sem maradnak a Zamárdiba érkezők programok nélkül. Június 8-án főzőversennyel egybekötött mini fesztivállal indítja a város a nyári szezont. A finom ételek mellett a szórakoztató programokra is lehet számítani. Délelőtt a Pom Pom Együttes szórakoztatja a gyerekeket, de lesz légvár, ugrálóvár és játszóház is. A felnőttek Nádas György humorista poénjain nevethetnek, délután pedig Korda György és Balázs Klári ad koncertet, majd fellép a iLLfon gT.

 

Balaton Sound – az év bulija

Június 29. és július 2. között főként a fiatalok lepik el a várost. Mivel a fesztivált már kétszer is el kellett halasztani, ezért most a szervezők még több extrával és programmal szeretnének fergeteges élményt nyújtani az ország legnagyobb elektromos zenei fesztiválján. A rendezvény ideje alatt megtelik a város élettel, ezért a szállást már most érdemes lefoglalni erre az időszakra.

Szállástípusaink »

A fesztiválról itt bővebben olvashattok »

 

Balaton Sound - Zamárdi ProgramokBalaton Sound – zamárdi programok

 

Zamárdi gasztroprogramja – a Rozé fesztivál

Idén újra nagyszerű borok társaságában telik a július 21-24-i hétvége. A balatoni borok mellett Zamárdi testvérvárosának, Villánynak borait is kóstolhatjuk. A rozék kortyolgatása közben pedig nagyszerű zenei produkciókat hallgathatunk és finom falatokból sem lesz hiány. A 4 napos fesztivál teljes időtartama alatt kézműves és termelői vásár is várja az érdeklődőket.

Rozé fesztivál, zamárdi programok »

 

ZamJam – ahol a művészeteké a főszerep

Július utolsó hétvégéjén a kortárs művészetek költöznek be a balatoni városba. Július 28. és 30. között világhírű és hazai zenei előadók lépnek fel a ZamJAm fesztiválon.

Amerikából a Kool and the Gang, valamint Shaggy lépnek színpadra, de koncertezik Geszti Péter, Szikora Róbert és Dés László is. A város több pontján is magunkba szívhatjuk a kultúrát – irodalmi terasz, dizájn vásár is lesz, de jazz koncerteket is élvezhetünk a parton.

A fesztiválról bővebben »

 

Strand Fesztivál

Augusztus sem telhet fesztivál nélkül a Balaton parton. Negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Strand Fesztivál, ahol szintén nagy nevek szórakoztatják a nyaralókat. Parov Stelar, Tom Walker és Sam Feldt lesznek fő fellépői augusztus 18.-20.-i fesztiválon.

A Strand Fesztivál hivatalos programja »

Itt megtalálod a 2022-es zamárdi programokat »

 

Animáció a kempingben

A Mirabella Camping sem marad ki a programokból. Június 18-tól minden nap animációval várjuk a gyerekeket. Napközben kézműves játszóház, ügyességi és asztali játékok, vetélkedők, este pedig mini diszkó várja a gyerekeket. Családi programokat is találhattok nálunk: vetélkedőket, kvízjátékokat és családi vízi tornát. A foglalkozások természetesen ingyenesek.

A kemping programjait itt találjátok »