Házirend

 

Mirabella Camping házirendje

 1. A Mirabella Camping területére érkező vendégek belépéskor kötelesek a recepción bejelentkezni és okmányaikat regisztráció céljából a recepción tartózkodó munkatársnak átadni.
 2. A regisztrált kempingezők karszalagot kapnak, melyet kötelesek az itt tartózkodásuk ideje alatt jól látható helyen viselni. A karszalag elvesztése, vagy megrongálása 2.000 Ft pótdíjjal jár.
 3. A jármű matrica elvesztése esetén 3.000 Ft pótdíj fizetendő.
 4. Kulcs elvesztése esetén10.000.- Ft pótdíjat számolunk fel.
 5. A Mirabella Camping területén este 23 órától reggel 6 óráig a járművel való közlekedés csak indokolt esetben engedélyezett.
 6. A vendég köteles a kempinghelyét rendben tartani és tisztán elhagyni.
 7. Mosni, mosogatni, felszerelési tárgyakat csak az erre kijelölt vizes helyiségben szabad. A kemping egész területén TILOS autót mosni, locsolni, tisztítószeres vizet kiönteni! Tüzet rakni csak a kijelölt tűzrakó helyeken lehet (kivétel: grill, gázégő). A tüzet a program befejeztével minden esetben el kell oltani! Tábortűz rakása tilos!
 8. Gépjárművek a kemping területén max. 5 km/h sebességgel közlekedhetnek.
 9. Elsősegélyláda a recepción, illetve a vízimentő szolgálatnál található.
 10. Orvosi ügyelet Balatonföldvár településen működik, a recepción ezzel kapcsolatban kaphat tájékoztatást. Egyúttal a portán és a recepción rendelkezésre állnak kollégák, akik az esetlegesen felmerült problémák kapcsán segíteni tudnak.
 11. Kempingünk elhagyását kérjük, a recepció nyitvatartási rendjéhez igazítsa. A recepció nyitvatartási ideje:
 12. Április 27 – június 15. között: 8-16 óra
 13. Június 15 – augusztus 20. között: 8 – 19 óra
 14. A kemping területén szemetelni tilos!
 15. A szállást a vendég érkezésekor 15 órától foglalhatja el és köteles távozása napján 10 óráig elhagyni.
 16. A kemping területén elhagyott értékekért felelősséget nem vállalunk. A kempingben a recepción széf található, értéktárgyaikat ott helyezzék el.
 17. A játszóteret mindenki saját felelősségére használhatja, max. 14 éves korig és 50 kg-ig!
 18. A szabadvizekben való fürdés szabályait a 46/2001. (XII.27.) BM rendelet szabályozza mely szerint „Tilos fürdeni éjszaka és korlátozott látási viszonyok között, kivéve, ha a vízfelület megvilágított, és legfeljebb a mély víz határáig.”
 19. A kemping területén 23 órától reggel 6 óráig hangoskodni, gépjárművel indokolatlanul közlekedni szigorúan tilos!
 20. A létesítmény területén található szállásokat, szolgáltatásokat biztosító berendezéseket rongálni tilos! Amennyiben rongálás történik, az okozott kár értékét a rongáló köteles megtéríteni a Mirabella Camping részére.
 21. A kempingbe csak békés természetű, félelmet nem keltő állat vihető be. Minden állat csak pórázon vezethető, játszótérre, közösségi helyiségekbe nem vihető be. A négylábú kedvenceket csak napi díj ellenében van lehetőségünk fogadni. Minden gazda köteles a kedvence után keletkező hulladékot azonnal eltakarítani. Amennyiben ez nem történik meg, úgy esetenként 5 000 Ft pótdíj fizetése kötelező.
 22. Dohányozni csak a kijelölt helyeken lehetséges! A dohányzásra kijelölt helyeket jól látható módon, táblával jelezzük a kemping területén.
 23. A kemping területén a KRESZ – szabályai érvényesek, az ittas vezetés szigorúan tilos, minden ilyen eset rendőrségi feljelentést von maga után!
 24. A vízparttól számított 10 méteres körzet strandterület, így a lakókocsival, sátorral érkező vendégek ezen a szakaszon belül nem tartózkodhatnak a lakóautójukkal, sátrukkal.
 25. A kemping területén horgászni csak a kijelölt helyeken lehet.
 26. Kérjük, ha bármely berendezés hibáját észleli, haladéktalanul jelentse a recepción, hogy a hibaelhárítást megkezdhessük. A szándékos rongálás, vagy berendezési tárgyak eltulajdonítása minden esetben helyszíni kártérítést vagy feljelentést von maga után.
 27. A gyerekekért szüleik, illetve kísérőik, csoportvezetőik felelnek. Kérjük a gyerekeket folyamatos felügyelet alatt tartani!
 28. A kemping vezetője és személyzete minden esetben jogosult a házirend betartását figyelemmel kísérni és a vendégeket a házirend betartására felszólítani. Ellenkező esetben a számla rendezése után távozásra szólítja fel a vendéget.
 29. A házirend betartásáért a szülő, vagy pedagógus a vele együtt üdülő gyermekekért is felelős.
 30. A gyermekek a vízi eszközöket (vízibicikli, kajak) csak szülői felügyelet mellett használhatják.
 31. A konyha felszereléseit szabadtéri sütés, főzés esetén kérnénk maradéktalanul visszahordani az adott szálláshelyre.
 32. A kemping felszereléseit a kempingből kivinni, a szobákat átrendezni SZIGORÚAN TILOS!
 33. Kérjük, óvják a kempingben található növényeket, bokrokat, ágaikat; hajtásaikat ne törjék le, a facsemetéket ne tapossák le, parkolás során ne menjenek neki a parkolót szegélyező bokroknak! Kérjük, hogy a ruhaszárító kötelet ne a fákhoz kössék és az ágakra ne teregessenek!A szalonnasütéshez nyársakat ne a kemping területén vágjanak! Kérjük a szemetelés mellőzését!
 34. Kérjük Kedves Vendégeinket tartsák be a házirendet, annak érdekében hogy minden vendégünk jól érezze magát és szívesen térjen vissza hozzánk!
 35. A hattyúk és kacsák etetése egészségügyi okokból, szigorúan TILOS!
 36. Kempingünk a Balaton fokozottan érzékeny zónájában fekszik. Az itt tartózkodók kötelessége a környezet és a növényzetet védelme. PVC takarófólia a sátrak, vagy elő-sátrak alá nem teríthető. Szigorúan tilos a fákba szöget verni, ágakat levágni, ételmaradékot, szennyező anyagot a fűre, fára, bokrokra, sövényekre önteni. Tilos az (elő)sátrak rögzítő köteleit fákhoz, sövényekhez erősíteni. Árkot, gödröt ásni még ideiglenes jelleggel sem megengedett.
 37. A hulladék, a szemét csak az erre a célra kijelölt gyűjtőkben helyezhető el. A kihelyezett gyűjtőedényeken a szelektív gyűjtésnek megfelelő feliratok találhatók, azokban tilos más jellegű anyagot elhelyezni. A fokozottan mérgező szárazelemeket kizárólag a recepción szabad leadni. Tilos gépkocsi vagy más jármű elhasznált akkumulátorait a kempingben hagyni.  Amennyiben járművéből olaj- vagy benzinfolyást észlel, kérjük, azonnal jelezze a recepción. A szennyezés elkerülése, valamint az érzékeny természet védelme különösen érvényes a vízparton és a vízben. A fürdőzők nagy mennyiségű napolaj használata súlyos terhet jelent a Balaton élővilága számára. Kérjük, Ön is törekedjen arra, hogy minél kevesebb napolaj kerüljön a vízbe, ezzel is hozzájárulva a tó vízminőségének javításához.
 38. Kérjük vendégeinket, hogy gondoljanak a következő kempingezőkre, és az igénybevett kempinghelyet távozáskor tisztán hagyják el.
 39. A víz rendkívül drága. Kérjük, minden esetben takarékosan használja, és erre hívja fel gyermekei figyelmét is. Autót, lakókocsit, kempingfelszerelést mosni a kempingben szigorúan tilos.
 40. A kempingbe látogatóként érkező rokonok ismerősök látogatójegyet kell, hogy vásároljanak a recepción, mely 8-20 óráig ad lehetőséget a kemping szolgáltatásait igénybe venni. A napi látogatójegy összege: 1 500 Ft.
 41. A kempingbe látogató vendég kizárólag a kijelölt parkolóhelyen parkolhat, a kemping a vendégek számára fenntartott parkolóhelyeit nem veheti igénybe.

Kérjük, a fentiek betartásával járuljon hozzá kempingünk nyugalmának megőrzéséhez, hogy minden kedves Vendégünk jól érezhesse magát!

Mirabella Camping

Zamárdi, Szent István u. 3512 hrsz.
Email: reservation@mirabellacamping.hu
Telefon: +36 84 348 931

Mirabella Camping

 

Zamárdi, Szent István u. 3512 hrsz.
Email: reservation@mirabellacamping.hu
Telefon: +36 84 348 931