Legendák Zamárdiban – II. Zamjam Fesztivál

Zamárdi a Balaton fesztivál-fővárosa

Zamárdi a Balaton déli partjának egyik legjobb települése. Nemcsak a számos látnivaló, a rendezett és szép strandok, klassz kirándulóhelyek, hanem a zenei fesztiválok miatt is. 2022-ben indult útjára a Zamjam Fesztivál, ami fantasztikus sikert aratott és méltán pályázik arra, hogy a 2007 óta töretlen népszerűségű Balaton Sound Fesztivál, vagy a 2023-ban már tizedik születésnapját ünneplő Strand Fesztivál nyomdokaiba lépjen.

A különbség csupán annyi ezek között a fesztiválok között, hogy nagyon eltérő zenei repertoárral és közönséggel rendelkeznek. Amíg a Balaton Sound egy európai szinten is igen számottevő elektronikus zenei fesztiválnak mondhatja magát, addig a Strand Fesztivál a nyár egyik legkönnyedebb buliját hozza el a Balaton partra. Az elmúlt években jó néhány világhírű fellépő is megfordult már a STRAND-on is, de elsősorban a hazai könnyűzenei élet kiemelkedő szereplői fordulnak meg itt.

Már ez a két nagyszabású esemény is mozgalmas hellyé tenné Zamárdit, de nagyon úgy tűnik, hogy a nyár legjobb fesztiváljai továbbra is itt összpontosulnak. 2022-ben ugyanis bombaként robbant be a Zamjam Fesztivál, ahol igazi legendákkal és minden idők legjobb dalaival találkozhatunk.

Jön a II. Zamjam Fesztivál

A Zamjam programjára minden korosztálynak érdemes egy pillantást vetnie, mert nemcsak a nosztalgiázni vágyók fogják jól érezni magukat, de a fergeteges buli hangulat is garantált. Ennyi kiváló előadót, sőt, a hazai zenei élet valódi legendáit ritkán láthatjuk egymást követő napokon.

A II. Zamjam Fesztiválra 2023. július 27-29. között kerül sor Zamárdiban. Már az első napon felteszik a lécet, hiszen A Csík Zenekar mellett Presser, Karácsony, Bródi János, A dal a miénk 2.0 produkcióval, a Budapest Bár is megtalálható a fellépők között. A következő napok sem okoznak majd csalódást, hiszen többek között Fenyő Miklós, Szikora Róbert, R-GO, Demjén Ferenc is helyet kap a kiemelt előadók között.

 

ZAMJAM Zamárdi - Mirabella Camping ZAMJAM Zamárdi

 

A fesztiválozás egyben nyaralás is

A fesztivál látogatás teljesen más, mintha csak meghallgatnánk egy koncertet. Talán Zamárdi varázsa, vagy a balatoni nyár teszi ezeket a rendezvényeket különlegessé, de annyi biztos, hogy nem nevezhetjük egyszerű szórakozásnak. A fesztiválozás egy életérzés, a nyaralás egy aktív formája, ahol kiadhatunk magunkból minden feszültséget és egy könnyű buli után a strandon pihenhetjük ki az fáradalmakat.

Érdemes úgy tekinteni a fesztiválozásra, mint egy nyaralásra. A felkészülés, a tervezgetés épp olyan örömet okozhat, mint amikor üdülést szervezünk. Sőt, mivel a Balatonról van szó, a Zamjam Fesztivál tényleg egy valódi nyaralás része lehet, már csak egy jó szállásra van szükségünk. A Mirabella Camping tökéletes választás a zenei fesztiválok idejére is. Nem vitás, a kempingezés éppen olyan, mint ezek a felejthetetlen bulik, hiszen a természet és a víz közelsége, a szabadság, a kötetlen időtöltés, mind-mind közös jellemzők.

Tervezd meg a nyarat idejében

A rendezvényre háromnapos bérletet, VIP bérletet és napijegyet is lehet váltani. Érdemes több napra jönni és maximálisan kiélvezni a fesztivál életérzést, amiben Zamárdiban nincs hiány. Akár a bérletet, akár a napijegyet célozzuk meg a Zamjam Fesztivál idejére érdemes idejében gondoskodnunk a szállásról is, hiszen ebben az időszakban a legjobb helyek nagyon keresettek.

A Mirabella Camping kínálatában többféle szállástípus található, így mindenki megtalálhatja az, amire egy fergeteges buli után leginkább vágyik.  Sátorhelyek és lakókocsi parcellák mellett mobilházat is foglalhatunk. Egy szuper este után pedig nincs más dolgunk, mint élvezni a strandot, a napfényt és a kemping szolgáltatásait, a lehető legnagyobb kényelemben.

A Mirabella Campingben a Zamjam Fesztivál ideje alatt is garantált a pihenés, hiszen minden fontos szolgáltatás közvetlenül a kemping területén elérhető. Azonban ahhoz, hogy bebiztosítsuk a helyünket, érdemes mielőbb online foglalni. Az online foglalás az előleg befizetésével válik véglegessé, amelyet bankkártyával, vagy akár SZÉP kártyával is lehet fizetni. Amennyiben egyelőre csak információt szeretnénk kapni, készíthetünk árkalkulációt is. Ha egy izgalmas időszakban szeretnénk Zamárdiba jönni, érdemes előre tervezni, hogy minden az elképzeléseink szerint alakuljon. Annyit elárulhatunk, hogy itt az egész nyár izgalmas, szóval kalandra fel!