Legkésőbb 24 órán belül elküldjük személyre szabott árajánlatunkat!

MOBILHÁZAK

AJÁNLATKÉRÉS »

Lakókocsi parcellák

AJÁNLATKÉRÉS »

Sátorhely

AJÁNLATKÉRÉS »

Olcsó szállás Balaton – kérd ajánlatunkat még ma!

Kérd ajánlatunkat még ma – legjobb árak, közvetlenül a honlapon

Mirabella Camping, szállás közvetlenül a Balaton partján.

A Mirabella Camping Zamárdi legnyugodtabb helyén, közvetlen vízparton található, a szántódi révtől mindösszesen 800 méterre. Kempingünk közel 7 hektáron terül el, így biztosítani tudjuk mindenki számára a megfelelő távolságtartást, továbbá szolgáltatóink is felkészültek a szükséges biztonsági intézkedések betartására a Covid 19 vírus kapcsán.

Kempingünk saját vízparti szakasszal rendelkezik, ahonnan gyönyörű panoráma tárul elénk a Tihanyi Apátságra. A kemping strandja sekély vizű, így a kisgyermekek is biztonsággal tudnak fürdeni a Balatonban. A parton vízimentő vigyáz folyamatosan vendégeink épségére.

A kempingben nem csak lakókocsi- és sátorhelyekkel, hanem minden igényt kielégítő, teljeskörűen felszerelt mobilházakkal is várjuk kedves vendégeinket.

Parcelláink szépen kialakítottak; továbbá korszerű vizesblokkok, gyerekfürdető, mozgáskorlátozott fürdő, ipari mosó- és szárítógépek illetve bérelhető fürdőszoba, játszótér, sportpálya, röplabdapálya és ping-pong is várja a nyaralókat.De ha kirándulnátok a környéken, akkor tudtok kerékpárt és elektromos rollert is bérelni.

A kemping területén minden megtalálható, ami egy önfeledt nyaraláshoz kell: 2 büfé, egy étterem és egy ABC, ahol a gyerekeken át az ételintoleranciában szenvedőkön keresztül mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb menüt.

Strandunkon, (mely közel 1000 méter hosszú és 20 méter széles) és az élménymedencénknél kényelmes napágyakban pihenhetitek ki a hétköznapok fáradalmait; de természetesen lehetőség van SUP és szörf bérlésére is, valamint szörfoktatáson is rész tudtok venni.

Animátoraink július elejétől a hét összes napján reggeltől estig izgalmas programokkal várják a kicsiket és nagyokat is egyaránt: családi ügyességi vetélkedők, vízi vetélkedők és természetesen mini disco!

 

  • Vízpart, saját strand

  • Kutyabarát kemping

  • Éttermek, büfék

  • Játszótér, röplabda és ping-pong

  • Sportpályák

  • Kerékpárbérlés

Kérd ajánlatunkat, egyszerűen, pár pillanat alatt!

Legkésőbb 24 órán belül elküldjük személyre szabott ajánlatunkat.

Mobilházak

Lakókocsi Parcellák

Sátorhely

X