Animáció: Változatos animációs programokkal várjuk július 01- augusztus 21. között vendégeinket, melyről bővebb tájékoztatást kemping területén tájékoztató táblákon találnak (hirdető tábla, medencebejárat, vizesblokkok ajtaja).

Állatok: Állatok tartózkodása a kempingben a gazdájuk teljes felügyelete alatt, fizetési kötelezettség mellett megengedett, tekintettel arra, hogy az állat mások nyaralását nem zavarhatja, testi épségét nem veszélyeztetheti. A kemping strandjára állat egyáltalán nem vihető. Díja 1.200,- Ft/éjszaka valamint mobilházak esetén egyszeri 10.000,- Ft végtakarítási díj fizetendő.

Azonosítás: A kemping területén karszalag viselése kötelező, a recepción érkezéskor kapott bejelentő lap kemping pass-ként működik.

Bankjegykiadó ATM automata: Recepció bejárata mellett jobb oldalon található a kemping területén belül

Be és kiléptetés: A sorompónál rendszámfelismerő kamera működik, a zavartalan közlekedés érdekében szíveskedjék pontosan megadni rendszámát. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a kempingből történő kilépésre a sorompó használatával, számlája teljes kiegyenlítését követően van lehetőség.

Check-in check out: Mobilházakat érkezés napján 15 órától tudjuk átadni, a parcellákat 12 órától. A távozás napján a mobilházakat 10 óráig legkésőbb a parcellákat 11 óráig szíveskedjenek elhagyni. Együttműködésüket nagyon szépen köszönjük!

Dohányzás: Tájékoztatjuk Önöket, hogy a dohányzás a kemping területén a kijelölt helyeken engedélyezett. Mobilházaink terasza kijelölt helynek számít, a házakban a dohányzás tűzvédelmi okok miatt tilos. Megértésüket köszönjük szépen. Hamutartót a ház étkezőjében előzetesen bekészítve található.

Hulladékgyűjtés: Kempingünk szelektíven gyűjti a hulladékot, kérjük gyűjtse velünk együtt külön az általános, a papír és a műanyag hulladékokat. A kemping területén négy különböző helyen találnak hulladékgyűjtő udvart, ahová a nyaralásuk alatt keletkezett szemetet kérjük Önök által elhelyezni. A gyűjtőszigeteknél a különböző fajtájú konténereket színes matricák jelzik.

Idegenforgalmi adó: Minden 18 életévét betöltött vendég esetén a helyszínen készpénzben vagy bankkártyával fizetendő 500 HUF / fő / éjszaka

Internet: A kemping területén térítésmentesen Wifi érhető el vendégeink részére, a rendszer a bejelentkezés során átadott jelszóval használható.

Kerékpár kölcsönzés: Kerékpár kölcsönzésre a recepción biztosítunk lehetőséget. Férfi, női és gyermekkerékpárok több méretben, gyermek ülés korlátozott számban áll rendelkezésünkre. Bérleti díjak: Napidíj felnőtt 3.000,- Ft / kerékpár, Napidíj gyermek (10 éves korig) 2.000 Ft / kerékpár. Óradíj felnőtt 600- Ft / kerékpár; óradíj gyermek 400,- Ft / kerékpár. A bérléshez felelősség vállalási nyilatkozat kitöltése szükséges.

Közlekedés: Kempingünk területén a KRESZ szabályai érvényesek, a maximum sebességhatár 5 km / óra. A kemping területén az autós forgalom este 11 és reggel 6 óra között szünetel.

Medence: Használata nyitvatartási időben, saját felelősségre történik.

Mosatás: Mosó és szárítógép a vizesblokkokban elhelyezett, mely használatához zseton vásárlása szükséges a recepción. Díja 1.500,- Ft / zseton

Parkolási lehetőség: Mobilházak esetén egy autó parkolási díja térítésmentes. Parcellák esetében 60 és 80 négyzetméteres alapterületen egy autó, 100 és 130 négyzetméteres alapterületen két autó parkolása díjmentes. Sátras helynél egy autó számára biztosítunk térítés mentesen parkolási lehetősége. Az extra parkolás díja 1500Ft /autó/éjszaka. Távozás napján mobilházak esetében 10 óráig, parcellák esetében 11 óráig áll rendelkezésükre. A parkolóban levő gépjárművekért és a bennük tárolt értéktárgyakért nem vállalunk felelősséget.

Postaláda: Zamárdi irányába a kempingtől kb 400 méter távolságra találnak kihelyezve.

Strand: Használata saját felelősségre történik, kérjük biztonsága érdekében sötétedést követően kerüljék a fürdőzést. A strandra háziállat nem vihető, megértését és együttműködését köszönjük szépen.

Széf: Korlátozott számban a recepción térítésmentesen igénybe vehető.

Takarítás (ágynemű/törölköző csere): A mobilházakat takarított állapotban adjuk át a vendégeinknek, távozáskor kérjük hasonló állapotban visszaadni. Kérjük hozzon magával mosogatószert és mosogatószivacsot. WC papírt érkezésre biztosítunk, további fogyás esetén öngondoskodás szükséges. Törölközőt, ágyneműt érkezésre biztosítunk, de törölközőt és ágynemű cserét a tartózkodás időtartama alatt nem biztosítunk. Amennyiben ezt igényli, úgy a recepción felér ellenében meg tudja rendelni.

Tűzrakás: Kijelölt tűzrakóhelyen van rá lehetőség, a recepción/portán szándékát mindenképpen szíveskedjék bejelenteni. Tűzifa vásárlására a recepción biztosítunk lehetőséget 1.600,- Ft / 10 kg díj ellenében.