A Mirabella Camping és a Greenride csapata összefogott, hogy nyaralásod még kellemesebben teljen. Számunkra fontos, hogy jól érezd magad nálunk és minden napra találj egy klassz programot. Célunk, hogy vendégeink számára környezetbarát eszközök használatával egy nagyszerű élményt nyújtsunk, különlegessé téve a nyaralás során itt töltött időt.

Ismerjétek meg a Greenride Csapatát!

Túravezető közreműködésével vitt túráink során megismerhetik a Balaton és a somogyi táj gazdag látnivalóit, nevezetességeit, kulturális és történelmi értékeit, hagyományait.

A segwayezés semmilyen előképzettséget nem igényel, használata egyszerű, könnyen elsajátítható. Túráink különféle időtartamúak, hosszúságúak és nehézségűek, így mindenki ki tudja választani a kedvére valót.  Ha csak egy szabad órája van, akkor is remek kikapcsolódást tudunk nyújtani! Amennyiben egy egész délelőttöt vagy délutánt szeretne tartalmasan eltölteni, arra szolgálnak 3-4 órás túráink!

A Mirabella Camping vendégei számára 10% kedvezményt biztosítunk a Puszta-túra, Vaskereszt-túra, Vaskereszt-Puszta túra és a Kikötő-túra árából. Túráinkról bővebb információt a www.greenride.hu oldalon olvasható, előzetes bejelentkezés szükséges.

Várunk mindenkit szeretettel!

A GreenRide csapata