Kedvezmények

Partnereinknél kedvezmények várnak!

Kedvezmények

Segway

Innovatív kirándulás környezetbarát eszközökkel

X
Bővebben

Célunk, hogy vendégeink számára környezetbarát eszközeink használatával egy nagyszerű élményt nyújtsunk, különlegessé téve a nyaralás során itt töltött időt. Túravezető közreműködésével vitt túráink során megismerhetik a Balaton és a somogyi táj gazdag látnivalóit, nevezetességeit, kulturális és történelmi értékeit, hagyományait. A segwayezés semmilyen előképzettséget nem igényel, használata egyszerű, könnyen elsajátítható. Túráink különféle időtartamúak, hosszúságúak és nehézségűek, így mindenki ki tudja választani a kedvére valót.  Ha csak egy szabad órája van, akkor is remek kikapcsolódást tudunk nyújtani! Amennyiben egy egész délelőttöt vagy délutánt szeretne tartalmasan eltölteni, arra szolgálnak 3-4 órás túráink!

A Mirabella Kemping vendégei számára 10% kedvezményt biztosítunk a Puszta-túra, Vaskereszt-túra, Vaskereszt-Puszta túra és a Kikötő-túra árából. Túráinkról bővebb információt a www.greenride.hu oldalon olvasható, előzetes bejelentkezés szükséges.

Várunk mindenkit szeretettel!

 A GreenRide csapata

Szörfiskola

A Sail and Surf Kft. a Balaton legrégebbi szörf iskoláját működteti 1988 óta

X
Bővebben
A Sail and Surf Kft. a Balaton legrégebbi szörf iskoláját működteti 1988 óta Tihanyban, a Hotel Club Tihany strandján.  Azonban nemcsak szörf-, hanem vitorlás iskola is vagyunk, mindkét sport alapjai ötnapos kurzus keretein belül sajátíthatók el. Célunk, hogy a windsurf (és vitorlázás) minden korosztály számára, nőknek, férfiaknak, gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt elérhetővé váljon. Az alapokat egy hét alatt minden átlagos testi adottsággal, fizikummal rendelkező egyén megtanulhatja! A tihanyi szörfiskolánk különleges helyi adottságai, a speciális felszerelések és a szakképzett oktatók garantálják a gyors sikerélményt. Hetente hétfőtől péntekig, 3 órás foglalkozásokon sajátítható el mindkét sport alapelemei. A kurzussal egy nemzetközileg elismert igazolvány szerezhető, amivel akár külföldön is felhasználható a nálunk megszerzett tudás. A kurzusok májustól októberig, minden héten indulnak. Hétfőtől péntekig tartanak és naponta 3 órás elfoglaltságot igényelnek. Szörfözni privát oktatás keretében is meg lehet tanulni, előzetes időpontegyeztetés alapján. www.szorf-oktatas.hu

SUP

 

A SUP Center Balaton a legnagyobb Stand Up Paddle (SUP) központ Magyarországon

X
Bővebben

A SUP Center Balaton a legnagyobb Stand Up Paddle (SUP) központ Magyarországon. A center a Tihanyi-félszigeten található, a Club Tihany üdülőfaluban (Rév u. 3.). Cégünk, a Sail and Surf Kft., a Balaton legrégebbi szörf és vitorlás iskoláját működteti 1988 óta. A Balaton első „stand up paddle-centerével” 2011-ben bővítettük vízisport telepünket.

A SUP Centerben május és október között minden korosztály számára kipróbálható ez a sport. Különböző típusú és méretű felszerelések kölcsönözhetők, igény esetén oktatást nyújtunk . A félszigeten gyönyörű, érintetlen környezetben SUP túrákat, jóga órákat, továbbá versenyeket szervezünk és bonyolítunk le. A felszereléseket értékesítjük is. Lehetőségünk van az év szinte minden hónapját vízen tölteni és különböző fajtájú és típusú (hullám, ’all round’ és verseny) felszereléseket kipróbálni, illetve tesztelni.

Honlap: www.standuppaddle.hu
Facebook: www.facebook.com/SUP.Center/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCaX3OG6gvkhCqeZSw1zgTmw

Galerius

Élményfürdő és Wellness Központ Siófok város fürdőjeként

X
Bővebben
A Galerius Élményfürdő és Wellness Központ Siófok város fürdőjeként aktív, egészséges kikapcsolódási lehetőséget biztosít minden korosztály számára. A Galerius római császárról elnevezett, egész évben nyitva tartó fedett élményfürdő és wellness központ nevéhez méltóan a római fürdők hangulatát idézi, az élet szépségét, szeretetét, egyfajta életörömöt sugározva.
A Fürdő a nyitás óta folyamatos fejlesztéseken ment keresztül, hogy a vendégek minden alkalommal elégedetten távozzanak a komplexumból. Nemcsak rossz időjárás esetében, hanem a nyári hőségben is, klimatizált körülmények között várják a kikapcsolódni és felfrissülni vágyókat!
Mi vár Rád a Galeriusban? Gyerekmedence, csúszdák, élménymedencék, termálmedence és két szauna-világ. De ha már úgyis ott jársz, vétek lenne kihagyni a sóbarlangot és a 12 féle masszázst.

Közvetlenül a kemping recepcióján jelentős kedvezménnyel tudsz jegyet vásárolni!

Mirabella Camping

Zamárdi, Szent István u. 3512 hrsz.
E-mail: reservation@mirabellacamping.hu

Mirabella Camping

Zamárdi, Szent István u. 3512 hrsz.
Email: reservation@mirabellacamping.hu