Ajándékkártya nyaraláshoz

 

Az ajándékozás nemcsak évközben – a szülinapok, a névnapok, a különböző évfordulók, az esküvők stb. alkalmával – okoz fejtörést a legtöbb ember számára, hanem karácsonykor is. A sok karácsonyi ajándékötlet és a számtalan „kihagyhatatlan” akciós lehetőség közül már nem is tudjuk eldönteni, mit is lenne jó adni. Az ajándékkártya azonban mindenkinek jó megoldás!

 

Nyaralást karácsonyra?

Ajándékozz olyat, amivel biztosan örömet okozol!

Ahelyett, hogy látszatajándékokat vagy porfogókat vásárolsz szeretteidnek, lepd meg őket olyan ajándékkal, amit mindenki szeret.

 

Ajandékkártya - Mirabella Camping, Zamárdi, Balaton - SZÉP Kártya

 

Az ajándékkártya a megoldás!

Válaszd az ajándékkártya adta lehetőséget, ami azért is jó, mert azoknak is megoldás, akiknek nincs idejük a boltokat járni, mire végre megtalálják a legmegfelelőbb ajándékot. Azoknak is szuper lehetőség, akik kevésbé kreatívak, és nehezebben döntik el, minek is örülne a legjobban az ajándékozott. Ha viszont hozzájárulsz valakinek a nyaralásához vagy pihenéséhez, az biztos, hogy örömmel tölti majd el.

 

Kinek ajánljuk?

 

Akikre igazán ráfér a pihenés

Ha üdülést vásárolsz egy szeretted számára, az több szempontból is jó. Először is azért, mert pont olyan ajándékkal leped majd meg, amire valóban szüksége van. Azaz a pihenésre. Másrészt, lehet ő maga nem igazán engedné meg magának, így legalább a motiváció is megvan. Gondolunk itt főleg a gyermekes szülőkre. Nekik a legkevésbé jut idejük a szusszanásra, szóval, ha egy ilyen családnak keresel megfelelő ajándékot, akkor a zamárdi Mirabella Camping ajándékkártyája remek ötlet lehet. Egy komplett hétvége, vagy csak egy kis hozzájárulás egy gyermekekkel élő pár vagy akár az egész család nyaralásához, hétvégi kikapcsolódásához semmi mással nem ér fel.

Megnézem, milyen ajándékkártyát tudok vásárolni »

 

Mit ajándékozz kamasz gyermekednek? Megsúgjuk…

A kamaszok már kevésbé szeretik a szülőkkel a közös nyaralásokat, viszont annál szívesebben töltenek időt kortársaikkal. Egy fesztiválozás, vagy balatoni nyaralás a barátokkal a lehető legjobb, amit adhattok nekik. Akár ballagásra, akár szülinapra vagy a jó bizonyítványra, a kis kamasz biztosan örülni fog neki. A Mirabella Camping ugyanis a fiatalok számára is nagyszerű hely. Lehet sátrazni, vagy üdülőházat bérelni, ott a plázs, tűzrakóhelyek és számtalan szórakozási lehetőség. Ráadásul Zamárdiban rendezik meg a fiatalok kedvenc fesztiválját, a Balaton Sound-ot is.

Egy kis kiruccanás a barátokkal a Balatonhoz az iskolaév befejeztével minden kamasz álma. Gyermeked imádni fog ezért!

 

Ajándék a párodnak – mi lehetne jobb, mint egy közös hétvége

Nem mondunk újdonságot azzal, hogy kevés időt szánnak a közös élményekre a párok. Pedig az együtt eltöltött idő és pihenés fontos, a Balaton pedig tavasszal és nyáron is tökéletes az ilyen romantikus hétvégékre. A Mirabella Campingben áprilistól szeptember végéig várjuk a vendégeket, és a főszezonon kívül is rengeteg programlehetőséget kínál a környék. Fesztiválok, koncertek, nagyszerű éttermek és persze a part, ahol esténként a naplementében üldögélve mindenki szíve megdobban.

 

Hogyan tudsz ajándékkártyát vásárolni?

Nagyon egyszerű! És ha véletlenül az utolsó pillanatban jutott eszedbe, hogy ajándékot vegyél, akkor sem kell aggódnod. Nálunk ugyanis pár kattintással meg tudod vásárolni az utalványt, és már küldjük is emailben, hogy azonnal ki tudd nyomtatni.

Kattints a Mirabella Camping honlapjára az AJÁNDÉKUTALVÁNYOK menüre »

Itt egy általad választott összeggel hozzá tudsz járulni az ajándékozott üdüléséhez. Az ajándékozott a vouchert aztán szabadon fel tudja használni, de fontos, hogy minden esetben a kemping honlapján keresztül kell a szállást lefoglalnia.

 

SZÉP Kártya – ezzel is tudsz fizetni

Nálunk Szép kártyával is lehet fizetni. És nemcsak a szállást, de egyéb szolgáltatásokat, illetve a kemping éttermeiben is ki lehet használni ezt a lehetőséget.

A lehetőségekről itt találsz bővebb információt »

 

Visszatérő vendég vagy?

Csatlakozz törzsvásárlói programunkhoz!

Ha nálunk pihensz pontokkal jutalmazunk, melyeket az újabb nyaralások során kedvezményekre válthatsz be. Ami plusz jó hír, hogy a pontokat Zamárdiban és Siófokon három szálláshelyen is tudsz gyűjteni, a Mirabella Campingen kívül a Platán Hotelben és az Aranypart Campingben is. A kedvezmények mindhárom szálláslehetőségen beválthatók, ezért akik minden évben visszatérnek a Balatonhoz, nekik, mindenképp érdemes csatlakozniuk a programhoz.

Programunkról bővebben »